Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Julius Tjärvar har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Julius Tjärvar har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.9. Julius Tjärvar har haft 50 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

177 omdömen om Julius Tjärvar

Sedan starten hos Reco 2022
Silvia M
Centrum

Mycket trevligt bemötande. Professionalism, tydlighet och engagemang. Det är lätt att känna sig trygg när man får träffa en så kompetent mäklare.

Sebastian E
Centrum

Mycket trevligt och lätt att prata med

René A
Centrum

Julius visade inte bara ett trevligt utan även ett mycket professionellt bemötande. Han var engagerad och visade stort kunskap i de juridiska frågor som dök upp. Vi förväntade oss en mäklare med kunskap, erfarenhet och som visade ett professionellt agerande. Han fick fram en smidig affär som blev till vår belåtenhet.

Roger L
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Bomhus

Alltid trevlig och mån om att allt ska kännas bra.

Petra W
Stigslund

Julius var både trevlig och tillmötesgående vilket gjorde köpet till en enkel och effektiv transaktion.

Anton Å
Stigslund

Riktigt trevlig och proffsig mäklare

Jukka J
Stigslund

Bra bemötande och bra information

Anna G
Centrum

Engagerad, tillgänglig, kunnig. Ett gott stöd.

Matilda G
Centrum

Han har alltid varit tillgänglig, tålmodig och haft ett bra bemötande. Mycket trevlig, ger bra information och är noggrann med att vi ska vara nöjda och bekväma med alla beslut som tas. Har därför känts lättsamt att ha kontinuerlig kontakt under denna tid. Jag kan rekommendera Julius starkt för en trygg och trevlig bostadsaffär.

Andreas R
Sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Bomhus

Vi blev bra bemött av Julius som hjälpte och sälja vårat radhus och fick det även sålt i rätt tid då vi haft lite tidspress pga husköp. Vi vill tacka Julius för den relativt snabba hjälpen med försäljningen även fast det är lite tuffa tider på marknaden nu. / Andreas och Sara