Bagaren och Kocken

3.2 i betyg av av 5 omdömen
 

Läs vad 5 kunder tycker om Bagaren och Kocken

 • Kristina M

  2019-07-12

  Spontant omdöme
  Kristina M skrev om Bagaren och Kocken
  Vi köpte en scanpan stekpanna som blev ful rätt snabbt, vi trodde vi gjort fel som diskat med vanlig diskborste så vi köpte en ny. Behandlade den försiktigt men den blev märkligt ful väldigt snabbt. Jag tog då upp ärendet med Bagaren och kocken som först visade intresse men sen sa att de inte ersätter då vi behandlat produkten fel. Hur då fel. Vi har diskat med mjuk svamp just för att vi var försiktiga men produkten blev ful och dålig direkt. Jag avråder bestämt från Scanpan, köp hellre en billig på ikea och byt ut emellanåt. Trist! Läs mer
  gillar detta
 • Cim F

  2019-03-05

  Spontant omdöme
  Cim F skrev om Bagaren och Kocken
  Omdöme ordernummer: 1102659

  Jag köpte en stekpanna hos Bagaren och Kocken, Scanpan CTX. Efter jag använt den i ett par dagar märkte jag att den stekte ojämnt. Jag kollade då om botten var plan vilket den inte var. Jag hade noga följt användarinstruktionerna, pannan var alltså skev när jag fick den.

  Efter det skickade jag ett mail till kundservice om hur man kunde lösa det. Efter 8 dagar fick jag svar. De bad mig då skicka en bild på pannan vilket jag gjorde omgående. Efter 5 dagar fick jag svar igen att jag skulle skicka in den till dom. Jag frågade då om jag kunde få en annan stekpanna så länge eftersom jag inte hade kvar min gamla. Det fick jag inte, jag var alltså tvungen att köpa en ny stekpanna. Lägg märke till att jag väntat i 2 veckor på besked.

  Jag skickade in stekpannan till Bagaren och Kocken och nu EN MÅNAD senare har jag inte fått någon återkoppling överhuvudtaget.

  Bagaren och Kocken kan skylla på att dom haft väldigt mycket att göra efter julhelgen då dom sålt mycket varor. Det är ingen ursäkt, säljer man så pass mycket anställer man fler personer till kundservice och jobbar proaktivt.

  Bagaren och Kocken kan skylla på att dom väntar svar från sin leverantör eller tillverkaren. Men det är inte relevant för mig som kund. Jag köpte stekpannan av Bagaren och Kocken inte av deras leverantör eller tillverkare.

  Jag kan verkligen inte rekommendera Bagaren och Kocken. Om ni kan, välj en annan återförsäljare om ni ska köpa köksprodukter. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-29

  Spontant omdöme
  Jimi - skrev om Bagaren och Kocken
  Instämmer med kören, klockrent. Bra varor och priser. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-28

  Spontant omdöme
  Anton J skrev om Bagaren och Kocken
  Det ställe på nätet där jag köper mest köksprylar. Bra utbud, lättnavigerad sida och bra kundtjänst när det behövs. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • Malin N

  2011-05-26

  Spontant omdöme
  Malin N skrev om Bagaren och Kocken
  Denna webshop är en sann fröjd. Utbudet är väldigt bra, men det som framför allt imponerar är leveransen. Det är inte ovanligt att grejorna dyker upp max två dagar efter beställning, även om denna gjorts på en helg. Så tacksamt när man till exempel handlar presenter och är lite sent ute! Navigeringen på sajten skulle kunna vara smidigare, men annars finns inget att anmärka på. Läs mer
  gillar detta

Bästa webshopparna i Göteborg:

4.7 i betyg av 590 omdömen
Jonas N Jonas N tycker:
“Fin dialog innan köp och super...” Läs mer
4.6 i betyg av 115 omdömen
4.5 i betyg av 81 omdömen
4.2 i betyg av 373 omdömen
4.7 i betyg av 44 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco