24 Rör AB

Djupdalsvägen 7, 192 51 Sollentuna — Visa karta

4.2 i betyg av av 122 omdömen
 
— VVS & El jour dygnet runt, 365 dagar om året! —

Vårt mål är att vara på plats inom 1 timme från att du ringer, i Stockholm. Vi har fullt utrustade servicebilar och finns tillgängliga alla dygnets timmar för att hjälpa dig med akuta VVS-problem.

Vi lämnar även offert på mer planerade VVS och elarbeten, service eller reparation, vi hjälper dig att installera, serva och reparera värmepumpen, samt att vi åtar oss olika entreprenaduppdrag.

Idag är vi ett arbetslag på 11 medarbetare och vi jobbar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi är försäkrade, auktoriserade och välutbildade inom våra områden.

Välkommen att kontakta oss på 24 Rörjour när du behöver hjälp med el och VVS!

Läs vad 122 kunder tycker om 24 Rör AB

 • 2020-06-01

  Spontant omdöme
  Johan Peter S skrev om 24 Rör AB
  Stopp i avloppet kl. 21 en kväll så jag var glad för 24 h service. De kom drygt 2 tim. senare och spolade så att proppen löstes upp. Totalt var han här i ca. 50 minuter. Fakturan var på knappa 10 000 kr med startavgift på drygt 4000 + jour 2000. Dessutom hade reparatören sönder ett fönster med slangen som han inte sa till om utan jag upptäckte senare. Riktigt besviken. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  MF Rör AB
  4.6 / 5 i betyg — 10 omdömen
  "Åter igen ett jättebra jobb med stambyte i en källare i ett av våra hus i vår bostadsförening. Snabba, effektiva, håller både tidsplan och p"
 • 2020-04-20

  Spontant omdöme
  MONA E skrev om 24 Rör AB
  Vår frånluftsvärmepump gick sönder, de var bra, mycket trevliga och var snabba med rekommendation på en ny pump och kunde snabbt installera.
  Men när fakturan kom fick jag betala även för det jobb då de fick återkomma dagen därpå. Det gällde golvvärmen och då rumsvreden var inställda mot den gamla pumpen vilket inte fungerade med den nya (vilket gjorde att den nya pumpen larmade). Jag kan ju tycka att det ingår i vad jag förväntar mig att man ska kunna som professionell när en installation med injustering görs. Jag har nu väntat sedan den 1 april 2020 (då jag tog kontakt och bestred den del av fakturan jag inte anser att jag ska betala) utan att höra ett ljud från 24Rör AB.
  Hanteringen av fakturan är anledningen till det dåliga omdömet.
  Den 21 april 2020 ringer jag igen och får då veta att de dragit bort den del som jag ansett var felaktig från fakturan. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-01-13

  Spontant omdöme
  MIKAEL B skrev om 24 Rör AB
  100% proffsigt utförande rakt igenom i samband med bytet av 2 frånluftsvärmepumpar i villafastighet. Speciellt tack till Michel, Gilbert, och Robin. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Inneklimat Service IVT Center
  4.3 / 5 i betyg — 159 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Köpte ny Ivt e11 pump. Strulade med att pumpen fellarmde . Tog tre veckor innan dom kom och åtgärdade . Fortfarande fel larm:(("
 • 2019-10-03

  Insamlad av företaget
  Jia F skrev om 24 Rör AB
  Mycket bra bemötande vid både bokning och sen under själva reparationen. Väldigt nöjd! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-09-13

  Spontant omdöme
  Alf Stefan H skrev om 24 Rör AB
  Sitter i domstol med bluffmakarna just nu. De har debiterat 400% mer för allt material jämfört med Sollentuna kollegorna. Varning för detta företag de hällde dessutom sprit i hela värmesystemet så vi fick anlita annat Sollentuna företag som bara skakade på huvudet åt eländet. Stefan Häge Läs mer
  2019-09-20 24 Rör Jour AB svarar Alf Stefan H
  Hej Stefan

  Vi på 24 Rör Jour AB tycker att det är jättetråkigt att det gått så här långt när vi har försökt serva dig på bästa sätt så som vi servar alla våra kunder.
  Vi har tittat på ditt ärende internt med samtliga berörda inne hos oss och vi kan komma fram till att vi inte har brustit i varken utförande eller i kommunikation till er.

