Otroligt hög service. Fixade en spontan visning - på en lördag dessutom. Nästan så man skäms. Men resulterade i att vi köpte bostaden. Smärtfritt, utmärkt kommunikation och dessutom fick vi kontakt med en mycket trevligare bank än den vi hade innan. Supernöjd.
3etage Fastighetsmäklare
3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...
1815 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare
Sedan starten hos Reco 2015
Professionell, ärlig och genuin person. Bra kommunikation och samarbete.
Hannah har på alla sätt agerat mycket professionellt. Detta gör att jag känt mig väldigt trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd och belåten med samarbetet.
Roger ger ett kompetent intryck och har ett mycket trevligt sätt att bemöta sina kunder!
Professionellt bemötande från första kontakt fram till försäljning!
Hanna är en jordnära , mycket kunskap och man känner sig sedd, hörd och framförallt trygg då man som köpare ska investera i något nytt boende. Hade jag skulle sälja något så hade jag gärna givit uppdraget till Hanna. Toppen mäklare
Hannah är en erfaren, engagerad och professionell mäklare. Bra kommunikation och svarar snabbt på frågor och återkoppling. Rekommenderar verkligen Hannah!
Snabb på återkoppling, boka möten och svara på diverse frågor. Tydlig och supporterande vid avtalsprocessen.
Alexander är kunnig och påläst när man träffer honom. Helt klart en mäklare man har stort förtroende för.
Bästa Mäklaren jag har haft med att göra. Väldigt professionell och trevlig.
Alexander var trevlig, lyhörd och framförallt väldigt duktig på att hålla mig som säljare informerad och uppdaterad. Mycket nöjd med Alex! Han får 10/10!
Intresserad och kunnig. Man fick direkt känslan att han hade ett stort engagemang i oss och inte bara såg detta som ännu en försäljning. Bra på att hålla oss uppdaterade och tillgänglig oavsett tid.
Fantastisk mäklare som underlättade mycket under vårt husköp. Snabb på att svara, god kommunikation och gjorde det lilla extra för att affären skulle gå i lås. Vi kan inte annat än att rekommendera Hannah!
Supertrevlig, hjälpte oss på bästa möjliga och smidigaste sätt hitta vår nya bostad och genomföra köpet. Som förstagångsköpare var Roger en väldigt väldigt stor hjälp kring saker att tänka på mm för oss.
Kunnig, Duktig, Seriös och Förtroendeingivande!
Rak, ärlig och konkret! Bra återkoppling, hörde alltid av sig efter varje visning. Bra team av kollegor från styling, fotografering till assisterande mäklare.
Smidigt, enkelt och proffsigt. Tack Roger 👍
Simpel, tydlig och trevlig mäklare!
Roger har varit noggrann och professionell under hela processen. Vi är mycket nöjda med hans arbete för att få vår fastighet såld.
Vårt första intryck av Roger blev mycket trevlig och hjälpsam. Väldigt bra bemötande. Vi upplever Roger som mycket erfaren mäklare och duktig på det han gör så sammanfattningsvis så är vi väldigt nöjda med Roger
Väldigt nöjd med Roger. Professionell, tydlig i kommunikationen och alltid snabb med återkoppling. Kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Mycket bra och snabb information och återkoppling under hela processen! Såg till att processen drevs framåt utan att stressa fram beslut!
Supernöjda med Alexander som mäklare. Engagerad, kommunikativ och drivande. Rekommenderar absolut både Alexander och 3etage och kommer gärna använda igen när det behövs nästa gång.
Roger är seriös, lyhörd och trevlig. Han är kundorienterad och ger en mycket engagerad känsla.
Det är svårt att fånga detta på ett balanserat sätt, för så många faktorer spelar in. Men OK: Martins bedömda försäjningspris för vårt hus låg ca 1,5 miljoner över det pris som tillslut blev fallet. Därutöver blev bedömda 2 månader till sälj från start istället närmare 7 månader...Och detta i ett läge då jag och mitt X har det mycket pressat, varför visning på visning (tror vi uppe i 11 stycken, kanske 12) var ren tortyr. Ja, jag är besviken på Martin. MEN jag kände en stor samhörighet med honom som på sätt och visförmildrar...
