Björn Montins Rör i Falun AB

26 omdömen om Björn Montins Rör i Falun AB

Sedan starten hos Reco 2026

Inga A
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Snabb hjälp vid läckage. Snyggt o proffsigt utfört jobb.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Tack så mycket! Skönt att vi kunde hjälpa till snabbt. Kul att du är nöjd med jobbet – hör av dig igen om det behövs.

Mats F
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra och trevligt bemötande. Snabbt och professionellt utfört arbete. jag kan med glädje rekommendera Montins rör till vänner och bekanta.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Tack så mycket för de fina orden! Kul att höra att du är nöjd med både bemötande och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig igen.

Janeth L
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Kompetent! Tack för fint arbete och det där lilla extra!

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Stort tack! Roligt att du uppskattade arbetet och det lilla extra. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Göran J
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Snabb respons och snabbt utfört. Bra

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Göran, Tack för din recension! Kul att du är nöjd med både snabb respons och utfört arbete. Välkommen att höra av dig igen! Mvh Björn Montins Rör

Tomas E
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Kom fort och såg vad felet var. Åkte och handlade ny ventil och lagade läckan på en timme.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Tomas, Tack för din recension! Kul att vi kunde lösa problemet snabbt och smidigt. Hör av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa till med. Mvh Björn Montins Rör

Ida N
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Trevlig i kontakten men kom ej på avtalad tid trots väldigt många försök. Fick anlita annan rörmokare för att blir klar med arbetet.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Ida, Tack för din feedback. Det här är inte okej från vår sida och vi tar det på allvar. Vi ber om ursäkt för att vi inte höll avtalad tid och att du behövde ta in annan hjälp. Hör gärna av dig till oss så vi får möjlighet att reda ut vad som gick fel och förbättra oss framåt. Mvh Björn Montins Rör

Åke K
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Fick ett akut problem, de kom direkt och allt var löst efter 1 timme. Otrolig service, tydligt vad som behövde åtgärdas och vad det skulle kosta. Rekommenderar Björn Montins Rör i Falun AB det starkaste

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Åke, Stort tack för fina ord! Kul att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med både jobbet och tydligheten. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver. Mvh Björn Montins Rör

Jesper D
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Snabb, noggrann och trevlig. Bra kommunikation under hela projektet🌟

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Jesper, Stort tack! Kul att du är nöjd med både jobbet och kommunikationen, det är precis så vi vill jobba. Välkommen att höra av dig igen när det behövs! Mvh Björn Montins Rör

Charbel Y
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Hejjja björn. Snabb, noggrann rationell.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Charbel, Stort tack! Kul att du uppskattar jobbet. Hör av dig igen om du behöver hjälp framöver. Mvh Björn Montins Rör

Marianne G
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra bemötande. Vi skulle vilja ha en förklaring varför det blev så mycket dyrare än vi räknat med.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Marianne, Tack för din feedback. Förstår att det känns frustrerande när kostnaden blir högre än förväntat. I vissa fall kan det dyka upp saker under arbetets gång som inte går att se i förväg, vilket påverkar priset. Hör gärna av dig så går vi igenom just ditt jobb i detalj och förklarar exakt vad som påverkat kostnaden. Mvh Björn Montins Rör

Jesper E
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra kontakt, snyggt och effektivt jobb.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Jesper, Tack för din recension! Kul att du är nöjd med både kontakt och utfört jobb. Hör av dig igen när det behövs. Mvh Björn Montins Rör

Lena M
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra och snabb hjälp i en akutsituation!

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Lena Tack för din recension! Kul att vi kunde hjälpa snabbt när det behövdes. Hör av dig igen om det är något mer. Mvh Björn Montins Rör

Haxhi M
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Har gjort riktig bra jobb snabbt effektivt och noggrant. Jag är supernöjd med Montins Rör i Falun AB Då skulle jag varmt rekommendera den här VVS Firman.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Haxhi, Stort tack för fina ord! Kul att du är nöjd med jobbet. Tack för rekommendationen, det uppskattas verkligen. Mvh Björn Montins Rör

Maria G
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Svarade snabbt och återkom enligt överenskommelse för montage. Byte av köksblandare med tätskikt mm enligt säkert vatten. Kommer att anlita samma firma igen vid behov.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Maria, Stort tack för din fina recension! Kul att allt fungerade som det skulle och att du är nöjd med jobbet. Välkommen att höra av dig igen när det är dags nästa gång. Mvh Björn Montins Rör

Torbjörn S
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Inga synpunkter på arbetets utförande, men blev en smula förvånad över höga materialkostnader, drygt 10000 kr. Är t ex överraskad att ett paket tigersågblad för drygt 1000 kr skulle krävas.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Torbjörn, Tack för din feedback. Förstår att materialkostnaden kan upplevas hög. Självklart kan vi lösa det – hör av dig så går vi igenom det tillsammans och ser över fakturan. Mvh Björn Montins Rör

Marcus B
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Lätt att få kontakt med. Snabbt, smidigt och enkelt.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Marcus, Tack för din recension! Kul att du upplevde det som smidigt och enkelt. Hör gärna av dig igen när du behöver hjälp. Mvh Björn Montins Rör

Pär O
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Vänlig, snabb, bra. Kan mkt väl tänka mig dem igen

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Pär Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd. Välkommen att höra av dig igen. Mvh Björn Montins Rör

Daniel S
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra kommunikation och enkel att ha o göra med!

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Hej Daniel S Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd. Välkommen att höra av dig igen. Mvh Björn Montins Rör

Greta P
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Björn var en trevlig prick, han var snabb med montering av toalettstol och tvättfat med tillhörande skåp. Köpte toalettstolen av honom. Ja han var verkligen duktig, han kunde sin sak. Kan jag verkligen rekomendera. Greta

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Stort tack Greta för din fina recension! Kul att höra att du är nöjd med både installationen och produkten. Bara att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Österå B
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Kunniga montörer och sabba utförda jobb Kommer också till kund på avtalad tid

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Tack för omdömet! Kul att höra att ni är nöjda med både utförande och tider. Välkommen att höra av er igen.

Inga A
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Vänligt bemötande märktes en god vilja att åtgärda det problem jag ringde om. Återkommer till Montins Rör i Falun AB vid behov.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Stort tack för din fina feedback! Bra att höra att du kände dig väl bemött och fick hjälp med problemet. Du är varmt välkommen tillbaka vid behov.

Johan D
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Fick snabb hjälp inom någon vecka. Jättetrevlig, proffsigt utfört.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Tack så mycket! Kul att du är nöjd med både snabbheten och utförandet. Hör gärna av dig igen vid behov.

Victor P
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Rak och tydlig, snygga jobb. Pålitlig👍

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Stort tack! Uppskattas att du lyfter både tydlighet och resultat. Välkommen åter.

David K
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Snabba och proffsiga! Kommer anlita igen vid behov.

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Tack så mycket! Kul att du är nöjd med både bemötandet och tempot. Välkommen att höra av dig igen.

Anna L
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra och proffsigt bemötande. Snabb på att göra jobbet

Svar från Björn Montins Rör i Falun AB

Stort tack! Roligt att höra att du är nöjd och att samarbetet funkar bra. Hör gärna av dig igen vid behov.

Magnus J
Skrev om Björn Montins Rör i Falun AB

Bra utförda jobb. Alltid trevligt att ha med honom att göra