Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Anna-Lena Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Anna-Lena Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 293 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna-Lena Gustavsson har haft 29 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag stortrivs med mitt arbete. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor som är i livets olika skeden. Det är otroligt intressant och roligt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag social, affärsmässig, driven och påläst. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete.

Vad gör du helst på fritiden?
Min lediga tid spenderar jag helst med min familj och vår busiga, bolltokiga hund Messi. Vi har även fyra travhästar som vi tränar och tävlar med. En perfekt kontrast mot mäklarjobbet. Sedan är det både jättekul, spännande och nervöst att stå på sidan och se dem tävla.

2022-03 - 2023-02

293 omdömen om Anna-Lena Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
    2023-03-05 Verifierad kund
    Det märks att Anna-Lena har en lång erfarenhet i mäklarbranschen. Det var väldigt viktigt för oss att ha en trygg och pålitlig mäklare i den oroliga bostadmarknaden för att kunna skapa förutsättningar för en lyckad affär. Hennes trevliga bemötande, flexibilitet professionella tillvägagagångssätt har verkligen skapat förutsättningar för just att skapa en lyckad affär.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
    • Strömsbro
    2023-02-01 Verifierad kund
    Vi har blivit väldigt bra bemött av mäklaren. Vi hade högre förväntningar på priset men anser ändå att A-L lyckades sälja till bra pris.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
    2023-01-31 Verifierad kund
    Bra mäklare. Trevlig och profesionell.
    2022-11-05 Verifierad kund
    Anna-Lena är alltid väldigt tillmötesgående, det är andra gången jag använder mig av henne när jag sålt min lägenhet. Återkopplar bra när en eller flera eventuella köpare är intresserade och man vet statusen. Hjälper och guidar en genom försäljningsprocessen, både från köpare och säljarens perspektiv, mycket bra. Kan vänligt rekommendera henne vid eran nästa försäljning av bostad.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
    2022-10-16 Verifierad kund
    Alright. Fenomenal. Toppen. På läst . Bäst. Duktig. Smart. Positiv attityd utveckling. Lojal och hoppa i sig. Dettar är Utmärkt
    2022-10-08 Verifierad kund
    Bra och respektfull bemötande
    • Centralt Norr
    2022-10-03 Verifierad kund
    Mycket bra mäklare, punktlig vid möten, behjälplig både för säljaren och köparen, för att sy ihop processen på bästa sätt
    Lättsam att ha att göra med 👍👍
    • Valbo
    2022-09-25 Verifierad kund
    Tycker att samarbetet mellan oss har fungerat bra.
    • Brynäs
    2022-09-24 Verifierad kund
    Fint och positivt bemötande i en tid när det är svårt att sälja.
    Vi hade bra kontakt under hela proceduren, jag är mycket nöjd.
    • Sätra
    2022-08-27 Verifierad kund
    Ett riktigt bra bemötande. Proffs på sitt yrke. Sakkunnig på sin sak. Ett bra engagemang till alla som kom på visningen superbra. Bra engagemang i budgivningen. Blev underrättad direkt mellan budgivningarna jag är supernöjd.