Klockrent arbete från start till mål! Positiv och rimlig genom hela affären.
Hennes positiva attityd, i kombination med realism, var nyckelfaktorn för mig, särskilt på denna utmanande marknad. Jag har sett hennes tålamod och diplomatiska förhållningssätt gentemot kunder på nära håll, och hur hon kunde slutföra affären med nöjda båda sidor.
Först och främst trevlig och öppen som person. Lyhörd för våra önskemål och synpunkter. Seriös i varje steg av processen.
En mycket professionell och engagerad mäklare som var lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt.
Jag vill uttrycka min stora glädje och tacksamhet över den fantastiska hjälp jag fick av mäklaren i samband med köpet av vårt hus. Hela processen, som i vanliga fall kan kännas både stressande och osäker, blev tack vare mäklarens professionalism, engagemang och tydliga kommunikation en mycket positiv upplevelse för mig och min familj. Jag uppskattade särskilt hur noggrant och ansvarsfullt allt hanterades – från visningar och dokumentation till förhandlingar och slutligt avtal. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor,...
Perfekt genomförd affär, kunnig vad som gäller vid den här typen av affärer
Det var en fantstisk positiv opplevelse under hele prosessen- fra første telfon-samtale til "penn på papir". Den unge herre; Meget seriøs, meget presies i sprogelig- muntlig og skriftlig. Og FREMFOR ALT SÆRDELES SYMPATISK OG HYGGELIG!! Hans væremåte BIDRO STERKT TIL AT JEG KJØPTE DENNE LEILIGEHTEN. jEG FØLER AT HAN HJALP MEG TIL Å TA ET VALG. PÅ EN INTELIGENT OG POSITIV MÅTE. Stor kontrast til ENKELTE KJENDIS-MEGLERE I LUND SOM DET NTE ER NOE POSITIVT Å SI OM!
Seriös och hanterade vår affär föredömligt
Mycket bra mäklare! Han har gjort ett bra jobb och har tänkt på allt till punkt och pricka.
Erfaren, påläst, professionell och sympatisk mäklare med bra nätverk. Kan verkligen rekommenderas.
Alexander skötte vår mäklar affär med bravur!
Alexander är engagerad och personlig, vi har både köpt och sålt via honom & upplevde samma engagemang i båda uppdragen
Kunnig, rutinerad och trevligt sätt
Professionell och kunnig genom hela processen. Snabb och tydlig kommunikation.
Tillmötesgående och proffsig.
Grym påg med mycket erfarenhet!
Hannah har gett 110% hela vägen från start till mål. Hannah har varit rak, positiv och inlyssnande. Det bästa med Hannah är hennes beslutsamhet att ro i land en affär där båda parter är nöjda. Ett extra plus är att hon kan och älskar Kullabygden. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne varmt som din mäklare.
Trevligt bemötande. Tydlig kommunikation och koordinering. Smidig försäljning.
Martin är lugn och trygg i sin roll som mäklare. Han svarar snabbt och återkopplar även om han inte har svaret utan är i steget att ta fram svaren.
Jag tyckte Sandra hade ett proffesionellt bemötande. Hon gick noggrant igenom köpeavtalet. Hon har gett snabb återkoppling så jag är väldigt nöjd.
Min upplevelse av Sandras insats har varit över förväntan. Hon har varit både professionell, kunnig och väldigt engagerad. Kommunikation och återkoppling har fungerat perfekt, och jag har känt mig trygg genom hela processen. Jag vill verkligen uttrycka min stora uppskattning för det fantastiska arbete som gjorts.
Mycket bra bemötande. Försökte och lyckades gräva fram de uppgifter som vi efterfrågade.
Engagerad och duktig, är mycket nöjd. Huset såldes på ca 3 veckor!
Andreas är mycket kunnig och påläst, och han har ett väldigt bra sätt att bemöta människor. Han inger förtroende och känns pålitlig – en av de bästa mäklarna jag någonsin haft kontakt med.
Trevligt bemötande Proffsigt hanterad inledning So far so good