Julius var en superbra och hjälpsam mäklare som jag rekommenderar starkt. Han hjälpte till med allt och var väldigt bra på att anpassa sig utifrån mina och klienternas behov.
Fastighetsbyrån Gävle
Längs Gavleån, som flyter genom staden, finns flera vackra grönområden att motionera, slappna av och leka i. Med sina goda kommunikationer, tåg och motorväg, är det enkelt att ta sig hit och är man äl här finns både kultur och idrott att uppleva! Vi på Fastighetsbyrån har koll på Gävle-området och vet hur bostadsmarknaden ser...
3638 omdömen om Fastighetsbyrån Gävle
Sedan starten hos Reco 2013
Bra bemötande och en bra resa! Även när budgivare 1 hoppas av i sista minuten så lyckades Anna-Lean rädda situationen men budgivare 2.
Väldigt trevlig och saklig och förklarar allt så man förstår. Väldigt glad och harmonisk
Kundbemötandet har varit väldigt bra och kommunikation har också varit suverän.
Jag har anlitat Anneli 3 gånger till mina bostadsförsäljningar De senaste åren. Det säger väl en hel del hur nöjd jag är. Annelie är en kanonbra mäklare som verkligen går in för sitt jobb Och gör allt för sina kunder. Att det ska bli rätt åt båda leden. och snabba affärer och nöjd säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Annelie
Trevlig, professionell, smidig. Allt gick snabbt och enligt våra önskemål. Finns ingenting att anmärka på!
Superbra! Professionellt, bra kommunikation och snabba svar. Rekommenderar Herman starkt!
Jag kontaktade flera mäklare och tittade på olika objekt, men Filip stod verkligen ut. Han svarade snabbt, var alltid hjälpsam och mycket engagerad hela tiden. Det var tydligt att han genuint ville hjälpa till och göra det så bra som möjligt. Jag rekommenderar Filip varmt och kommer definitivt att kontakta honom igen. En riktigt bra mäklarupplevelse som jag hoppas fler får uppleva.
Stort tack Fredrik för de fina orden, det gör mig glad och betyder mycket för mig det du säger! Jag hoppas verkligen att du kommer trivas!
Vi upplevde Herman som mycket trevlig, kunnig samt hjälpsam. Rekommenderas varmt.
Engagerad, professionell och lätt att ha att göra med. Höll mig uppdaterad genom hela processen och gjorde bostadsaffären både smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Julius är glad, trevlig, flexibel och kunnig. Han är lätt att få tag i och kommunikationen har varit bra. Han rekommenderas varmt🙂
Jag är mycket nöjd med Julius arbete. Professionell, snabb och alltid tillmötesgående genom hela processen. Kommunikationen och försäljningen fungerade bra från början till slut. Rekommenderas varmt!
Bra på att återkoppla! Bra genomgång vid kontraktsskrivning.
Trevlig och engagerad Hittade köpare och ställde upp
Vi upplevde Marcus som mycket trevlig, kunnig samt hjälpsam. Rekommenderas varmt.
Mkt trevlig och kompetent tydlig. Bra bemötande Kan verkligen rekommendera honom till andra kunder
Tack Thomas, dina vänliga ord gör mig väldigt glad och stolt! Hoppas verkligen du kommer trivas!
Smidig och bra affär med ordning och reda .
Väldigt hjälpsam, trevlig och duktig. Tog sig tid, svarade alltid på frågor och erbjöd sig att hjälpa vid situationer.
Trevlig och proffsig norrlänning. Är mycket nöjd.
Mycket bra bemötande, positiv och engagerad i affären. Han besvarade snabbt frågor och funderingar och redde ut oklarheter. Jag kan varmt rekommendera honom till kommande affärer. /Yvonne
Mycket bra och trevligt bemötande och han levde verkligen ju till vår förväntan. Noggrann, energisk, kunnig. Följde verkligen upp och redde ut funderingar och frågeställningar. Pedagogisk och sakkunnig genomgång av affären.
Kunnig och lätt av tag i. Helg som kväll. Det blev en väldigt smidig process från första kontakt till försäljning var klar.
Fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Försäljningen gick smidigt från start till mål – rekommenderas varmt!
En mäklare som är väldigt engagerad och kundfokuserad.
Tack för ditt fina omdöme Karin!
Trevlig, hjälpsam, återkopplar bra. Vi är helt nöjda.
Trevlig, hjälpsam, återkopplade bra på våra frågor, mycket nöjda
Tack för en fint bemötande, lugn och trygg hantering vid försäljningen av mitt hem sedan många år. Jag kan varmt rekommendera Herman och Fastighetsbyrån när du skall sälja din fastighet.
