Supertrevlig, tydlig och hjälpsam
Fastighetsbyrån Gävle
Längs Gavleån, som flyter genom staden, finns flera vackra grönområden att motionera, slappna av och leka i. Med sina goda kommunikationer, tåg och motorväg, är det enkelt att ta sig hit och är man äl här finns både kultur och idrott att uppleva! Vi på Fastighetsbyrån har koll på Gävle-området och vet hur bostadsmarknaden ser...
3448 omdömen om Fastighetsbyrån Gävle
Sedan starten hos Reco 2013
Tack Daniel för ditt fina omdöme, hoppas du kommer trivas!
Vi kan varmt rekommendera Nils som mäklare . Saklig, driven och framförallt ödmjuk. Snabb på återkoppling. Det blev en smidig försäljning för vår del.
Pålitlig, lugn och metodisk är min uppfattning av Nils. Han sålde smidigt vårt hus i en tid som är tuff för både mäklare och ett par som går isär. Han kom med goda råd och var lyhörd. Skulle absolut ta kontakt med Nils nästa gång jag köper en bostad.
Väldigt trevlig och kunnig, lättillgänglig. Finns inget dåligt att säga om Marcus.
En bra mäklare som gav fullt förtroende från första start. Han gjorde mitt och makens köp både tryggt men även snabbt.
En sympatisk person som arbetar effektivt och samtidigt utstrålar ett lugn och en trygghet.
Andreas har varit professionell, hjälpsam, vänlig och gett bra info och uppföljning. Flexibel i träff och visning utöver tid visningstid!
Tydlig, välkomnade, tog redan på information och hörde av sig men sånt som vi funderade över. Stannade upp och förklarade de olika delarna genom hela kontrakt skrivandet, det var snyggt gjort! Vi har känt oss trygga genom den här processen.
Supertrevlig! Bra bemötande, snabb på att svara på frågor, smidig affär! Skulle absolut anlita Julius vid ev försäljning i framtiden.
Förtroendeingivande bemötande!
Herman har varit transparent, informativ och lyhörd under hela processen. Var tillgänglig och kommunikativ. Upplevde honom som ärlig och kunnig. Har inget att anmärka på. Kan verkligen rekommendera Herman som mäklare.
han är jätte bra och trevlig mäklare
En handlingskraftig, effektiv och sympatisk säljare.
Ett bra första intryck som förstärktes under hela försäljningsprocessen. Engagerad, tydlig i kommunikationen och gav exakt den information som var nödvändig.
Otroligt flexibel och tillmötesgående. Toppenbra bemötande och var en klippa under hela vår process.
Filip var tillmötesgående och hjälpsam och gav ett professionellt intryck.
Tack Håkan för de vänliga orden!
Trevlig och tillmötesgående. Väldigt hjälpsam
Anneli var ödmjuk och lyssnade in våra behov med försäljningen som fick ta tid och vara en process i olika delar. Svarade snabbt på sms och hade kontakt med oss löpande och gav oss information om spekulanter och vad vi skulle tänka på. Vi kan varmt rekommendera Anneli med sitt lugn, kunnande och fina sätt att bemöta oss på under vår process.
Tillgänglig och serviceminded! Vi är supernöjda med Carolinas hjälp.
Alltid tillgänglig och snabba svar på frågor ä.
Anneli var lättsam, noggrann, lyhörd och seriös och kom med värdefulla råd under hela processen. Vi fick henne rekommenderad inför vår husförsäljning och rekommenderar varmt vidare till andra!
Han är väldigt trevlig och verkar vara kunnig inom sitt område
Kommer aldrig mer att anlita fastighetsbyrån då mäklaren gav ut nyckeln till blivande köpare innan kontraktet var skrivet utan tillåtelse av säljaren. Vilket innebar komplikationer. Mycket dåligt
Mycket duktig så jag är jättenöjd
Smidig affär, är alltid snabb med återkopplingen. Kände sig "omhändetagen" under hela processen i att köpa hus
Julius har varit en exceptionellt bra mäklare i alla avseenden! Från start till slut.
Han var trevlig, tillmötesgående, kommunikativ och trevlig
Bästa tänkbara mäklaren. Ambitiös,noggrann,lätt att komma i kontakt med,artig,trevlig,hjälpsam,seriös helt enkelt suverän.
Julius är lyhörd och har jobbat stenhårt för vår skull. Han är kunnig och engagerad, vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare.
Professional, bra kontakt, hjälpsam och trygg.
Professionell, saklig, tillgänglig, hjälpsam, bra bemötande.
Lyhörd för kundens önskemål och behov. Problemlösare som ger goda tillförlitliga råd. Mycket bra effektivitet och genomförande av affären.
Jätteduktig, trevlig och hjälpsam!
Mycket väl bemött av Anneli som genom hela processen var professionell, positiv och engagerad. Kontakten kändes enkel och smidig genom hela försäljningen. Anneli var lyhörd och förstående vilket skapade en trygg upplevelse. Jag är mycket nöjd med försäljningen av min bostad och kan varmt rekommendera Anneli .
Lyhörd, lugn och förstående. Tar sig tid att förstå kundens värde.
Trevligt bemötande och en fantastisk arbetsmoral. Det går att nå Julius alla dygnets timmar och han är alltid lika glad och hjälpsam. Rekommenderar honom starkt och hoppas få göra fler affärer med honom i framtiden.
Simon är en välstädad o lugn person. Man kan kontakta honom när som helst o det tar inte så lång tid innan han hör av sig. Han är en ”säljar typ ” som har koll på saker.
Andreas är en mycket seriös och trevlig mäklare enligt. mig. Jag fick stort förtroende för honom både som person och mäklare.
Toppen kille har arbeta mycket bra inga problem MVH Billy
Lättsam , trevlig,bra uppdatering på objektet, Alltså det var en bra upplevelse
Tack Michael! Det har varit mitt nöje att få jobba med dig!
Julius har varit väldigt noggrann och tydlig i alla delar av försäljningen. Han har varit lyhörd för våra önskemål och snabbt lämnat uppdateringar. Vi är nöjda och skulle rekommendera Julius som mäklare.
Otroligt trevlig bekantskap allt kändes mycket professionellt och bra återkoppling under hela affären
Julius har haft ett otroligt engagemang och svarat både på sms, mejl och telefonsamtal oavsett om det varit vardag eller helg, dag eller kväll. Proffsig och hjälpsam! Rekommenderas varmt!
Rekommenderar Julius, han är duktig på det han gör och jobbar hårt för en trygg och smidig affär. Alltid trevlig och svarar snabbt.
Snabb försäljning och snabb återkoppling.
Trevligt bemötande, snabb och kunnig.
Korrekt och seriös och motiverad i sitt jobb. Kunnig trots sin ringa ålder.
Vi är mycket nöjda. Nils är mycket professionell! Proffsigt bemötande, bra kommunikation och ett fantastiskt resultat. Rekommenderas varmt!
Vi fick bra kontakt direkt. Allt flöt på bra från start till att vårt hus var sålt.
Han var väldigt tevlig och hjälpsam