Alltid nöjd när Rickard har fixat mitt hår!!
Bonbon
72 omdömen om Bonbon
Sedan starten hos Reco 2023
Bästa frisören! Jättenöjd. De lyssnar på dig och håret blir jättesnyggt. Extra plus i kanten för att man slipper oombedda tips om smink, produkter, etc man inte har behov av. De utgår från kunden! Rekommenderar verkligen för både vardagsklippning och inför speciella tillfällen.
Alltid bra bemötande och trevlig personal och du går ut snyggare än in!
Alltid trevligt och proffsigt bemötande jag har klippt mig där i många l år med olika frisörer och det är lika bra nu som då/ Lars A
Frisör Cissi är en mycket professionell frisör och är mycket duktig på såväl styling, färgning och klippning. Man känner sig väl omhändertagen och upplevelsen är den bästa
Alltid trevliga och bra service! Kund sedan många år tillbaka.
Vänligt bemött och framförallt,jätte nöjd med håret
Jag älskar att bli omhändertagen av Jenny, allt från hårmassagen till klippningen är för mig månadens höjdpunkt.
Har gått till Jenny på Bonbon i flera år. Blir alltid väl omhändertagen och får en fin klippning varje gång! Tack 💕
Som alltid blir jag mött positivt och glatt av min frisör på plats, alltid erbjuden något att dricka under tiden jag blev klippt. Har en bra relation med min frisör och hon minns hur jag gillar att klippa mig så behöver inte ta om det varje gång. Massage i stolen under tiden man blir tvättad i håret är underbart. 10/10, kanske något dyrt men annars en väldigt bra upplevelse.
Jätte trevlig frisör och skön stämning. Fina lokaler och fräscht i övrigt.
Som vanligt härligt bemötande, en avslappnande stund och supernöjd med klippningen. Kan verkligen rekommendera Bon Bon!
Väldigt trevliga och skickliga frisörer.
Elin är superduktig och så himla trevlig! Jättenöjd med slingor och klippningen.
Blir mycket väl omhändertagen där och är alltid supernöjd när jag går därifrån. Underbar personal. Rekommenderas varmt.
Ett mycket bra bemötande samt riktigt duktiga frisörer
Tack Stefan för ditt omdöme! :)
Jag blir så väl mottagen och med glädje upplever jag hur skickligt mitt hår förvandlas till något jag ser med glada ögon och ett mycket nöjt leende.
Underbar recension Anita. Tack så mycket, det glädjer oss! :)
Mycket nöjd med mitt besök hos Josefine, resultatet blir riktigt bra och dessutom är hon så trevlig och lättsam att timmarna flyger förbi
Underbart att läsa Anneli. Tack så mycket för ditt fina omdöme! :)
Fantastisk! Klippt mig hos Rickard i snart 5 år tror jag! Alltid lika nöjd
Underbart Max. Tack för ditt fina omdöme :)
Mycket bra bemötande och väl genomfört uppdrag
Härligt omdöme. Tack Erik!
Helt fantastiskt! Richard ör underbar och extremt professionell. Han är frisörernas Ronaldinho. En konstnär av rang🤗 /Johannes
Underbart att läsa Johannes. Tack så mycket! :D
Blir alltid lika glad av både resultat och upplevelse efter att ha klippt mig på Bonbon. Noggrannhet, omsorg och kreativitet finnes - och gott kaffe.
Det var härligt att läsa ditt fina omdöme Frida. Glädjer oss att du är nöjd! :)
Mycket trevligt bemötande. Bra resultat och helt ok priser.
Tack Björn för ditt omdöme! :)
Alltid lika väl bemött och Rebecca Front är helt magiskt duktig! Aldrig missnöjd!
Tack Dennis för ditt fina omdöme och så härligt att du är nöjd! :)
Alltid vänligt bemötande, väl omhändertagen, tid att diskutera igenom vad som skall göras innan vi sätter igång, alltid nöjd med resultatet! Och gott kaffe ;)
Tack för ditt fina omdöme Lena! :)
Trevligt bemötande, bra klippning, fin service. Enkelt att boka och bra med påminnelse.
Tack Anders för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd :)
Alltid lika trevligt att gå dit. Alla är trevliga och hälsar och stämningen mellan frisörerna verkar också på topp. Färgar och klipper och är 100% nöjd varje gång. Kan verkligen rekommendera dem till alla som letar efter frisör.