Julius är en mycket professionell mäklare som lugnt och metodiskt tog sig an uppgiften att sälja vår bostad.
Nils är trevlig, korrekt och tydlig i sitt mäklarskap. Han har kommunicerat väl under hela processen och beskrivit vad som gäller och vad som förväntas under hela försäljningen. Utan stress.
Vi blev bra bemötta av mäklaren. Hon var lätt att prata med och bra på att återkoppla. Vi ville få till en snabb affär och det fick vi. Över lag är vi nöjda med hur försäljningen avlöpte.
En mycket duktig och kompetent mäklare som gör sitt allra yttersta i alla situationer. Lättillgänglig och tydlig. 5/5.
Vi vill rikta ett stort tack till vår mäklare för ett fantastiskt arbete. Från första kontakten till avslutad försäljning har bemötandet varit varmt, professionellt och engagerat. Mäklaren har alltid varit tillgänglig, svarat snabbt på våra frågor och fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Om man ska vara ärlig är detta verkligen rätt person på rätt plats. Engagemanget, kunskapen och omtanken har gjort stor skillnad, och vi har känt oss väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera denna...
Carolina är super trevlig och mycket hjälpsam. Vi har bemött av henne på jätte professionellt sätt vilket gjorde oss att känner extra trygga med hela köp processen.
Anna-Lena genomförde visning och kontraktskrivning på ett bra sätt.
Mäklaren uppträdde professionellt och förklarade bra de olika stegen i affären. —-
Kunnig, rak, ärlig, trygg och handlingskraftig. Någon att hålla i handen under hela processen, vad som än dyker upp.
Proffsig, trevligt bemötande, kunnig och saklig.
Trevlig,kunnig,saklig,man fick ett stort förtroende för henne
Vi kunde inte önskat något mer av Nils, helt klart toppoäng av oss! Engagerad, flexibel och proffsig, samtidigt som han har glimten i ögat. Han höll oss uppdaterade konstant under processen och vi har aldrig varit med om en så lösningsorienterad mäklare. Vi rekommenderar Nils till alla, och skulle absolut anlita igen om vi skulle behöva en mäklare.
Proffesionell, snabb och engagerad. Glad och mycket trevligt bemötande.
Svarar alltid, ofantligt proffesionell, mycket trevlig
Upplever att jag blev fint bemött av mäklaren Nils Wallner, att han verkligen levde upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Nils Wallner.
Jag är mycket nöjd med samarbetet. Mäklaren är trevlig, professionell och väldigt hjälpsam. Han svarar alltid snabbt när man har frågor och hjälper till med allt man behöver på ett engagerat och smidigt sätt. Jag har varit i kontakt med många mäklare genom åren, men han är utan tvekan den bästa jag har träffat. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Andreas är en professionell, kompetent, lyssnande, ödmjuk mäklare som jag fick förtroendet för väldigt snabbt. Kände en stor oro inför denna fastighetsaffär men Andreas ingav ett lugn som uppskattades. Han var även tillgänglig om det fanns några frågor som var viktigt för mig att få besvarade.
En känsla av genuin omtanke och trygghet, hon har en bra balans mellan optimism och realistiskt tänkande. Kunnig och hade en bra kommunikation under hela processen.
Kan varmt rekommendera Anneli! Anneli är otroligt trevlig, kompetent och förtroendegivande. Jag har känt mig trygg hela vägen och samarbetet har varit otrolig! Har både köpt och sålt med Annelis hjälp och det är det bästa val jag tagit!
Den absolut mest trevliga och pålästa mäklaren jag någonsin haft kontakt med. Tillmötesgående, kunnig och proffsig. Här har många andra mäklare någon att lära sig av. Bästa betyg.
Jag är supernöjd med min mäklare. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Han hjälpte till med allt genom hela processen och löste alla problem som dök upp snabbt och smidigt. Jag kände mig trygg från början till slut och kan varmt rekommendera honom. Stor tack till honom , han är bäst .
Marcus was very friendly and professional. Helped and guided me through all the steps and was flexible with my time schedule As this is was my first purchase, he was very reassuring and made himself available for any questions I had Overall I had great experience and will speak highly about this with anyone who will ask about Marcus and Fastighetsbyrån Gävle
Filip är en professionell, kunnig och mycket engagerad mäklare. Han höll oss väl informerade genom hela processen och gjorde försäljningen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Tack så mycket för dina fina ord Sulafa. Det har varit trevligt att jobba med dig!