Marcus har varit allt man kan önska av en mäklare. Från första kontakt till avslutad affär har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Vi kände oss trygga genom hela processen och han har varit tydlig i sin kommunikation samt snabb på att återkoppla. Våra förväntningar var höga och Marcus levde verkligen upp till dem. Han gav bra råd, var flexibel och jobbade aktivt för att få till en så bra affär som möjligt. Vi väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Marcus till andra som ska sälja sin bostad.
Marcus Sundberg
Marcus Sundberg är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Marcus Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Marcus Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 312 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Sundberg har haft 45 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
312 omdömen om Marcus Sundberg
Gav ett bra intryck och gick igenom affären noggrant
En mycket kompetent, tydlig och trevlig person och mäklaren. Marcus är synnerligen noggrann, kunnig, och möter mig som är kund på ett naturligt sätt. Marcus gör verkligen allt för att vara tillgänglig och svara på frågor. Jag kan varmt rekommendera honom! Lennart Kinnvall
Proffesionell men ändå personlig. Skapar förtroende då han är erfaren och bra på mellanmänskliga relationer. Har överblick över processens helhet samtidigt som han har blick för detaljerna. Rekommenderas.
Då marknaden är svår var det skönt att bli bemött på ett professionellt sätt. Det fanns en god kommunikation vilket skapade en tillit och trygghet. Absolut någon jag kommer rekommendera.
En otroligt engagerad och fantastisk person och mäklare! Kunde inte vara mer nöjd. Vi kände oss väldigt trygga med honom genom hela processen. Hade valt Marcus igen!
Mycket proffsig och enkel att ha och göra med. Återkopplar snabbt när något nytt händer eller om man har några frågor.
Bra mäklare som medlade mellan mig och säljare.
Otroligt professionell, flexibel och alltid med ett gott bemötande. Finns ingen annan mäklare jag skulle välja.
Väldigt trevlig och kunnig, lättillgänglig. Finns inget dåligt att säga om Marcus.