VI HAR ENDAST HAFT LITE KONTAKT MED BUSSEXPERTEN MEN DEN KONTAKT VI HAFT HAR VARIT BRA, DOM HAR STÄLLT UPP OCH HJÄLPT OSS MED DOM FRÅGOR VI HAFT.
Bussexperten i Sverige AB
Med mångårig erfarenhet och hög kompetens erbjuder vi våra kunder servicelösningar som sätter en ny standard i Bussbranschen. Vi startade Bussexperten för att erbjuda bussägare ett alternativ till befintliga aktörer på marknaden. Nu är vi välkända och erbjuder våra kunder professionella och kvalitativa service- och reparationslösningar.
11 omdömen om Bussexperten i Sverige AB
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gällde en handikappsanpassad och modifierad bil - och sen åtgärdade de problemet på mindre än 24 timmar. Mycket nöjd!! Villig och serviceminded personal. Enda negativa jag kan komma på var att lokalen inte var anpassad för rullstolsburna, det saknades en ramp., fanns ingen dörröppnare, fanns ingen ringklocka i sitthöjd utanför. Ett stort plus + för att de tog emot betalning med både kort och Swish, det var också jättebra att de snabbt svarade på både mail och sms, de gav mig tidigt en ungefärlig prisuppgift och i slutändan så höll de sig inom det uppskattade priset. Mycket nöjd.
Kan varmt rekommendera "Bussexperten" kunnig och trevlig personal.
Hade problem med boggistyrningen, som en kunnig personal genast vid min ankomst gav sig i kast med. Snabb felsökning och ett perfekt resultat blev facit.
Jag fick ett mycket vänligt bemötande, servicen gick snabbt och smärtfritt som jag hade förväntat mig. Sumpan bilverkstad kan rekomenderas.
Bemötandet när man ringer är det bästa möjliga, Bussexperten försöker alltid att hjälpa till med olika förslag på lösningar. Köper rep av bussar och även reservdelar. Jag tycker att Bussexperten levererar en mycket bra tjänst och så länge jag har möjlighet att bestämma kommer vi att anlita dem.
Medel bra det finns en hel del att förbättra
likgiltig .............o,,,,,,o,,,,o,,,,
buss og sprinter deler. Meget fornøyd med saksbehandler.Rask levering.
Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!
Jouren i Stockholm,Byte remskiva Generator.21.00 på kvällen Perfekt jobb!
Dygtige, effektive og teknisk velfunderede
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Service av våra fullstora bussar i Botkyrka kommun. Tycker att våra kontakter fungerar mycket väl.