Detta var roligt att läsa Carina. Tack för ditt fina omdöme!! :)
Cissi var noggrann, proffsig och kul att hänga med! Kan varmt rekommendera henne! ⭐️
Vad roligt att du tycker det Emma, tack för ditt fina omdöme! :)
Trevlig atmosfär och inte minst frisör (Rickard) får bra förslag på produkter och tipps .
Det var roligt att läsa Patrik! Så härligt att du är nöjd även med produkter :)
Så trevligt bra med kunnig personal
Tack så mycket Ulrika för ditt omdöme! :)
Klipp och färg hos duktiga Josefine och jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån!
Tack för ditt omdöme Sara. Vad härligt att du är nöjd! :D
Fint bemötande och grym klippning
Vad roligt att läsa Susanna. Tack! :)
Superservice - jättenöjd med bemötande och klippning
Härligt att läsa detta Matilda. Tack! :)
Jag klipper mig regelbundet hos Cicci och får alltid ett varmt välkomnande, proffsig service med stor lyhördhet och är supernöjd när jag lämnar salongen. Kan verkligen rekommenderas!
Vad roligt att höra Jennie. Tack för ditt omdöme :)
Otroligt nöjd som alltid och man får ett härligt bemötande!
Tack Christine. Det glädjer oss att du är nöjd! :)
Duktig, trevlig och inkännande!
Tack Karolina för ditt omdöme! :)
Min dotter Charlie (14) klippte sig hos Rebecca F, och blev jättenöjd! Rebecca lyssnade och förstod hur Charlie ville ha det, och förklarade på ett väldigt bra sätt vad hon skulle göra och varför. Höga förväntningar som infriades med råge. Tack! Anna
Vad roligt att ni är nöjda och att Charlie är nöjd. Det glädjer oss verkligen :)
Så nöjd! Fint att man har öppet och tar emot lördag eftermiddag. Det hjälper oss som inte hinner vardagar. Det är service på hög nivå. Känner mig alltid väl omhändertagen.
Vad härligt att du är nöjd Pinta och tack för ditt fina omdöme! Glädjer oss :)
Supernöjd med Hanna. Inlyssnande, duktig och kreativ. Går alltid därifrån nöjd!
Tack Johanna för ditt fina omdöme. :)
Varit kund hos Märta många gånger sista åren och är väldigt nöjd.
Vad roligt att höra Bodil! Tack :)
Jag känner mig alltid så välkommen hos Hanna på Bon Bon. Hon förstår precis mina önskemål och resultatet blir alltid ännu bättre än vad jag väntat mig. Hon är ett geni på färgning! Hon har lotsat mig från att ha mörkbrunt hår (färgat vitt/grått hår) till att nu ha en fantastisk ljusblond/vit/grå nyans. I love my hair now!!!!!
Hej Karin. Tack för ett fint omdöme. Det glädjer oss att du är så nöjd! :)
Suveränt kundmottagande, lyhörda för önskemål och även känsla för vad som skulle passa även om man själv inte har en tydlig bild.
Tack Mia för ditt fina omdöme! :)
Toppen behandling av Rickard! Allt bra.
Härligt att höra Jan! Ha en fin dag :)
Tack för bra omdöme! :).
Bemött bra men fler än den man klipper sig hos kan kosta på sig ett hej och ett leende.
Hej Mona. Tack för din feedback! Vi ska ta till oss detta. Ha en fin dag :)
Brukar fixa håret hos Märta. Märta är en stjärna⭐️ lyssnar på kunden, vänlig och superduktig.
Vad roligt att höra Besa. Tack för ett fint omdöme! :)
Klippning hos Madeleine. Hon är duktig, alltid lyhörd för hur jag vill ha det - om jag vill prata eller inte. Kommer också med tips hur jag kan få bukt med mitt hårs avarter.
Tack för ett fint omdöme Lena, glädjer oss att du är nöjd :)
Har en frisör som känner mig väl. Känner till mitt hår och som också kommer med goda råd. Känner mig alltid väl bemött, får det där lilla extra som gör att man känner sig välkommen samt ett professionellt bemötande överlag. Köpte också ett vax.
Vad roligt att läsa Hanna. Vi blir så glada att du alltid känner dig väl bemött och nöjd. Tack :)
Personligt bemötande, proffsig klippning på svår hårtyp och bra produkter
Hej Jana. Tack för ditt fina omdöme. Glädjer oss att du är nöjd :)