Fastighetsbyrån Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

• BadgeThirteenYears
3 602
4.7

Längs Gavleån, som flyter genom staden, finns flera vackra grönområden att motionera, slappna av och leka i. Med sina goda kommunikationer, tåg och motorväg, är det enkelt att ta sig hit och är man äl här finns både kultur och idrott att uppleva! Vi på Fastighetsbyrån har koll på Gävle-området och vet hur bostadsmarknaden ser...

3602 omdömen om Fastighetsbyrån Gävle

Sedan starten hos Reco 2013

Monica O
Forsbacka

Proffsig, trevligt bemötande, kunnig och saklig.

Stefan O
Forsbacka

Trevlig,kunnig,saklig,man fick ett stort förtroende för henne

Petra G
Hedesunda

Vi kunde inte önskat något mer av Nils, helt klart toppoäng av oss! Engagerad, flexibel och proffsig, samtidigt som han har glimten i ögat. Han höll oss uppdaterade konstant under processen och vi har aldrig varit med om en så lösningsorienterad mäklare. Vi rekommenderar Nils till alla, och skulle absolut anlita igen om vi skulle behöva en mäklare.

Sofi L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Norrlandet

Proffesionell, snabb och engagerad. Glad och mycket trevligt bemötande.

Anton G
Hedesunda

Svarar alltid, ofantligt proffesionell, mycket trevlig

Eva I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Upplever att jag blev fint bemött av mäklaren Nils Wallner, att han verkligen levde upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Nils Wallner.

Baher A
Sätra

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Mäklaren är trevlig, professionell och väldigt hjälpsam. Han svarar alltid snabbt när man har frågor och hjälper till med allt man behöver på ett engagerat och smidigt sätt. Jag har varit i kontakt med många mäklare genom åren, men han är utan tvekan den bästa jag har träffat. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Irene S
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Klövenäs en del av Fastighetsbyrån Gävle
Forsbacka

Andreas är en professionell, kompetent, lyssnande, ödmjuk mäklare som jag fick förtroendet för väldigt snabbt. Kände en stor oro inför denna fastighetsaffär men Andreas ingav ett lugn som uppskattades. Han var även tillgänglig om det fanns några frågor som var viktigt för mig att få besvarade.

Marie P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

En känsla av genuin omtanke och trygghet, hon har en bra balans mellan optimism och realistiskt tänkande. Kunnig och hade en bra kommunikation under hela processen.

Anna I
Sålde sitt hus med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Kan varmt rekommendera Anneli! Anneli är otroligt trevlig, kompetent och förtroendegivande. Jag har känt mig trygg hela vägen och samarbetet har varit otrolig! Har både köpt och sålt med Annelis hjälp och det är det bästa val jag tagit!

Daniel S
Köpte sitt hus med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Den absolut mest trevliga och pålästa mäklaren jag någonsin haft kontakt med. Tillmötesgående, kunnig och proffsig. Här har många andra mäklare någon att lära sig av. Bästa betyg.

Zehra A
Sätra

Jag är supernöjd med min mäklare. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Han hjälpte till med allt genom hela processen och löste alla problem som dök upp snabbt och smidigt. Jag kände mig trygg från början till slut och kan varmt rekommendera honom. Stor tack till honom , han är bäst .

Marek P
Centrum

Marcus was very friendly and professional. Helped and guided me through all the steps and was flexible with my time schedule As this is was my first purchase, he was very reassuring and made himself available for any questions I had Overall I had great experience and will speak highly about this with anyone who will ask about Marcus and Fastighetsbyrån Gävle

Sulafa M
Sålde sitt hus med hjälp av Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Filip är en professionell, kunnig och mycket engagerad mäklare. Han höll oss väl informerade genom hela processen och gjorde försäljningen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Svar från Filip Magnusson

Tack så mycket för dina fina ord Sulafa. Det har varit trevligt att jobba med dig!

Isak L
Bomhus

Mycket professionell i alla avseenden, var alltid tillgänglig och återkopplade snabbt. Rekommenderar starkt Nils till de som ska sälja sitt boende! MVG!

Daniel S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Tycker allt har gått bra med hur hon har skött arbetet omkring lägenheten, bra expertis och råd om marknaden och strålande kommunikation.

Mohammed A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Forsbacka

Professionell med ett yrkeskunnande som gjorde försäljningen smidig och trygg. Rekommenderas starkt!

Karl Erik L
Sålde sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Han lyssnade på oss och var mycket trevlig.

Eric W
Forsbacka

Jättebra. Det var 1a gången jag köpte så är supernöjd med all hjälp och att allt känns tryggt 👍🏼

Thomas L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Eftersom jag varit 5 % delägare av min sons lägenhet har jag inte deltagit i försäljningen i främsta ledet Men de gånger jag träffat Anna Lena har jag upplevt det possitivt

Anna H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Forsbacka

Marcus är trevligt, lugn, kunnig, flexibel.

Ulf J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle

Mycket bra besök i lägenheten och ett trevligt bemötande av Carolina

Jessica L
Bomhus

Nils får 10/10, inget snack om den saken! Otroligt professionell, kunnig, enkel att ha att göra med och väldigt snabb i återkopplingen. Vi köpte vår framtida villa av honom och kände direkt att den här mäklaren ska få sälja vår nuvarande bostad. Sagt och gjort - det blev den smidigaste affären vi kunde föreställa oss. Tack för allt Nils!

