Carolina Thalén

Carolina Thalén

Carolina Thalén är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Carolina Thalén har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Carolina Thalén har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.8. Carolina Thalén har haft 50 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-01

144 omdömen om Carolina Thalén

Sedan starten hos Reco 2017
Olivia E
Köpte sitt hus med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle

Lugn, inkännande och påläst. Det kändes superbra under hela resan!

Birgitta W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle

Trevlig, ödmjuk och hjälpsam. Jag är nöjd med mottagandet och det som Carolina har levererat.

Robin K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle

Andra gången vi har anlitat Carolina och är lika nöjd denna gång. Lugn och lyssnar på ens önskemål.

Pontus W
Brynäs

Hon var extremt hjälpsam och är helt klart anledningen till att vi fick vår lägenhet såld på så kort tid och nu kan flytta till vår drömhus

Jonathan M
Brynäs

Rekommenderar starkt Carolina. Väldigt lugn och trevlig med bra koll på bostaden och på säljarna. Köpe processen gick väldigt fort i mitt fall då det var en lite speciell situation men jag tyckte inte att jag blev påstressad av Carolina under förloppet och fick bra hjälp med funderingar.

Jessica T
Brynäs

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Hon mötte alla våra förväntningar och gjorde verkligen allt rätt genom hela processen. Med sitt professionella bemötande och sitt engagemang fick hon oss att känna oss trygga från start till mål. Hon var alltid tillgänglig, höll oss väl uppdaterade och hanterade allt på ett smidigt och effektivt sätt. Tack vare henne blev försäljningen en mycket positiv upplevelse. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som söker en vänlig, skicklig och pålitlig mäklare!

Oskar N
Centrum

Carolina Thalén var en kunnig och trevlig mäklare som väldigt bra

Sara K
Centralt

Carolina har varit fantastisk, så hjälpsam och höll mig uppdaterad hela vägen genom min försäljning av lägenheten

Josefine A
Köpte sitt hus med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Carolina tog reda på de frågor vi hade efter visningen och återkopplade dessa. Carolina fick processen med budgivning och kontraktskrivning att kännas "enkel".

Stefan F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle

Hej min upplevelse av Carolina Thalèn var alldeles utmärkt Hon skötte sitt jobb på bästa sätt