Mäklare in Gävle

6 reviewed mäklare in Gävle municipality

• Fastighetsbyrån Gävle

Verifierat företag
    3,407 opinions
    Funderar du på att flytta i, till eller från Gävle? Vi på Fastighetsbyrån kan bostadsmarknaden här och hjälper dig oavsett var i processen du befinner dig. Välkommen!
    Thomas A
    Thomas A: Väldigt trevlig och ett Väldigt bra bemötande både mot oss som köpare och till säljaren. Kunnig och rak. Påläst och kommer absolut att rekommendera henne som fastighetsmäklare Mvh Thomas
  • Driver du mäklarfirma i Gävle?

• 3,032 opinions
    Vi har koll på Gävle!
    Kristina H
    Kristina H: Jag har sålt min mammas hus. Katarina är proffsig, kan det hon håller på med. Mina förväntningar var att sälja huset snabbt och det fungerade bra. Allt toppen.
  • MOHV Gävle

Verifierat företag
    109 opinions
    Fanny S
    Fanny S: Det här är andra gången på ett år som jag anlitar Robin som mäklare. Vid båda mina försäljningar har jag känt mig extremt trygg med honom. Robin är noga med att hålla en uppdaterad genom hela processen och erbjuder dessutom en försäljningsstrategi som överträffar många av de större mäklarkontorens. När det är dags att sälja ännu en bostad är Robin det självklara valet, och jag kan varmt rekommendera honom till dig som går i säljtankar!
  • 257 opinions
    Välkommen till HusmanHagberg och Gävle! Vi mäklare här har koll på området och kan hjälpa dig hitta rätt i både Gävle och Sandviken.
    Moa Ö
    Moa Ö: Malin, vilken stjärna och krigare. När marknaden är så svår lyckas hon ändå! Alltid snabb på att svara på minsta fråga, tydlig, kunnig och riktigt duktig!
  • Henrik P
    Henrik P: Vi har köpt en fastighet i utkanten på Ockelbo, vi kontaktade mäklaren Henrik för visning och det va inga problem att få en tid som passade mig och min familj, vi har tittat på många hus under en längre tid och träffat många mäklare, några helt urusla där vi valde att inte ens titta klart på objektet, Henrik tog sig tid va lyhörd och diskuterade gärna med oss om våra idéer mm. Vi själva frågade om fler visningar pga att vi hade vänner som har mer kunskap om husköp och vad man som köpare ska titta på mm, men det va inga problem för Henrik att åka och visa oss den flera gånger, Vi kommer naturligtvis att rekomendera Henrik till vänner och bekanta.
  • Driver du mäklarfirma i Gävle?

Show page: