Julius Tjärvar

Fastighetsbyrån Gävle
4.9
Affärer senaste året

Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Julius Tjärvar har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Julius Tjärvar har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 350 omdömen med ett betyg på 4.9. Julius Tjärvar har haft 65 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

350 omdömen om Julius Tjärvar

Sedan starten hos Reco 2022
Moa L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Julius var engagerad och professionell samtidigt lyhörd och kunnig, gav bra råd och vi kände oss trygga i att lägga ett viktigt beslut i hans händer. Att köpa och sälja hus/lägenhet är personligt och kräver en smidig mäklare…och det tycker vi att Julius är ,tack!

Kion K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Julius har varit exceptionell genom hela processen. Han gjorde allt väldigt enkelt, smidigt och tryggt för mig. Jag är supernöjd med hans insats och kan varmt rekommendera honom!

Pernilla Ottilia J
Norrsundet

Jag är riktigt nöjd att ha haft Julius som mäklare, första husförsäljningen och hela processen har känts väldigt trygg från första mötet, Julius är målinriktad, tydlig och noggrann, professionell i sitt bemötande, engagerad, tydlig, kunnig och inlyssnande, snabb respons och som har tagit försäljningen efter våra önskemål och i våran takt utan stress. Jag rekommenderar verkligen att välja Julius som din mäklare.

Fredrik P
Norrsundet

Professionellt bemötande, snabb respons och hjälp genom hela affären! Trevlig mäklare med ordning och reda ned på minsta detalj!

Felix P
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Fridhem

Väldigt personlig och professionellt utfört arbete. Vi kände oss trygga genom hela processen.

Claes Anders Troed T
Norrlandet

Inget att klaga på , noggrann och saklig och lyssnade på våra önskemål och kom med bra tips. Lugn o sansad inget hets eller stress, alltid tillgänglig Gjorde absolut det vi förväntar oss hos en mäklare. Definitivt 1a Pris till Julius och han va en "Nyckelperson" i processen 😉👍 Hälsningar A&L

Katharina J
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Fridhem

Lyhörd, professionell och lätt att samarbeta med. Fint bemötande!

Eva-Lotta Maria H
Norrlandet

Bra respektfullt bemötande. Lätt att få kontakt med vid frågor och idéer . Positiv och nytänkande gällande försäljningsstrategier . Har bra kontakter o material för att kunna presentera objektet fint i bild. Varm ,trevlig ,energisk person.

Loviza K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Brynäs

Väldigt bra mäklare, tydligt med allt o väldigt hjälpsam.

Anders Martin S
Fridhem

Mycket nöjd med Julius och hur han hanterade hela försäljningen. Han var professionell, tillgänglig och snabb med återkoppling genom hela processen. Vi fick tydlig information, bra råd och upplevde att han hela tiden drev försäljningen framåt på ett tryggt och strukturerat sätt. Särskilt uppskattade jag hans engagemang och höga servicenivå. Det var enkelt att få kontakt, frågor hanterades snabbt och ingenting lämnades åt slumpen. Huset såldes på tre veckor och vi är mycket nöjda både med resultatet och med arbetet bakom....