Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

• BadgeElevenYears
3 129
Call 026-10 52 80 Share

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Gävle? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på Gävle, både som bostadsmarknad och hemort. Vi vet hur bussarna går, var närmaste skola finns och har potentiella köpare och säljare i vårt kontaktnät. Vi hjälper dig som vill sälja med allt från värdering via styling och...

3129 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Sedan starten hos Reco 2016

Pernilla I
Söder

Härlig personlighet! Professionell på ett mycket trevligt sätt. Noggrann och tydlig. Mån om kunderna.

Britt-Marie E
Bought an apartment with Erika Lindgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Centralt

Allt var bra! (Det här sammanfattar alltihop, vi behöver inte 30 tecken.)

Alexandra J
Bought an apartment with Erica Stors a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Villastaden

Känt mig väldigt trygg med Erica som även varit rolig och duktig kommunikativt.

Malin Z
Lindbacka

Utmärkt bemötande och kommunikation genom hela processen. Vi kände oss trygga med Linus från dag ett och är väldigt nöjda med hela upplevelsen och Linus hjälp med försäljningen. Kan varmt rekommendera honom!

Fredrik Z
Lindbacka

Världsklass - Professionell och ödmjuk

Riyam A
Godisfabriken

Vid köpet av bostaden på Södra Skeppsbron 24 blev jag bemött på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt av mäklaren Erika Lindgren. Hon var tillgänglig genom hela processen, svarade tydligt på frågor och skapade en trygg känsla från första kontakt till avslutad affär. Bemötandet kändes personligt samtidigt som allt hanterades professionellt och strukturerat. Mina förväntningar var att få tydlig information, god kommunikation och stöd genom hela bostadsköpet, och dessa förväntningar uppfylldes mycket väl. Erika...

Andreas G
Bought a house with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Höjersdal

Professionell och tillmötesgående.

Heidi B
Höjersdal

Manne var professionell och trevlig. Rekommenderas varmt

Tomas B
Söder

Erica är väldigt bra på att återkoppla till oss som säljare, snabb och noga med kommunikation. Hon känns rutinerad och säker så man känner sig trygg med henne.

Svar från Erica Stors

Tack för en fin rekommendation, det gläder mig att höra att ni känt er trygg i processen. //Erica

Lisa H
Bought an apartment with Linn Hedlund a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Blev bra bemött, mycket trevligt. Svarade på frågor. Fick ett bra intryck

Lars-Göran H
Söder

Mycket bra bemötande av Erica. Vi är nöjda med hur snabbt affären gick. Erica har varit till stor hjälp vid affären. Glad och trevlig. Mvh Lars-Göran och Helena

Svar från Erica Stors

Tack för er fina rekommendation! Jag är glad att ni känner er nöjda med både processen och bemötandet. // Erica

Helena I
Söder

Mycket bra bemötande av Erica. Vi är nöjda med hur snabbt affären gick. Erica har varit till stor hjälp vid affären. Glad och trevlig. Mvh. Helena och Lars_Göran

Madeleine L
Godisfabriken

Erika Lindgren är en mäklare som inger förtroende och är lyhörd för kundens behov, såväl vid visning som under processen till avslut. Hennes professionella stil och känsla för service gjorde mig trygg i affären. När mitt nuvarande boende säljs är Erika den mäklare jag vet kommer att göra en bra process/affär för både mig och köparen.

Robin L
Sold an apartment with Linn Hedlund a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Proffsig och klockren, bra bemötande och snabb att agera.

Titti S
Söder

Erika är proffsig och korrekt men samtidigt varm, lyhörd och omtänksam. Det har i vårt fall varit helt ovärderligt att hon sett och förstått min pappas situation och vem han är. Jag som hjälper pappa med hela affären känner mig också väldigt väl omhändertagen. Erika har ett underbart tålamod med mig och oss i den här situationen som är svår och jobbig i vårt fall men en flytt är nödvändig. Det hade varit roligare om pappa flyttade med stor glädje så klart. Även om det är svårt så uppskattar pappa Erika mycket och hon är...