  Korrespondensen börjar med att en medarbetare på ATRA Fastigheter AB ringer in och berättar att ni köpt en ny fastighet och ni behöver en genomgång av värmesystemet, hur det fungerar.
  Er representant från ATRA Fastigheter AB blir informerad om vad det kostar och han godkänner kostnaden. När montören kommer ut och håller i genomgången, faktiskt med dig personligen Stefan, så börjar vi gå igenom värmepumparna. Vi upptäcker att sladdarna mellan kompressorn och mjukstartskortet är utdragna när han tar bort fronten på maskinen. Han påpekar att köldbärarvätskan har en låg nivå samt att växelventilen är trasig. Dessutom är det lågt tryck på värmebärarkretsen. Alla dessa komponenter måste funka för att maskinen ska kunna producera värme. Montören fyllde upp trycket på värmebärarkretsen samtidigt som han upplyste dig Stefan, om att man ska inte tappa trycket där då det är en sluten krets, och att du eventuellt skulle behöva lufta samtliga radiatorer för att få igång värmen.
  Montören upplyser dig också om att man måste börja med att åtgärda dessa punkter för att se hur maskinen beter sig för att kunna fortsätta felsöka.
  Du var jättenöjd med besöket och beställer ett återbesök där vi ska åtgärda dessa punkter för att vi ska kunna fortsätta felsöka pumparna.
  Montören fyller i en servicerapport efter båda besöken som är till grund för faktureringen och juridiska handlingar, dessa har du, respektive en representant från ATRA Fastigheter AB, skrivit under.
  Fakturan är på exakt samma belopp som ni har signerat.
  Vi på 24 Rör Jour AB jobbar inte med några dolda avgifter och är tydliga med kommunikationen.
  Andra besöket som vi har tillsammans med er på ATRA Fastigheter AB, börjar med att montören byter insatsen i växelventilen. Därefter byts växelventilens motor, vi fyller på köldbärarkretsen med Brineol, stoppar tillbaka kablarna till mjuksstartskortet och ändå får montören ett LP-larm. Montören börjar kolla de samtliga åtgärdspunkterna som ett LP-larm kan framkalla och när han mäter på kompressorn så visar det sig att kompressorn är trasig. Detta informeras du om, att man måste byta kompressorn, och därefter skrivs också detta under i servicerapporten av er representant.
  Vi är ISO-certifierade och alla våra montörer har gått igenom en kvalitetsutbildning.
  Vi har även en fullständig följesedel från grossisten som vi åberopar som bevis för vad vi har hällt i den här värmepumpen.
  Att vi ska ta 400 % påslag på installerat materiel är också felaktig information, vi debiterar enl. branschstandard, och i detta fall debiterat enl. bruttoprislista x15 % hanteringspåslag.
  Att vi ska ha brustit i detta ärende är felaktigt och därför väljer vi på 24 Rör Jour AB att ta processen vidare. Ni fick ett prisförslag för byte av kompressorn och sen hörde vi inte av er, och vi märker att fakturorna inte blir betalda.

  Våra montörer har lång erfarenhet och vi på 24 Rör Jour AB satsar kontinuerligt på nya utbildningar till våra tekniker för att kunna serva våra kunder på rätt sätt.

