Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Älvsnabbens Bygg AB

Älvsnabbens Bygg AB

4.0

1 omdömen om Älvsnabbens Bygg AB

Reco tipsar!
VillaTakspecialisten
4.7/5 i betyg av 297 omdömen 4.7 av 297 omdömen
Badge2025

Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna. Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa. Vad tycker vi var bra? - Laget som var här gjorde ett bra intryck. - Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc. - De var snabba och effektiva. - Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande arbetet. - Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs under pågående arbete Avslutande kommentar: Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.

Eva K
Skrev om Älvsnabbens Bygg AB

Vi anlitade Älvsnabben Bygg AB för en totalrenovering av vår nedervåning, byte av bjälklag, ny isolering m.m. Tråkiga fuktskador som behövde bedömas allteftersom renoveringen gjordes. Även renovering av pannrum, tvättstuga, klinkers samt målning tapetsering av hall och två rum. Har bara så mycket beröm, lyhörda, bra kommunikation, hög kvalitet och lätta att ha att göra med. Mycket trevligt och personligt bemötande i dessa Coronatider. (avstånd osv) Prismässigt så ligger dom troligen helt rätt. Väldigt proffsiga och noggranna och snyggt blev det. Rekommenderas starkt.