Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Anna-Lena Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Anna-Lena Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 303 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna-Lena Gustavsson har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag stortrivs med mitt arbete. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor som är i livets olika skeden. Det är otroligt intressant och roligt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag social, affärsmässig, driven och påläst. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete.

Vad gör du helst på fritiden?
Min lediga tid spenderar jag helst med min familj och vår busiga, bolltokiga hund Messi. Vi har även fyra travhästar som vi tränar och tävlar med. En perfekt kontrast mot mäklarjobbet. Sedan är det både jättekul, spännande och nervöst att stå på sidan och se dem tävla.

2022-09 - 2023-08

303 omdömen om Anna-Lena Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2014
Marcus F
Sålde sitt hus med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle

Professionell och punktlig. Rekommenderas

Roland S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle

En mycket kompetent, kunnig och vass mäklare! Både inkännande och ger kunden ett genuint bemötande i världsklass. Gör verkligen sitt yttersta för att kundresan ska bli så bra det bara går och har alltid ett gott humör med en glimt i ögat till övers🌟

Ann-Marie S

Annalena hade ett jättetrevligt och proffsigt bemötande och hon lyssnade alltid på oss Hon stressade oss aldrig utan allt fickden tid som behövdes.

Janet Marie C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle

Varmt och trevligt bemötande. Påläst på objekten vi tittade på. Engagerad genom hela processen, vi är verkligen nöjda med Anna-Lena som mäklare.

Anders Å
Centralt

Bra bemötande. Gav snabb återkoppling på de frågor vi hade. Höll oss ständigt uppdaterade i processen. Bra utfört jobb!

Stina L
Centralt

Bästa mäklaren. Kunnig, proffsig och personlig.

Åke Å
Gävle Strand

Mycket bra alltid tillgänglig för svar på frågor.

Jessica K
Köpte sitt hus med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Bomhus

Jättetrevligt och avslappnat bemötande. Gav ett proffesionellt intryck, upplevde att hon var kunnig inom sitt yrke. Varit kommunikativ, återkopplat snabbt och varit tillgänglig för frågor. Jag är mycket nöjd med kontakten.

Ulf G
Centralt

På ett mycket ärligt o positivt sätt. Låga förväntningar från tidigare försäljning, men det här kändes helt annorlunda. Vi kände oss helt till till freds med hennes bemötande.

Lars B
Centralt

Utmärkt kunnigt trevligt bemötande! Vi är helnöjda!