  Med vänlig hälsning
  24 Rör Jour AB
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  JourAB
  3.8 / 5 i betyg — 237 omdömen
  Badge2017
  "Gjorde ett professionellt intryck Lätt att komma i kontakt med Bra prisbild Trevliga hantverkare"
 • 2019-09-05

  Insamlad av företaget
  Pia-lena P skrev om 24 Rör AB
  Väldigt nöjd med snabb återkoppling. Utmärkt bemötande fast jag var så stressad av det som hänt. Min vattenberedare hade spruckit. Har bara gott att säga om hela upplevelsen Tack från Pia-Lena Läs mer
  gillar detta
 • 2019-09-03

  Insamlad av företaget
  Emma F skrev om 24 Rör AB
  Jag behövde byta ut min 19 år gamla och trasiga Nibe värmepanna för varmvatten, uppvärmning och ventilation. Ringde en söndagmorgon och fick hjälp redan på måndagmorgonen med att byta ut den trasiga pannan. Jag fick ett proffsigt o vänligt bemötande. Bra instruktioner efter installationen så att jag känner mig trygg med att kunna sköta om den. Helt klart nöjd! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Spoltjänst i Stockholm AB
  4.7 / 5 i betyg — 227 omdömen
  Badge2020
  "Högtrycksspolning av avlopp. Tjänsten utfördes Proffsigt, i tid, med trevlig o positiv attityd!"
  Philippe S
 • 2019-06-25

  Insamlad av företaget
  Mats L skrev om 24 Rör AB
  Började med att gammal luftvärmepump slutade fungera, ringde 24 Rör AB som svarade direkt. Efter besök så fanns det inget att göra eftersom FOMA inte fanns kvar med att ersätta kompressor. Vi fick, efter förfrågan, offert på allt vi önskade. En mycket trevlig kyltekniker ordnade allt på 4 timmar, snyggt blev det också med rörkanaler och genomgångar. Vi rekommenderar 24 Rör AB. Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik T

  2019-05-29

  Insamlad av företaget
  Fredrik T skrev om 24 Rör AB
  Mycket snabb och professionell service. Killarna som kom hit var punktliga, kompetenta och löste problemet mycket snabbt och bra. Väldigt bra rapport under och efter utfört arbete. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Relax Rör & Värme IVT Center
  4.9 / 5 i betyg — 36 omdömen
  Badge2020
  "Inga anmärkningar/ bra jobb till rätt kostnad i tid! Tack"
  Apostolos T
 • 2019-05-20

  Insamlad av företaget
  Maria G skrev om 24 Rör AB
  Bra och snabb service av felsökning och installation av ny varmvattenberedare. Läs mer
  gillar detta
 • Christer K

  2019-05-20

  Insamlad av företaget
  Christer K skrev om 24 Rör AB
  Värmeskåp Bosch 3000.
  Killarna var proffsiga och vänliga.
  Allt har blivit bra och vi fick info om hur vi ska ta hand om maskinen också. Serviceavtal mm... Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Energieffektivisering AB IVT Center
  4.8 / 5 i betyg — 100 omdömen
  Badge2020
  "Mycket bra och proffsig service. Alltid snabb service."
 • 2019-05-19

  Insamlad av företaget
  Strömbom I skrev om 24 Rör AB
  Luftvärmepump, bra info, bra service och bra bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-05-19

  Insamlad av företaget
  Trygve W skrev om 24 Rör AB
  Varmvatten beredaren pajade en fredag. Inom ett par timmar var den akuta skadan åtgärdad, och efter helgen hade vi en ny installerad. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Allmänna Rörjouren
  3.7 / 5 i betyg — 519 omdömen
  Badge2019
  "Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åk"
 • 2019-05-19

  Insamlad av företaget
  Roger U skrev om 24 Rör AB
  Köp och väggmontage av Mitsubishi A/C. Snabb leverans och montering på ett proffesionellt sätt.
  Vi är mycket nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-05-17

