Fastighetsbyrån Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

• BadgeThirteenYears
3 705
4.7

Längs Gavleån, som flyter genom staden, finns flera vackra grönområden att motionera, slappna av och leka i. Med sina goda kommunikationer, tåg och motorväg, är det enkelt att ta sig hit och är man äl här finns både kultur och idrott att uppleva! Vi på Fastighetsbyrån har koll på Gävle-området och vet hur bostadsmarknaden ser...

3705 omdömen om Fastighetsbyrån Gävle

Sedan starten hos Reco 2013

Mikael G
Sålde sitt hus med hjälp av Herman Tröjbom en del av Fastighetsbyrån Gävle
Bomhus

Vi blev väl bemött , Herman är en trevlig professionell kille. Våra förväntningar var att få hjälp att sälja vårt hus, tex med besiktningar , värdering osv. Det tog Herman hand om och såg till att det blev gjort. För oss som inte bor på orten så har Herman varit väldigt förstående och hjälpsam, vi har kunnat överlåta delar till Herman att sköta i vårt namn, med fullt förtroende för honom.

Jan Magnus Ö
Älvkarleby

Trevlig och tillmötesgående.Huset blev sålt,allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar Nils som mäklare.

Birgit G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Jag säger som reklammakarna:"Det är svårt att släppa en bra mäklare." Det är andra gången jag anlitar Anna Lena. Vänlig, lyhörd, påläst, kunnig och inga som helst tvivel att anlita henne igen! Med vänlig hälsning Birgit Granquist

Moa L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Julius var engagerad och professionell samtidigt lyhörd och kunnig, gav bra råd och vi kände oss trygga i att lägga ett viktigt beslut i hans händer. Att köpa och sälja hus/lägenhet är personligt och kräver en smidig mäklare…och det tycker vi att Julius är ,tack!

Kion K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Julius har varit exceptionell genom hela processen. Han gjorde allt väldigt enkelt, smidigt och tryggt för mig. Jag är supernöjd med hans insats och kan varmt rekommendera honom!

Kerstin E
Sålde sitt hus med hjälp av Herman Tröjbom en del av Fastighetsbyrån Gävle
Hille

Herman är alltid trevlig att ha och göra med. Lugn och saklig med ett leende på läpparna. Kan bara säga gott om honom. Om tillfälle skulle ges så kommer jag att varmt rekommendera honom.

Lova J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Jätte bra, informativ, snäll rekommenderas starkt🥰

Hawraz M
Andersberg

Bra bemötande super trevlig.

Helene Å
Stigslund

Han har varit ett oerhört stöd genom hela processen. Från början med förslag och stöd i åtgärder i fastigheten för möta marknaden. Han har varit tydlig med vad som är viktigt att åtgärda och saker som spelar mindre roll, saker som vi kanske som oinvigda trodde var viktiga. Tydlig med alla steg så vi har känt oss trygga. Han är lugn, saklig, metodisk och alltid hållit oss uppdaterad. Kort sagt det har fungerat väldigt bra, och jag kan verkligen rekommendera honom.

Jakob B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle
Brynäs

Nils är en klok och lyhörd mäklare. Han är jordnära och ser till mitt (säljare) bästa utifrån de förutsättningar jag har.

Lars F
Brynäs

Anna-Lena är en väldigt duktig mäklare. Allt kring mitt köp flöt på precis som det skulle, och jag kände mig trygg genom hela processen. Det är inte för inte som hon tillhör inventarierna på Fastighetsbyrån – hon har varit med så länge att man nästan förväntar sig att hon står med på ritningen över kontoret. 😄 Kan varmt rekommendera Anna-Lena!

Annika Åkesdotter C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Trevlig Tillmötesgående Kunnig Bra

Mohi U
Sätra

She is helpful, good communication. I got good service from her.

Anders S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Vi kom i kontakt med Nils när vår dotter skulle köpa hus..Han erbjöd oss då att han kunde hjälpa oss att sälja vår lägenhet..Marknaden kanske inte är den bästa just nu, så han fick kämpa på med ett antal visningar.. Men tillslut efter ett par månader så fick vi napp och lägenheten blev såld..Jag rekommenderar gärna att ta kontakt med Nils om ni vill sälja en lägenhet eller hus..

Torsten C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Nils är en trevlig, saklig, tillmötesgående och kunnig mäklare.

Pernilla Ottilia J
Norrsundet

Jag är riktigt nöjd att ha haft Julius som mäklare, första husförsäljningen och hela processen har känts väldigt trygg från första mötet, Julius är målinriktad, tydlig och noggrann, professionell i sitt bemötande, engagerad, tydlig, kunnig och inlyssnande, snabb respons och som har tagit försäljningen efter våra önskemål och i våran takt utan stress. Jag rekommenderar verkligen att välja Julius som din mäklare.

Sara E
Furuvik

Jag blev bemött mycket trevligt. Anneli var tydlig och professionell i sitt bemötande. Hon förklarade bra det som behövde förklaras och hon var lätt att få kontakt med.

Fredrik P
Norrsundet

Professionellt bemötande, snabb respons och hjälp genom hela affären! Trevlig mäklare med ordning och reda ned på minsta detalj!

Sofia E
Furuvik

Anneli är otroligt trevlig och professionell. Förklarar allt väldigt pedagogiskt och bra

Bodil Anna Evelina N
Furuvik

Hon har ett trevligt bemötande och väl kunnig i vad hon tar sig för. Väl förberedd, förutom vid första träffen då hon var 40 min sen och efter påminnelse från oss att vi hade tid bokad, men även det lyckades hon rädda och vände det till ett trevligt möte.