Oliver F
Hagaström

Toppbetyg! Flexibel med tider, kloka tankar kring eventuell rust, bra koll på projektet och bra känsla för det sociala! Rekommenderar Nils.

Jan T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Väldigt bra och proffsigt och väldigt trevlig

Simon A
Bomhus

Mycket bra bemötande. Verkade göra mycket för att affären skulle bli smidig och bra. Alltid trevlig att prata med.

Sebastian E
Centrum

Trevlig, bra kommunikation med båda parter.

Bo T
Brynäs

Kundvänligt & effektivt, även bra assistent

Fredrik Oskar B
Forsbacka

Nöjd genom hela processen. Bra återkoppling och uppdateringar. Skulle absolut rekommendera Anneli!

Lena H
Brynäs

Han är en trevlig, effektiv och snabb person

Hedvig B
Centrum

Proffsig, inget hon inte kunde hjälpa till med. Engagerad, alla tider på ”dygnet” Tror att det håller ända till slutet, ärendet avslutas i mitten av juli.

Malin F
Centrum

Jag fick ett bra bemötande av Anna-Lena både under visningarna och vid kontraktsskrivandet. Som första gångs köpare så kunde Anna-Lena kunde besvara mina frågor på ett bra och pedagogiskt sätt så att jag kände ett lugn

Elin Elvira P
Forsbacka

Fantastiskt bra mäklare! Professionell, engagerad och alltid snabb på att svara. Hela försäljningen gick smidigt och resultatet blev över förväntan. Hade inte kunna haft en bättre mäklare. Rekommenderar Anneli varmt!

Marina P
Centrum

Väldigt trevlig, lugn, erfaren, lyssnar på vad vi vill.

Jonny P
Forsbacka

Hon är väldigt hjälpsam och trevlig. Det man undrade över fick man snabbt svar på. Enkel att ha kontakt med.

Kerstin E
Sålde sitt hus med hjälp av Herman Tröjbom en del av Fastighetsbyrån Gävle
Hille

Mycket trevlig och sympatisk person! Känns som jag känt honom hela livet. Lugn och trygg och så är han ju Brynäsare!

Patrik L
Forsbacka

Mycket trevlig och kunnig mäklare som känns som att han på riktigt bryr sig att båda parter i affären ska gå vidare nöjda!

Andreas I
Olsbacka

Toppen, alltid snabb återkoppling och tydlig kommunikation. Fanns alltid tillhands vid frågor och ständigt hjälpsam vid behov!

Daniel O
Sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Järvsta

Från första mötet har det varit en trygghet att ha Julius som mäklare. Han är en person som försått sig på vår situation och anpassat sig efter våra behov. Han har en tydlig och bra kommunikation och har alltid varit lätt att få tag på. Allt har gått smidigt från uppstart till färdig försäljning och kan bara rekommendera Julius som mäklare.

Sanna T
Forsbacka

En varm, kompetent och förtroendegivande mäklare. Inget va något problem för henne och allt gick så smidigt från början till slut. Hennes omtanke om både oss köpare och säljare kändes så genuin och fin. Vi kände oss trygga hela vägen och skulle rekommendera henne till allla som går i sälj eller köptankar. Tack!

Hampus F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Julius har under hela processen vara tillmötesgående och tydlig. Han har alltid svarat snabbt med ett trevligt bemötande.

Kia Z
Sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Forsbacka

Julius är trevlig och med ett fint bemötande. Vi har dock önskat att han varit mer "öppen" och berättat hur kontakten med spekulanter gått, vi upplever att vi fått lite svävande svar och långt mellan uppdateringar. Men helhetsintrycket är gott.

Jan Raimond R
Sålde sitt hus med hjälp av Herman Tröjbom en del av Fastighetsbyrån Gävle

trevlig, försäljning gick fort o bra

Bengt Ove A
Centrum

Trevligt bemötande, bra information om det som är viktigt att veta samt väldigt lyhörd genom hela processen. Bra på att förklara, lätt att via SMS eller telefon ha en god kommunikation med vid frågor eller funderingar. Bra att få uppdateringar regelbundet. Kunnig, lugn och sansad. Jättenöjd med all hjälp!

Anna H
Forsbacka

Marcus är, lugn, trevlig, kunnig, bra på att förklara planen för köp och försäljning.

Niklas Ö
Centrum

Julius var från första mötet professionell och tillmötesgående, bra service och återkoppling och är stand by 24 sju. Rekommenderar han varmt att ta hand om nya kunder som vill få sitt projekt sålt.

Gustav T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Rak och tydlig i kommunikationen, proffsig, tillmötesgående och med mycket god service.

Thea L
Hedesunda

Väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam!

Sara N
Järvsta

Julius var väldigt lyhörd och mån om att båda parter skulle vara nöjda med affären.

Birgitta M
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Klövenäs en del av Fastighetsbyrån Gävle
Säljemar/Iggön

Fick intrycket att han var väldigt noggrann och seriös