  Insamlad av företaget
  Toni S skrev om 24 Rör AB
  Vår Nibe gav upp en fredag, vi fick hjälp för helger direkt med inställningar. På måndag morgon fick vi hjälp med felsökning, dagen efter på tisdag hade vi en ny Bosch på plats. Super snabb service och professionellt bemötande ! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Energipartner Sverige AB
  4.5 / 5 i betyg — 177 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Har IVT bergvärme från Energipartner sedan drygt 10 år, den bara går och går. När jag vid något enstaka tillfälle behövt hjälp fick jag snab"
 • 2019-05-17

  Insamlad av företaget
  Marie Ö skrev om 24 Rör AB
  Fick tid snabbt inkl återbesök. Bra och trevlig kundtjänst och montör. Mycket böjd! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-21

  Insamlad av företaget
  Irene S skrev om 24 Rör AB
  Super snabba att komma ut. Bra service och bryr sig om sina kunder. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Kyl & Värmepumpservice IVT Center
  4.6 / 5 i betyg — 74 omdömen
  Badge2020
  "Bytte gammal värmepump som hade fel på kompressorn till ny. Behöll gamla varmvattenberedaren och kylslinga med hålen. Installationen genomf"
  Lennart T
 • 2019-04-18

  Insamlad av företaget
  Bo N skrev om 24 Rör AB
  Rep av sönderfrusna kopplingar/spridare, kontroll/igångkörning av vattensystem på ö efter vinteravstängning.

  Trevligt o professionellt bemötande.

  Förväntningar: kompetens, ansvarskänsla, ärlighet, förberedda m grejer i bilen.

  Får vi problem i framtiden så ringer vi 24 Rör först av alla.. Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik L

  2019-04-18

  Insamlad av företaget
  Fredrik L skrev om 24 Rör AB
  Behövde en ny varmvattenberedare.
  Bra bemötande i telefon när jag ringde.
  Tekningarna som kom och utförde jobbet var trevliga och bra. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  SEINT
  4.5 / 5 i betyg — 123 omdömen
  Badge2020
  "Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till"
 • 2019-04-18

  Insamlad av företaget
  Ulf N skrev om 24 Rör AB
  Trasig och därefter byte av bergvärmepump Supersnabba, trevliga, håller tider.
  Mycket nöjd Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-18

  Insamlad av företaget
  Jan Z skrev om 24 Rör AB
  Snabb service. Extremt trevlig och proffsig personal. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Revider Energi AB IVT Center
  4.4 / 5 i betyg — 30 omdömen
  Badge2020
  "Mycket seriöst bemötande. Känt mig trygg genom hela utförandet. Andreas Greiff utförde en besiktning av hela installationen samt gav en han"
 • 2019-03-23

  Insamlad av företaget
  Anette P skrev om 24 Rör AB
  Vi fick proffesionell hjälp på en lördagskväll efter att vi varit hemifrån några dagar. Vår bergvärmepump från IVT hade stannat och det hade hunnit bli 14 grader inomhus. Därefter beställde vi tre tjänster, vi fick snabb leverans och fantastisk service, där alla våra frågor besvarades. VVS tjänster kostar ju alltid mycket, men det känns extra tryggt när man får hjälp av riktigt duktiga hantverkare. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-03-20

  Insamlad av företaget
  Esmerlada S skrev om 24 Rör AB
  Professionellt och snabbt.Jätte bra. Nöjd 😊 Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-28

  Spontant omdöme
  Ivar Edebro skrev om 24 Rör AB
  Vi ringde ut 24 Rörjour en sen kväll pga en läcka i en värmekulvert. De kom snabbt ut och till deras fördel ska sägas att de som kom var trevliga. De bistod och lagade vår läcka, men det var därefter problemen började...

  I samband med läcksökning när kulvertens isolering behöver öppnas lyckas de såga hål i en frisk del av kopparledningen. Jag förstår att misstag kan ske, men att vi sen faktureras för både materiel och tid för att laga det som de har skadat är inte rätt. (fel 1)

  De överfakturerar även antal timmar. Vi ringde dem kl 22 och de avvek från oss ca 02:45 och vi faktureras 14h (för två personer). När vi påtalar det blir de (företagets chef E)väldigt irriterade på oss och säger att de inte var klara förrän kl 04:00. Att det ska ta en timme och 15 minuter att köra från Uppsala till Sollentuna är löjligt, men låt gå. Även då blir det 12h för två personer och det krävdes mycket tjafs innan E kunde acceptera det. (fel 2)

  De fakturerade även för zonavgift storhelg trots att detta var en vanlig tisdag. Enligt E är det bara ett textuellt fel på fakturan. De avser "vanlig" jour" (fel 3)

  De fakturerade oss också för 3 meter kopparrör trots att de bara använde 32 cm. När vi påtalar detta får vi veta att ett rör anses förbrukat(!) när det har sågats i. När vi då ifrågasatte varför de tog med sig resten av röret blev E väldigt irriterad. Dock lovade de senare att returnera röret till oss. Vi skulle få tillbaks 1,5 m rör. När jag frågar var resten har tagit vägen blir E återigen hetsig och förklarar att de har använt en halv meter och därför är det bara 1,5 meter kvar. Jag försöker hjälpa E att räkna och då påstår E att röret bara var 2,5 meter från början. Mycket tjafs senare inser E att det ska vara två meter rör som ska återgäldas oss, men däremot vägrar E att kreditera oss för att de fakturerat oss en halvmeter för mycket. Återigen ska det handla om att betalningen är rätt men informationen på fakturan är fel. (fel 4)

  Mitt råd till er är att undvika 24 Rörjour så långt det går. Har ni inget annat alternativ, se till att ha en person på plats som NOGA kontrollerar allt de gör. Räkna och mät materiel och timmar och se till att inte 24 Rörjour försöker lura er med. Läs mer
  2019-03-20 24 Rör Jour AB svarar Ivar Edebro
  Hej Ivar
  Vi ringdes ut för ett jouruppdrag hos er på läckage i kulverten i gräsmattan mellan 2 hus. Vi informerade om startkostnaden på jouren innan vi åkte
  Vi börjar med att räkna tiden från där vi står, tills att vi är tillbaka till vårt huvudkontor i Sollentuna på jourtid. Vi åkte 22:00 efter samtal samt åkte ifrån Uppsala vid 02:45 och har då 1 timme restid hem. Detta resulterar i 12 tim debiterad tid på jouren.
  Gällande zonavgift så ska det vara jouravgift natt. Ibland kryssas (stryks över) det i fel ruta.
  När det gäller skadan på kopparröret så har vi informerat om att vi egentligen tyckte att det var bättre att vi kom tillbaka på bokat tid så att ni fick chansen att gräva fram rören för att vi sedan ska kunna reparera. Detta var efter tredje grävningen och man hade ännu inte hittat läckan. När väl läckan hittas så hade montörerna stått i 2 timmar ute i minusgrader och blivit nedkylda. Ytan som hade grävts upp i stress hade inte frilagts tillräckligt mycket för att kunna ha maximal arbetsyta som
  montörerna hade informerat om behövdes. Vi hade informerat på plats om att en mingrävare skulle behövas men ni ville gräva för hand.

  Kopparröret i sig var 2.5 m och det har krediterats till er så ni har inte blivit fakturerade för 3 meter.
  Dessutom kommer det kopparrör som inte gick åt att levereras till er vid tillfälle som vi kom överens om. Det blev fel vid faktureringen från början som vi också har informerat dig om flera gånger per telefon.

