Trevligt bemötande och kunnig gällande lagar och regler.
Nina Gustafsson
Nina Gustafsson är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Nina Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Nina Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Nina Gustafsson har haft 3 försäljningar sen 2023-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-07 - 2023-08
6 omdömen om Nina Gustafsson
En kanon bra mäklare. Väldigt driven och brydd tjej som ser till att affärerna genomförs på ett smidigt sätt, samtidigt som hon vill göra både köparen och säljaren nöjda. Vilket jag tycker hon lyckades bra med i denna affär.
Proffsigt och bra bemötande från start till mål. Med sin positiva energi och otroliga engagemang, blev slutresultatet en snabb affär med nöjd säljare och köpare. Kan varmt rekommendera glädjespridaren Nina, då hon genom tät kontakt och flexibilitet gav mig som säljare trygghet genom hela processen.
Hon lyckas få både köpare och säljare att känna sig bekväma i sälj- köpprocessen på ett enkelt och väldigt personligt sätt
Väldigt trevlig person och riktigt duktig på sitt jobb.
Driven och håller en informerad om vad som händer i processen hela tiden vilket vi uppskattade mycket.