Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Kontor122 AB

Kontor122 AB

4.9

Välkommen till det personliga och charmiga kontorshotellet i Södermalms hjärta. Här arbetar du i en trevlig arbetsmiljö med gott kaffe och bra wifi. Ha dina möten i vårt pampiga konferensrum och fika med härliga korridorskollegor från många olika typer av verksamheter. Här har alla hyresgäster ett eget rum där man kan stänga...

11 omdömen om Kontor122 AB

Petra G
Skrev om Kontor122 AB

Att gå till jobbet/Kontor122 är som att gå hem; mysigt, trevligt och kaffet är gott på riktigt. Allt finns och inget är krångligt.

Svar från Kontor122 AB

Åh, tack för att du säger det. Vi tycker också att det är mysigt och är jätteglada att vi har dig här! Himla trevligt sällskap vid fika, lunch och AW. Människorna är ju en sån stor del av känslan.

Katarina G
Skrev om Kontor122 AB

Jättefina ljusa trevliga lokaler med många rum. Vackert högt i tak, rymligt lunch och fikarum. Fint rymligt konferensrum med allt man behöver och dessutom charmen med en kakelugn. Kontor 122 lever upp till alla förväntningar av det ultimata centrala kontoret i Stockholm.

Svar från Kontor122 AB

Tack för dina fina ord! Ni har ju varit hyresgäster länge och suttit i flera av våra rum och har ofta träffar. Ni har ju verkligen nyttjat lokalerna till max och det gör mig så glad. Precis som det ska vara.

Agnes R
Skrev om Kontor122 AB

Det är ett hemtrevlig kontor och lokalerna är fina och ljusa. Det är trevligt att Pia fixar sociala saker och så. Riktigt nöjd!

Agnes R gillar detta
Svar från Kontor122 AB

Taaack.. Jag försöker pyssla om er och skapa en trivsam miljö där man kan vara produktiv men också ha lite kul emellanåt.

Ola L
Skrev om Kontor122 AB

Jag har mitt kontor hos Kontor122 AB och trivs otroligt bra. Det är en avslappnad men professionell miljö med härliga människor och en gemenskap som verkligen sticker ut. De ordnar ofta roliga aktiviteter som gör att man känner sig som en del av något större än bara en arbetsplats. Läget är också ett stort plus – en underskattad del av Södermalm som verkligen är på väg upp, med en skön mix av det nya och det klassiska. Att dessutom få arbeta i ett vackert sekelskifteshus ger en extra känsla av karaktär och kvalitet till...

Svar från Kontor122 AB

Det är så roligt att höra! Vi jobbar på att göra kontoret närmre det mysiga hemmakontoret än det imponerande huvudkontoret då vi känner att vi prioriterar att ha en avslappnad plats att gå till där vi kan vara produktiva. Läget och miljön är tveklöst det bästa i världen även om vi är väldigt partiska till vår härliga del av Södermalm.

Johan M
Skrev om Kontor122 AB

Kontor 122 är verkligen en mysig och inspirerande plats. Krångelfritt och trevligt bemötande. Intressanta och kunniga människor vem man än pratar med.

Svar från Kontor122 AB

Tack! Jag kan inte ta all ära till att det är trevligt här för det är så mycket som korridorskollegorna tillför. Som du! :D

Erik S
Skrev om Kontor122 AB

Bra läge, vacker fastighet, bra kontorsgrannar

Fredrik S

Enkelt, avslappnat, mysigt 👍

Selma K

Fantastiskt, central kontorshotell.

Svar från Kontor122 AB

Tack ❤️. Jag hoppas ju både att ni ska trivas i era nya lokaler med en systerorganisation, samtidigt som ni längtar tillbaka till oss. Saknar er vid lunchbordet.

Adam D
Skrev om Kontor122 AB

Trevliga lokaler, avslappnad stämning, grymt kaffe, trevliga människor. Ett väldigt bra ställe att arbeta på helt enkelt.

Svar från Kontor122 AB

Hahahaha, ja ni nyttjar verkligen vår espressomaskin så att den inte står och dammar. Precis så som det ska vara. Den är verkligen inte bara för syns skull. Jag ska ordna med en barista event så att fler ska få lära sig att göra grymt kaffe.

Daniel S
Skrev om Kontor122 AB

Ett mycket trevligt och personligt kontorshotell!

Svar från Kontor122 AB

Vad kul att du tycker det! Du hjälper ju till med att vara en trevlig korridorskollega. ❤️

Danjell Henrik E
Skrev om Kontor122 AB

Verkligen ett supermysigt ställe! Härliga knarrande golv i fina lokaler med fräscha och tysta rum för arbete. Det förekommer regelbundna AW-aktiviteter och stämningen är mysig utan att vara störande och högljudd. Folkungagatans stora utbud av restauranger och barer i omedelbar närhet är också ett stort plus!

Svar från Kontor122 AB

Tack för dina fina ord. Även om vi inte kan ta åt oss all ära för området så håller vi med och älskar också läget. Att få till trivseln för våra hyresgäster och besökare är vad vi siktar på. Så himla kul att det uppskattas. ❤️