  En stor eloge till er som grävde upp detta för hand men om man ska hårdra detta så hade det med kopparröret aldrig hänt om det hade tagits dit en mingrävare som hade frilagt ytan mellan husen. Då hade man inte behövt att stå och vänta i kylan på att ni skulle gräva hål efter hål för att hitta läckaget. Detta är ingen ursäkt men det är en förklaring på varför man kan göra misstag mitt i natten i kyla.
  I slutändan fick ni hjälpen ni ville ha med att laga läckaget på kulvertröret. Ni var väldigt nöjda med arbetet på plats men efter fakturering väljer ni att bestrida arbetet och att bemöta oss på detta sätt trots vi har försökt att tillmötesgå er hela vägen.

  / Abbe Montör på plats
  24 Rörjour AB
  gillar detta
 • Frederick Edwin Okumbusho B

  2019-02-05

  Spontant omdöme
  Frederick Edwin Okumbusho B skrev om 24 Rör AB
  Extremt oproffsiga. Det kom ut en man som kollade på vår värmepump. han var duktig & snäll. men personen på kontoret var extremt dålig och inte intresserad av att hjälpa oss efter att vi fick offert. Vi försökte nå honom kanske 10ggr utan något svar. Jag hoppas på större konkurrens inom detta område och att kunderna är medvetna och väljer de företag som faktiskt har arbetsmoral och bryr sig. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-09

  Spontant omdöme
  Urban S skrev om 24 Rör AB
  Kanonpris på Nibe F370, annons efter annons på Facebook.

  Först kostade de 47.900. Sedan ca 51.500, efter rot, men inte nog med det, så tillkommer framkörning 2.800 (ska swishas), sedan olika tillägg på 2.500. Och allt är enligt dem Nibes fel.

  Kul med överraskningar men kanske i inte prissättning. Läs mer
  gillar detta
 • Helena G

  2018-12-20

  Spontant omdöme
  Helena G skrev om 24 Rör AB
  Jag har bara positiva ord att säga om 24 Rör Jour. De kommer när de ska, de är professionella och kunniga och de återkopplar alltid på arbetet de gjort. Det var ett omfattande uppdrag de tog sig an hos mig och jag är väldigt nöjd med resultatet och hur hela arbetet fortlöpt. Rekommenderar dem varmt och kommer givetvis anlita dem nästa gång jag behöver hjälp. Läs mer
  gillar detta
 • Ingalill N

  2018-12-16

  Spontant omdöme
  Ingalill N skrev om 24 Rör AB
  Anlitade 24 Rörjour sommaren 2017 för stopp i duschkabinens avlopp. Kostade 6600 kr efter rotavdrag...och stoppet var fortfarande kvar. Tråkigt med firmor som lurar oss gamla människor. Läs mer
  gillar detta
 • Tommy O

  2018-10-21

  Spontant omdöme
  Tommy O skrev om 24 Rör AB
  Rörmokare Oliver var snabbt på plats fredag morgon 18-10-19 på Kungssätravägen, Sätra, Stockholm.
  En golvbrunn skulle fixas i duschen. Oliver såg att plastinsatsen i golvbrunnen var felmonterad, trasig klämring m.m.
  Han åkte iväg och köpte nya prylar och fixade det hela snabbt och proffsigt.
  /Tommy Olsson Läs mer
  gillar detta
 • Leif K

  2018-06-13

  Spontant omdöme
  Leif K skrev om 24 Rör AB
  Förberedelser av installation av nya toaletter som jag inhandlat själv från bauhaus, det var ju inte så enkelt som jag trodde, vände mig RÖREX, fick snabb och bra service, kunniga och positiva killar som kom på utlovad tid, fick också förslag från dem vad jag kan göra själv i framtiden, jag kan verkligen rekommendera RÖREX Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-29