Elina E
Sold a house with Linn Hedlund a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hedesunda

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Linn Hedlund. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Linn skapade trygghet från start till mål och gjorde allt med ett stort driv och ett varmt bemötande. Rekommenderas varmt

Dayse D
Sold an apartment with Linus Lindqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle Strand

Linus helped me sell my house really quickly and made the whole process smooth and easy. Super easy to work with, always helpful, and quick to respond whenever I needed anything.

Amirali A
Sold an apartment with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Brynäs

Jesper är en trevlig person, sålde min bostad på den förväntade tiden.

Mats F
Bought an accommodation with Linus Lindqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Tobo

Bästa mäklaren i Gävle . Super proffsig och alltid trevligt och Glad

Marianne P
Söder

Trevlig och tillmötesgående. Lättsam och ”gullig” Förtroendeingivande.

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Marianne för ditt fina omdöme! Det glädjer mig att ha fått följa er genom letandet efter nytt boende, jag tror att detta boende kommer att passa er perfekt!

Kurt P
Söder

Kunnig trevlig en allt igenom perfekt mäklare

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Kurt för ditt fina omdöme! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya boende, vi ses på tillträdet!

Natalya H
Bought an apartment with Linus Lindqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Bomhus

Smidig affär och bra kommunikation.

Malin L
Brynäs

Jag upplever mäklaren som mycket professionell och engagerad i sitt arbete. Hon inger ett starkt förtroende genom sitt lugn och sin tydlighet, vilket gör hela processen trygg och smidig. Med ett genuint intresse för både köpare och säljare är mäklaren alltid tillgänglig för frågor och ger värdefull vägledning. Den hjälpsamma inställningen och höga servicenivån gör att jag känner mig väl omhändertagen genom hela affären.

Svar från Erica Stors

Tack så mycket för dina fina ord Malin! Det gläder mig att du upplevt processen som trygg och smidig. //Erica

Petra L
Brynäs

Erica har varit väldigt noggrann och tydlig med allting under vår försäljning. Extra plus att hon alltid är snabb på att svara.

Svar från Erica Stors

Tack för ett fint omdöme och förtroendet att hjälpa er både vid köp och försäljning av er lägenhet! //Erica

Christina C
Norr

Seriös och trevlig tjej som jobbar som sjutton. Väldigt nöjd med henne som mäklare.

Svar från Erica Stors

Tack Christina för ett väldigt fint omdöme, det gläder mig att du är nöjd med försäljningsprocessen! //Erica

Anders L
Söder

Tackar Linus för hjälpen med att sälja vår lägenhet, tog lite längre tid än beräknat men det berodde på marknadens läge. Linus har varit väldigt tillgänglig och svarar snabbt på frågor och funderingar samt löst försäljningen på ett professionellt sätt. Vi rekommenderar honom varmt för framtida försäljningar!

Nina E
Hamrångefjärden

Trevlig hjälpsam och flexibel! Allt som definierar en bra mäklare ☺️

Björn S
Stigslund

Bra, tydlig och väldigt professionell mäklare.

Lars Olov E
Sold a house with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Bomhus

Bemötandet var förtroendeingivande direkt. Kan med lätthet ge förtoende till andra säljare.

Britt-Marie S
Söder

Linn är proffsig och smidig i sitt agerande. Vi är mycket nöjda med hennes arbetsinsats och bemötande.

Britt-Marie S
Sold a house with Erica Stors a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Andersberg

Erica har visat ett stort engagemang trots långdragen försäljning. Vi är oerhört tacksamma för det arbete hon lagt ner.

Svar från Erica Stors

Tack för ett fint omdöme och förtroendet under hela försäljningen. Tack för ett fint samarbete - Vi ses snart igen! //Erica

Johanna W
Sold a house with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Forsbacka

Vi är väldigt nöjda med Manne som mäklare vid vår husförsäljning. Han är trevlig, professionell och inger stort förtroende. Genom hela processen har han varit engagerad, tillmötesgående och alltid snabb med att svara på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad.

Johanna D
Sjöäng

Erfaren och driven. Duktig mäklare!

Kjell Niklas B
Bomhus

Tydlig och informativ, svarade på alla frågor som uppstod och tog oss igenom hela biten. Hjälpte till även efter mötet genom att svara på frågor via mail.

