Jag bestämde mig väldigt snabbt på plats vid visningen att jag ville ha lägenheten. Jag lämnade därför ett bud över utgångspris och önskade snabb affär. Matilda förstod och återkom väldigt snabbt efter kontakt med säljaren. Jag och min dotter har blivit korrekt och varmt bemötta. Allt har skötts professionellt och tillmötesgående. Information och genomgångar på plats har varit tydliga med möjlighet att ställa frågor. Kontoret kändes fräscht och inbjudande. Jag är mycket nöjd med mäklaren.
Notar Gävle & Sandviken
Letar du efter en engagerad och pålitlig mäklare i Gävle? På Notar Gävle & Sandviken har vi gedigen lokalkännedom och många års erfarenhet av bostadsmarknaden här och i närområdet. Oavsett om du vill sälja din villa, köpa en lägenhet eller få en kostnadsfri värdering finns vi vid din sida. När du säljer din bostad erbjuder...
6 omdömen om Notar Gävle & Sandviken
Sedan starten hos Reco 2026
En engagerad mäklare med tillgänglighet som kändes tryggt för oss. Försäljningen av vårt radhus gick både snabbt o smidigt.
Han är hjälpsam, lyhörd, aldrig omöjlig och otroligt trevlig
Duktig och lyhörd mäklare! Snabb med återkoppling
Lucas har varit lätt att samarbeta med, har hållit oss informerad om förloppet vid vår försäljningen. Vi kan rekommendera Lucas och är mycket nöjd med den hjälp vi fick med försäljningen. KP/ EP
Kompetent, inger förtroende och har mycket bra koll på marknaden.