  Spontant omdöme
  Andras S skrev om 24 Rör AB
  Helt värdelöst!! Fick ringa 24 Rör Jour AB(hittade ingen annan på nätet) på en kall januari lördag eftersom värmen i huset har gått ner. Det kom en civilklädd herre i en privatbil med en liten skruvmejsel i handen. Efter ca 5 minuter dömde han ut min värmeinstallation trots att den var ganska nyligen installerad och har fungerat i flera år. Han ville få till ett kontrakt påskrivet av mig om en ombyggnation av värmesystemet. När jag inte ville skriva på kontraktet så skrev han ut en faktura på drygt 4000 kronor på de 5-10 minuters ”arbete” utan att ha gjort någonting. Jag har en IVT bergvärmepump och jourkillen hade inte en aning om vad felet var med värmen i huset. Efter några betalningspåminnelser skickades ärendet till Kronofogden, senare till Tingsrätten. Södertörns Tingsrätt tog upp fallet men 24 Rör Jour AB vågade inte dyka upp på förhandlingen, så jag vann målet.
  Jag fick senare professionell hjälp av Rördoktorn AB i Haninge, som hittade felet (trasig elpatron och justering av golvslingor).
  Jag vill här varna andra att anlita 24 Rör Jour AB eftersom de är oseriösa i branschen och lever på
  att ingen annan rörfirma har jourverksamhet. Läs mer
  2018-01-02 24 Rör Jour AB svarar Andras S
  Hej Andras S,
  Vad tråkigt att du är missnöjd med vår tjänst. Vi på 24 Rör jour AB följer kollektivavtalen och därav har vi den timtaxa under jourtid som vi har. Vi har som regel att alltid informera våra kunder om priset för ett besök under jourtid innan vi åker ut. Gällande våra servicebilar så är de välutrustade men vi kan tyvärr inte förse våra bilar med alla reservdelar eftersom det tar för mycket plats. I det här specifika fallet rörde det sig om en elpatron. Vi har elektroniska körjournaler I alla våra bilar och vi kan fastställa att det inte var någon privatbil som kom hem till er. När vi kom ut till er fastställde vi snabbt att elpatronen behövde bytas och vi informerade er om detta. Samtidigt pågick det en renovering i ert hus och det fanns luft i golvvärmeslingorna som försvårar värmeproduktionen. Vi luftar ingen golvvärme under jourtid eftersom det inte är ekonomiskt lönsamt för kunden. Tyvärr kunde vi heller inte byta elpatronen eftersom vi inte hade just den elpatronen med oss ut på jourtid. Först var vi tvungna att beställa hem elpatronen från leverantören vilket tar ett par arbetsdagar och därefter erbjöd vi en bokad tid för installation. Vi var tydliga med att informera er om detta. Vårt mål på 24 Rör jour AB är att alltid leverera kvalité och kompetens vilket vi anser att vi har gjort i det här fallet. Dock hade vi inte rätt reservdel hemma i lager den här dagen och kunde helt enkelt inte byta elpatronen på jourtid.
  Med vänlig hälsning, 24 Rör jour AB.
  gillar detta
 • 2017-11-28

  Insamlad av företaget
  Mats H skrev om 24 Rör AB
  Bra och snabb. Betalning via kort på plats med kvitto i emailen direkt underlättar all administration. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-11-28

  Insamlad av företaget
  Jesper S skrev om 24 Rör AB
  Stopp i avlopp i kök. 24 Rör kom enligt överenskommelse nästa dag och spolade. Snabbt och bra! Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-11-17

  Insamlad av företaget
  Marija L skrev om 24 Rör AB
  Trevlig och kunnig personal!
  Gjorde en grundlig genomgång av bergvärmepumpen. Förklarade vad han gjorde. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-11-11

  Insamlad av företaget
  Per B skrev om 24 Rör AB
  Snabb hjälp i prekärt läge. Stopp i köksavloppet straxt före gäster väntades. Löstes omgående av 24 Rör Jour av trevlig montör. De bästa vitsord för detta företag. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • Ia R

  2017-11-09

  Spontant omdöme
  Ia R skrev om 24 Rör AB
  Tack för ett enastående snyggt arbete Michele. Så proffsigt och jättetrevligt bemötande. Rekommenderas!!!!!! Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-11-07

