Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

• BadgeElevenYears
3 089
Call 026-10 52 80 Share

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Gävle? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har full koll på Gävle, både som bostadsmarknad och hemort. Vi vet hur bussarna går, var närmaste skola finns och har potentiella köpare och säljare i vårt kontaktnät. Vi hjälper dig som vill sälja med allt från värdering via styling och...

3089 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Sedan starten hos Reco 2016

Inger C
Sold a accommodation with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Skutskär

Det har varit en resa med väntan och ibland oro hos oss men Magnus har varit stöttande och sagt sitt lugnt i båten och han rodde den i hamn som den skickliga och duktiga mäklare han är stort tack Magnus

Mats D
Sold a house with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Oppala

Magnus är jättetrevlig i sitt sätt att ta hand om både säljare och köpare. Vi hade inga speciella förväntningar mer än att vårt hus blev sålt. Och det blev det. : ) Vi är jättenöjda.

David E
Bought an apartment with Erica Stors a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Jag upplevde Erica som trevlig, kunnig och hjälpsam. Var väldigt snabb på att svara och gjorde köp upplevelsen väldigt positiv!

Joachim B
Sold an apartment with Erica Stors a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Erica är verkligen top notch! Med den värme, kunskap och aura av genuinitet hon visade upp i vårat första möte så kände jag genast mycket stort förtroende och mitt val av mäklare blev sedan väldigt lätt. Har varit säljare av lägenhet två gånger tidigare och mina förväntningar inför denna försäljning baserades på de tillfällena. Förväntningarna överträffades och jag tycker jämfört med tidigare försäljningar framförallt att rådgivningen och uppdaterandet av vad som händer var bättre än vad jag tidigare upplevt. Otroligt nöjd...

Margaretha B
Bought an apartment with Erika Lindgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Trevlig, lugn, saklig, informativ. Förstående till att jag är väldigt sjuk.

Pär E
Sold an apartment with Erica Stors a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Super trevlig mäklare som ställer upp och gör det där lilla extra!

Svar från Erica Stors

Tack för det fina omdömet och förtroendet att hjälpa dig vid försäljningen av lägenheten! Vi ses snart igen. //Erica

Thomas B
Sold an apartment with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Söder

Jag är mycket nöjd med Mannes insats vid försäljningen av min lägenhet. Processen sköttes professionellt från början till slut, med tydlig kommunikation/återkoppling och stort engagemang. Manne visade att han har mycket god kunskap om marknaden och arbetade effektivt för att nå ett bra resultat. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan varmt rekommendera Manne som mäklare. // Thomas B

Mehdi D
Bought a house with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sörby

Jag hade en utmärkt upplevelse med Manne. Han var professionell, effektiv och gjorde hela processen väldigt smidig. Jag rekommenderar honom starkt som en pålitlig och engagerad fastighetsmäklare.

Joakim W
Strömsbro

Snabb och effektiv. Alltid tillgänglig.

Jonas S
Sold an apartment with Linus Lindqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sörby

Linus har varit klockren i alla avseenden. Lätt att ha att göra med och levererade ett bra resultat på kort tid. Vad mer kan man önska!

Karin K
Sörby

Mycket nöjd. Linus är tillmötesgående och tillgänglig. Rekommenderar strakt!

Isabelle B
Sold an apartment with Linn Hedlund a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Vi uppskattade verkligen det professionella bemötandet vi fick av Linn. Hon var rak, tydlig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Det vi värdesatte allra mest var hur snabbt och smidigt allt gick – från första möte till avslutad affär. Vi kan varmt rekommendera Linn!

Joel S
Sold an apartment with Linn Hedlund a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Kan starkt rekommendera Linn! Fantastiskt snabb och smidig affär. Hann knappt få ut vårat radhus innan Linn hittat en intressent som senare köpte. Fem plus!

Andréa L
Sold an apartment with Erika Lindgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Centralt

Trevligt bemötande, effektiv och lätt att få kontakt med. Kändes tryggt och problemfritt!

Anne-Sophie B
Stigslund

Glad, trevlig, professionell, förtroendeingivande

Svar från Erica Stors

Tack för ditt fina omdöme! Jag är glad att du känt dig trygg genom processen. Lycka till i din fina nya lägenhet. // Erica

Ann-Charlotte P
Bought a house with Linn Hedlund a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hedesunda

Serviceinriktad och lät tillgänglig. Känns att man är i trygga händer hos en mäklare med erfarenhet.

Filip B
Bought a house with Linus Lindqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Linus har varit mycket tillgänglig genom hela processen, både på vardagar och helger samt även efter ordinarie arbetstid. Han har besvarat alla våra frågor på ett tydligt och engagerat sätt och fungerat som en trygg och effektiv länk mellan oss och säljarna. Vi är mycket nöjda med hans insats i samband med vårt bostadsköp.

Birgitta H
Bought a plot with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sandviken

En mycket engagerad och tålmodig mäklare som gav oss väldigt snabb återkoppling på våra frågor. Ville verkligen att det skulle bli bra för både oss som köpare men också säljaren. Högsta betyg i ”serviceminded”.

Helena B
Storvik

Trevlig mäklare, lätt att ha att göra med. Förmedlade snabbt den information som efterfrågades och vägleder köpprocessen på ett bra och tydligt vis.

Malin P
Södra Bomhus

Kunnig, lyhörd, bra och tydlig kommunikation. Kan gladeligen rekommendera Erika för er bostadsförsäljning

Niklas G
Brynäs

Bra kommunikation, finns alltid tillgänglig för frågor och är påläst om objektet.