Anita S
Sold an apartment with Erika Lindgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Bomhus

Erika är öppen med väldigt trevligt bemötande. Hon är hjälpsam, tydlig och förklarar gärna om man undrar över nåt.

Svar från Erika Lindgren

Tack Anita för förtroendet och att jag fick hjälpa till! Hoppas du kommer trivas bra i ditt nya boende!

Pernilla I
Olsbacka

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Lätt att prata med och tydlig. Löste på bästa sätt så vi fick visning i påskhelgen av säljaren. Toppen!

Svar från Erica Stors

Tack för fina ord och ett fint omdöme. Tänk så bra det blev med visningen, vi löste situationen tillsammans. Vi ses snart igen!//Erica

Lars Urban B
Centralt

Hittills bara positiva erfarenheter.Snabbt och trevligt bemötande i vår sälj-och köpsituation.

Pernilla S
Centralt

Jag har både köpt och sålt genom Linus! Pålitlig, väldigt snabb i återkoppling. Ödmjuk och otroligt hjälpsam! Kommer att anlita honom igen om det skulle vara så!

Micaela T
Gamla Gefle

Bra, snabb och smidig försäljning av vårat hus. Tillgänglig och professionell.

Anders T
Bomhus

Linn var väldigt professionell och det var en smidig process att köpa hus med henne som mäklare. Påläst och effektiv.

Inger C
Sold a accommodation with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Skutskär

Det har varit en resa med väntan och ibland oro hos oss men Magnus har varit stöttande och sagt sitt lugnt i båten och han rodde den i hamn som den skickliga och duktiga mäklare han är stort tack Magnus

Mats D
Sold a house with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Oppala

Magnus är jättetrevlig i sitt sätt att ta hand om både säljare och köpare. Vi hade inga speciella förväntningar mer än att vårt hus blev sålt. Och det blev det. : ) Vi är jättenöjda.

David E
Söder

Jag upplevde Erica som trevlig, kunnig och hjälpsam. Var väldigt snabb på att svara och gjorde köp upplevelsen väldigt positiv!

Svar från Erica Stors

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du upplevde processen som smidig och positiv. Önskar dig lycka till i ditt nya hem! //Erica

Joachim B
Sätra

Erica är verkligen top notch! Med den värme, kunskap och aura av genuinitet hon visade upp i vårat första möte så kände jag genast mycket stort förtroende och mitt val av mäklare blev sedan väldigt lätt. Har varit säljare av lägenhet två gånger tidigare och mina förväntningar inför denna försäljning baserades på de tillfällena. Förväntningarna överträffades och jag tycker jämfört med tidigare försäljningar framförallt att rådgivningen och uppdaterandet av vad som händer var bättre än vad jag tidigare upplevt. Otroligt nöjd...

Svar från Erica Stors

Stort tack för ditt fina omdöme, det gör mig verkligen glad att läsa! Tack igen för förtroendet, och jag hjälper dig mer än gärna igen den dag det blir aktuellt. Vi ses snart igen! // Erica

Margaretha B
Valbo

Trevlig, lugn, saklig, informativ. Förstående till att jag är väldigt sjuk.

Pär E
Söder

Super trevlig mäklare som ställer upp och gör det där lilla extra!

Svar från Erica Stors

Tack för det fina omdömet och förtroendet att hjälpa dig vid försäljningen av lägenheten! Vi ses snart igen. //Erica

Thomas B
Sold an apartment with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Jag är mycket nöjd med Mannes insats vid försäljningen av min lägenhet. Processen sköttes professionellt från början till slut, med tydlig kommunikation/återkoppling och stort engagemang. Manne visade att han har mycket god kunskap om marknaden och arbetade effektivt för att nå ett bra resultat. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan varmt rekommendera Manne som mäklare. // Thomas B

Mehdi D
Sörby

Jag hade en utmärkt upplevelse med Manne. Han var professionell, effektiv och gjorde hela processen väldigt smidig. Jag rekommenderar honom starkt som en pålitlig och engagerad fastighetsmäklare.

Joakim W
Strömsbro

Snabb och effektiv. Alltid tillgänglig.

Jonas S
Sörby

Linus har varit klockren i alla avseenden. Lätt att ha att göra med och levererade ett bra resultat på kort tid. Vad mer kan man önska!