  Insamlad av företaget
  Magnus J skrev om 24 Rör AB
  Snabba och kvicka att lösa mitt stopp i avloppet. Har anlitat dem vidare för att komma till botten med problemet. Kan varmt rekommendera dem. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-11-07

  Insamlad av företaget
  Anna S skrev om 24 Rör AB
  Akut byte av en packning till vattenledning med anslutning till diskmaskin. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-11-02

  Insamlad av företaget
  Patrik N skrev om 24 Rör AB
  Trevlig, punktlig och mycket kompetent. Klart bra! Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-31

  Spontant omdöme
  Catharina K skrev om 24 Rör AB
  Fick problem med ett läckande rör till min värmepanna och 24 rör fixade det, tyvärr tog inte försäkringen något :( Måste berömma Dogge för bemötandet och att alltid återkoppla vad de åtgärdat, vad som blir nästa steg samt att de alltid kommit på utsatt tid och om de blivit försenade har de återkopplar det på sms, föredömligt! Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • lennart b

  2017-10-30

  Spontant omdöme
  lennart b skrev om 24 Rör AB
  Kom hem igår 13.00. Efter helg i Dalarna. VV-beredaren läck. 14.00 kom Oliver. Lugn cool kille. Fixar det snabbt. Och det gjorde han. Vi fick iaf kallvatten. 12.00 idag kom Dogge och Markus med ny beredare. 15.00 var den up and running. Suverän firma med proffsig och trivsam personal. Vad kan man mer begära? Inget! Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-27

  Insamlad av företaget
  Per W skrev om 24 Rör AB
  Allt utfördes till belåtenhet. Höll tiden. Utfördes snabbt Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-25

  Insamlad av företaget
  Erik S skrev om 24 Rör AB
  Inga problem gjorde sitt jobb. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-17

  Insamlad av företaget
  Bahjat H skrev om 24 Rör AB
  God kommunikation, gott bemötandet och utmärkt utfört arbete.
  Lite högt pris men förståeligt. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-16

  Insamlad av företaget
  Susanne A skrev om 24 Rör AB
  Fantastiskt bolag. Svarade direkt när vi ringde en kväll, varmvatten beredaren hade gått sönder. Vi bokade in en tid dagen efter, de kom som planerat med ny beredare, installation och bortforsling av gamla beredare gick på några timmar. Snyggt jobbat.Tack Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-10

  Insamlad av företaget
  Thomas N skrev om 24 Rör AB
  Behövde rörmokare akut och dom var på plats inom en kvart. Felet fixades snabbt och på tillfredsställande sätt av trevlig hantverkare. Dock så är ju jourutryckning dyrt... men fick offert innan han kom. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-10

  Insamlad av företaget
  Patrik S skrev om 24 Rör AB
  Snabbt och proffsigt! Problemet löste sig med varmt vatten under högt tryck👍 Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-10

  Insamlad av företaget
  Lisen Z skrev om 24 Rör AB
  Snabb och bra service när vi hade fått stopp i rören. Kom inom en timme och löste problemet Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-07

  Insamlad av företaget
  Eric C skrev om 24 Rör AB
  Jag kan bara berömma för den support jag fick utmärkt Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta
 • 2017-10-06

  Insamlad av företaget
  Pia J skrev om 24 Rör AB
  Proffsigt anlitar gärna igen men hoppas jag aldrig behöver . Inte billigt direkt. Läs mer
  24 Rör Jour AB gillar detta

Bästa rörmokarna i Sollentuna:

4.7 i betyg av 227 omdömen
Philippe S Philippe S tycker:
“Högtrycksspolning av avlopp. ...” Läs mer
4.7 i betyg av 148 omdömen
4.4 i betyg av 30 omdömen
3.7 i betyg av 519 omdömen

Karta

Kategorier