Alla kategorier Övrigt Skåne Perstorp Aifur

Aifur

Västerlånggatan 68, Stockholm — Visa karta

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Aifur

 • Daniel B
  Daniel B skrev om Aifur
  Vi var lite tidiga, så vi ställde oss i baren medan de skulle förbereda bordet. Där fick vi ett vänligt "hej" från Martin himself, vilket var trevligt. Sedan tog det nästan en halvtimme innan vi faktiskt fick vårt bord, men å andra sidan var vi inte fulltaliga förrän då.

  De har lagt mycket tid på lokalen, med vikingattiraljer mest överallt.

  Allt ljus är från stearinljus, och eftersom lokalen var proppfull blev det snabbt enormt varmt. Lite luftkonditionering skulle varit bra.

  Det var alldeles för ont om servitörer, som därför blev alldeles för stressade och förvirrade och glömde bort ganska mycket. Både vår nota och den till sällskapet bredvid verkade vara lite småfel. Alla varmrätter kom in väldigt snabbt däremot, så köket har bra koll.

  Alla sällskap som kommer in blir presenterade från trappan mellan baren och restaurangdelen, och möts då av välkomnande rop och applåder från alla. Otroligt charmigt. Att en av oss hade vikingahjälm på sig uppskattades både av personal och andra gäster.

  Musikerna spelade till och från hela kvällen, och när ett av borden började sjunga på egen hand, började de så smått ackompanjera på allehanda instrument. Skoj!

  De flesta platser är på bänkar utmed långbord, som när vi var där var ganska trånga. Å andra sidan gjorde det att man då lätt började prata med sina grannar, så sammantaget var det ett jäkla tjattrande överallt. Lite högljutt kanske, men på ett väldigt trevligt och socialt sätt.

  Maten var ok. Dvs man går inte till Aifur för matens skull, men den är inte så dålig att man behöver gå någon annanstans om man känner för lite vikingamiljö. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier