Har en otroligt dålig upplevelse. Fått flertalet felaktiga fakturor där firman försökt överfakturera flera hundra tusen. Firman följer inte ritningsunderlag och levererar inte fackmannamässigt resultat. I dialog har företagets representant varit otrevlig och aldrig bett om ursäkt för uppenbara fel. Jag skulle aldrig rekommendera Bygghantverkarna till något jobb som kräver yrkesmässigt skicklighet.
Bygghantverkarna Jakub och Far AB
Bygghantverkarna Jakub och Far AB: Din totalentreprenör för byggprojekt i Stockholm. Vi är specialister på att slutföra projekt med kvalitet och har alltid kundens önskemål i fokus. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både företag och privatpersoner. Vår expertis omfattar allt inom bygg, renovering och hantverk, med fokus...
12 omdömen om Bygghantverkarna Jakub och Far AB
Jobbet blev snabbt gjort och resultatet var bra
Otroligt bra jobb, de var noggranna och snabba, hade väldig mycket kunskap. Kan verkligen rekommendera detta företag
Har genom åren anlitat Jakub med medarbetare vid flertal tillfällen, och kommer säkert att göra det igen, av flera orsaker: Håller alltid ingångna avtal, dvs dyker upp som utlovat, överdebiterar inte. Hantverkarna som kommer verkar att döma av ålder och handlag ha en gedigen yrkeserfarenhet, är alltid väldigt noggranna, städar efter sig och framför allt så när dom är här jobbar dom på så man nästan får säga åt dom att dom ska ta en paus ibland. Jakub är i största allmänhet väldigt lätt att ha att göra med och jag kan lämna mina varmaste rekommendationer.
Tack, detta måste väl vara det finaste som skrevs om oss hittills. Alltid trevligt att återkomma till den idylliska tomten i Strömma.
Duktiga herrar att arbeta, inget att klaga 👍🏻😎
super jest bardzo dobra Firma POLECAM
Mycket väl utfört arbete. inte en droppe färg utom där den skulle vara.
Jacob var mycket lyhörd för vad vi önskade och kom även med egna förslag som vi inte hade tänkt på. De killar som sen gjorde jobbet kändes väldigt kunniga och effektiva.
Otroligt noggranna med allt dom gör. Ser alltid till att det är städat på arbetsplatsen när dom lämnar den för dagen. Bra på att lösa problem som kan uppkomma. Vi är otroligt nöjda med allt dom gjort till oss.
Professionella, Snabba och Prisvärda!
Byggde ett staket till en balkong, riktigt snyggt och professionellt arbete. Mycket nöjd!
Använde dom till att byta tak på huset samt några tilläggsarbeten. Bra och duktiga killar som kom när dom skulle och gjorde det dom skulle samt gjorde ett mkt bra arbete. Sedan kom fakturan och den stämde med överenskommelse och förväntan. Bra Kvalitet och bra pris gör att jag tveklöst skulle anlita dessa killar igen