Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Julius Tjärvar har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Julius Tjärvar har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.7. Julius Tjärvar har haft 7 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-08 - 2023-02

18 omdömen om Julius Tjärvar

Sedan starten hos Reco 2022
  • 2023-03-20 Spontant omdöme
    Snabba återkopplingar & väldigt kunnig.
    Förtroendeingivande ung kille, som jag kommer fortsätta att samarbeta med i framtiden
  • 2023-03-07 Spontant omdöme
    Julius är mycket trevlig, korrekt, tillgänglig och ambitiös. Under hösten 2022 och början på 2023 blev det allt svårare att sälja bostäder. Julius höll ångan uppe hela tiden, sökte upp potentiella köpare, förutom de som hörde av sig via webben, och var flexibel med visningar. Vi diskuterade löpande marknadsläget där vi vägde för och emot. Jag är helnöjd med hans insats. Jag kan varmt rekommendera Julius!
    • Olsbacka - Fridhem - Höjersdal - Sörby
    2023-03-06 Verifierad kund
    Julius var en bra mäklare som jag har träffat hittills, han hade väldigt bra bemötande mot oss och var ärligt mot oss, han brydde sig verkligt om sina kunder och var bredd att hjälpa oss på bästa sätt.
    Jag är väldigt nöjd med hans jobb och bemötande.
    2023-03-05 Verifierad kund
    Julius var hjälpsam och tillmötesgående under hela processen och gjorde affären riktigt proffsig. Rekommenderas starkt
    • Olsbacka - Fridhem - Höjersdal - Sörby
    2023-03-04 Verifierad kund
    Jag tycker att Julius var en person som ville verkligen hjälpa mig som kund och var tillgänglig när man sökte honom och hade en väldigt bra bemötande och gjorde sitt jobb på bästa sätt och jag hade tur som hade honom som mäklare.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Jätte trevlig mäklare, bra kunnande gällande fastigheter, över lag toppen
    2023-02-13 Verifierad kund
    Trevlig och tillmötesgående! Kunnig och drivande.
    Julius hjälpte oss mer än väl att genomföra denna affären på ett enkelt och smidigt sett
  • Sandra Elisabeth S
    sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
    2023-02-12 Verifierad kund
    Julius har ett underbart bemötande och stort driv i sitt arbete från början till slut. Har en tillgänglighet dygnets alla timmar och har en fingertopps känsla som ger mig som säljaren den trygghet, information och det stöd jag behöver i detta stora steg som en försäljning av bostad är.. Han har uppfyllt alla mina förväntningar i det uppdrag vi överlämnade till honom Jag kan varmt rekommendera honom till andra köpare och säljare då han besitter stor kunskap i sitt arbete. Rätt person på rätt plats.
    • Bomhus
    2022-12-21 Verifierad kund
    Vi fick ett mycket gott intryck redan vid första mötet. Professionell och otroligt service minded. Återkopplade mycket väl och snabbt under hela försäljningens gång. Trevlig, lättsam, närvarande och framförallt duktig.Vi ger våran varmaste rekommendation till mycket trevliga Julius
  • sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
    • Bergby
    2022-12-16 Verifierad kund
    Fick ett mycket trevligt bemötande av Julius.Han uppfyllde mina förväntningar och gjorde så att våran husförsäljningen kändes trygg å stabil,mycket trevlig å seriös mäklare