Isabell S
Sold an apartment with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Brynäs

Vi blev bemött av positiv och taggad energi vilket gjorde att Jesper var självklar för att få sälja våran lägenhet. Det vi önskade oss var en snabb och smidig försäljning, prick en månad efter första kontakten var lägenheten såld!

Berth O
Centralt

Hon överträffade våra förväntningar på alla plan.

Katrin R
Bought an apartment with Linus Lindqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Strömsbro

Proffsig och trevlig mäklare som gör affären lättsam!

Anna-Karin J
Vallbacken

Uppfattar Linus Lindqvist som kunnig, lugn och erfaren. Snabbt i återkopplingen vid frågor och alltid med ett fint bemötande. Flexibel i att hitta mötestider som möjliggör för köpare och säljare att mötas. Linus uppvisar tålamod och förståelse i mötet när osäkerhet eller frågor uppstår från parterna. Han tryggar både köpare och säljare i den ovana och viktiga situation som ett bostadsköp/försäljning innebär.

Bf A
Vallbacken

Linus har på ett bra sätt hjälpt oss med lägenhets affären trots att det har tagit lång tid.

Berivan B
Gävle Strand

Vi är otroligt nöjda med Linus som mäklare. Han har lång erfarenhet, är väldigt duktig inom sitt område och inger alltid trygghet genom hela processen. Vi har sålt flera bostäder med honom och återkommer varje gång tack vare hans professionalism och engagemang. Rekommenderas varmt!

Sebastien B
Sold a house with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Tyresö

Jesper är engagerad och målmedveten. Kan varmt rekommendera!

Simon A
Godisfabriken

Mycket bra och hjälpsam!! Kan starkt rekommendera :)

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Simon för ditt fina omdöme, det glädjer mig! Hoppas du kommer trivas i din superfina bostad!

Patrik E
Sold a house with Manne Pettersson Wallström a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Jäderfors

Jag tycker att Manne har varit väldigt hjälpsam. Förklarar saker på ett bra sätt så att en ”vanlig” person förstår vad som menas med alla saker och vad man behöver göra. Har man haft frågor så har han varit lätt att få tag i. Är väldigt nöjd med honom.

Katrin B
Sold a house with Jesper Danielsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Tyresö

Vår försäljning blev en väldigt trygg och enkel process från början till slut. Som bonus fick jag även hjälp att hitta mitt nya boende. Jag kan varmt rekommendera både Svensk fastighetsförmedling och Jesper till alla som vill sälja sin bostad.

Cecilia S

Är jätte nöjd med helheten av affären. Mvh Cilla

David H

Noggrann och trevlig. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Margareta N
Sold an apartment with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle Strand

Att sälja sitt hem är läskigt. Så mycket är oklart och går inte att påverka. Då är en mäklare som Magnus perfekt. Pedagogisk, lugn, reko, realistisk. Utan hans hjälp hade vi knappast orkat ta oss igenom säljprocessen. Nu är vi på väg till nytt boende. Tack, Magnus!

Elin H
Gävle

Professionell, tydlig och trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Eva H
Söder

Har inte haft henne som mäklare länge men hon har ett trevligt bemötande, professionell,

Johanna H
Söder

bra framtoning och tydlig och saklig i sin svar till oss. Vi blev mkt trevligt bemötta

Adam H
Söder

Väldigt trevlig och kunnig mäklare som tog till sig kluriga frågor och tog fram ett bra svar på dessa! Väldigt nöjd!

Svar från Erika Lindgren

Tack för ditt fina omdöme Adam! Vi ses på tillträdet!

Stina W
Bought a house with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Trevlig och proffsig. Låter köpare tänka själv men är vänlig och välkomnar frågor.

Gustaf D
Sold a house with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Vi fick vårat hus sålt inom drygt en vecka från att annonsen gick ut. Det hela gick hur smidigt som helst.

Ann H
Gävle

Tillgänglig i tid och otid, återkopplar och är kunnig🌟 jag både köper och säljer med glädje av henne och svensk fastighetsförmedling 🌟

Svar från Erika Lindgren

Tack Ann för ditt fina omdöme, det värmer. Så roligt att få hjälpa dig i processen att hitta nytt boende samt att jag fick förtroendet att sälja din fina lägenhet!

Anna-Brita A
Bought an apartment with Magnus Sjöberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle Strand

Mycket saklig och hjälpsam, bra att förklara vad som händer under köpets gång

Cecilia H
Hemlingby

Tryggt och säkert vi är mycket nöjd med Linus Lindqvist

Ewa Å
Godisfabriken

Väldigt glad och trevlig tjej! Kan varmt rekommendera henne vid fastighetsaffärer!

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Ewa för ditt fina omdöme! Så kul att få hjälpa er att hitta ert nya boende, hoppas ni trivs!

Ylva L
Fridhem

Proffsig i alla lägen. Väldigt hjälpsam med allt. Vi är väldigt nöjda.

Matilda B
Hedesunda

Professionellt bemötande men med känsla och omtanke. Vi har känt trygghet i Mannes kunnande och erfarenhet kring alla processer.

Anders D
Centralt

En trevlig prick. Enkelt att ha o göra med. Krånglar inte till saker. En person som man får förtroende för.

Camilla N
Centralt

Mkt proffsig, svarade snabbt, behjälplig vid frågor, löste snabbt en extra visning utan problem mm. En bra mäklare jag gärna rekommenderar!

Ragnhild D
Söder

Proffsig! Snabba svar när man undrar något! Trevligt bemötande! Så nöjd , kommer att anlita honom flera ggr

Linda H
Bought an apartment with Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sörby

Jens var en trevlig och pålitlig mäklare som var bra på att känna in stämningen och ingav förtroende redan från första mötet.