Svar från Anneli Lindberg

Tack Bodil. Ja, jag hade en tuff start, helt klart. Tokigt när inte mötestiden låg i min kalender :-) Vad roligt att ni känner er nöjda ! Min känsla är det här blir toppen ! Trevlig helg på er.

Peter H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Anneli är en professionell mäklare, lägenheten såldes på första visningen.

Niklas D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Trevlig, kunnig och hjälpsam.

Svar från Filip Magnusson

Hjärtligt tack Niklas! Jag hoppas du kommer trivas!

Helena B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle

Filip hade ett fint bemötande i min speciella situation. Han såg till att vi kunde skriva ett snabbt kontrakt när budgivningen var klar vilket var uppskattat.

Svar från Filip Magnusson

Tack Helena, för de vänliga orden och goda samarbete. Jag önskar dig all lycka framöver!

Carina H
Forsbacka

Trevlig proffsig och bra att ha o göra med

Molly O
Forsbacka

kan sitt jobb väldigt bra, snäll mot kunder och professionell. finns inget fel alls

Erik L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle

Lätt att jobba. Flexibel och tydlig. Förstod mina behov och önskemål

Carsina Ö
Valbo

Annelie var mycket påläst om fastigheten och kunde svara på dom flesta frågorna. Var mycket hjälpsam och tog fram med bilder allt jag undrade över. Gjorde allt för att underlätta köpet när jag hade långt avstånd så det gick så smidigt. Positiv, glad och gav ett mycket seriöst intryck. Henne skulle jag anlita om det behövdes.

Mairi R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Allt har fungerat perfekt. Bra genomgång av kontrakt.

Svar från Filip Magnusson

Stort tack för ditt omdöme och fina ord!

Patrik L
Köpte sitt hus med hjälp av Herman Tröjbom en del av Fastighetsbyrån Gävle
Olsbacka

En proffsig mäklare som gav oss tid på visningen. Ett snabbt avslut efter budgivningen. Vi skrev på allt tre timmar senare. Patrik o Ylva Lundin

Felix P
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Fridhem

Väldigt personlig och professionellt utfört arbete. Vi kände oss trygga genom hela processen.

Claes Anders Troed T
Norrlandet

Inget att klaga på , noggrann och saklig och lyssnade på våra önskemål och kom med bra tips. Lugn o sansad inget hets eller stress, alltid tillgänglig Gjorde absolut det vi förväntar oss hos en mäklare. Definitivt 1a Pris till Julius och han va en "Nyckelperson" i processen 😉👍 Hälsningar A&L

Niclas J
Bomhus

Jag tycker att Annelie är trevlig professionell ödmjuk mäklare som passade oss perfekt. Tack för ett bra samarbete

Katharina J
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Fridhem

Lyhörd, professionell och lätt att samarbeta med. Fint bemötande!

Gunilla S
Köpte sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Trevlig och ärlig. Snabba svar och lätt att få tag på.

Lennart R
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Glad, driftig och professionell

Eva-Lotta Maria H
Norrlandet

Bra respektfullt bemötande. Lätt att få kontakt med vid frågor och idéer . Positiv och nytänkande gällande försäljningsstrategier . Har bra kontakter o material för att kunna presentera objektet fint i bild. Varm ,trevlig ,energisk person.

Alexander A

Trevlig, driven och professionell

Joel H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Väldigt nöjd! Bra bemött, allt gick snabbt. Super trevlig och professionell Högsta betyg!

Gunilla S

Lyhörd och ärlig. Snabb återkoppling

Loviza K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Brynäs

Väldigt bra mäklare, tydligt med allt o väldigt hjälpsam.

Victor N
Sålde sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Nils är otroligt trevlig och professionell och har ett lugn som är betryggande. Både vi som säljare och våra köpare var mycket nöjda med affären!

Brian P
Köpte sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Nils had been great. Professional and kind, prompt in responding and generally speaking, a nice guy. He is easy to talk to and hospitable to the needs or both the buyer and seller.

Anders Martin S
Fridhem

Mycket nöjd med Julius och hur han hanterade hela försäljningen. Han var professionell, tillgänglig och snabb med återkoppling genom hela processen. Vi fick tydlig information, bra råd och upplevde att han hela tiden drev försäljningen framåt på ett tryggt och strukturerat sätt. Särskilt uppskattade jag hans engagemang och höga servicenivå. Det var enkelt att få kontakt, frågor hanterades snabbt och ingenting lämnades åt slumpen. Huset såldes på tre veckor och vi är mycket nöjda både med resultatet och med arbetet bakom....

Camilla I H
Strömsbro

Proffsig och inkännande i sitt bemötande. Engagerad. Koll på läget. Snabb på att återkoppla. Mycket nöjd!

Kajsa Birgitta S
Fridhem

Vi är otroligt nöjda med Julius och hela försäljningsprocessen. Från första kontakten har han varit engagerad, tillgänglig, lyhörd och oerhört serviceminded. Vi har hela tiden känt att han haft full koll, varit snabb på att återkoppla och verkligen arbetat för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt för oss. Det vi kanske uppskattat allra mest är kombinationen av professionalism och personligt engagemang. Inga frågor har känts för små, kommunikationen har varit enkel och rak och vi har känt oss trygga genom hela...

Pelle B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Jag upplever Annelie som bra. Seriös och kunnig. Har väldigt stort förtroende för henne.

Hanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Nils är verkligen jättetrevlig, lätt att kommunicera med och professionell i bemötande!

Carmen F

Mycket nöjd. Han är angagerad trevlig och hjälpsam 👍👏👏👏

Kevin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Bra bemötande och tillgänglighet. Seriös, lugn och transparent genom hela processen.

Adam O
Brynäs

Bra och hjälpsam med mitt första lägenhetsköp!