Constrolux AB
4.8 i betyg av av
13 omdömen
Construlux AB grundades år 2016, tidigare var det en enskild firma som grundades år 2007. Detta gör att vi har mer än 10 års erfarenhet.
Constrolux AB är ett företag som anlitas både av privatpersoner, fastighetsförvaltare samt stora som små byggföretag inom golvbranschen.
Vi har en gedigen kompetens och stora materialkunskaper. Vi hjälper därför gärna våra kunder med konsultation och ser till att de får det rätta materialet till rätt utrymme. Vi säljer och lägger alla typer av golv som vi levererar, installerar och belägger. Dessutom slipar, lackar och oljar vi trägolv, parkett och trappor mm.
Constrolux AB största prioritering är inte att konkurrera med andra byggföretag - vår största prioritet är att kunderna är nöjda när jobbet är klart.
Ert golv, Våra tjänster!
Ert golv, Våra tjänster!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag13 omdömen om Constrolux AB
skrev om Constrolux AB
Väldigt tillmötesgående och serviceminded i kombination med kunniga och noggranna. Jättenöjd med vår nya parkett som lades in på sandgolv efter att skadat original tagits bort.
skrev om Constrolux AB
Constrolux gjorde ett alldeles fantastiskt jobb. Jag tog in dem för att slipa och behandla mina väldigt slitna furugolv och resultatet är långt över förväntan. Golven ser ut som nya och är alldeles silkeslena. Jag hade inte kunnat bli mer nöjd. Det märks när man jobbar med perfektionister som kan sitt jobb. Rekommenderar verkligen!
skrev om Constrolux AB
Constrolux var väldigt noggranna med vad som skulle utföra och hur det skulle utföras, mitt fiskbensgolv i köket blev strålande aldrig varit nöjdare med resultatet! Rekommenderar starkt till andra att anlita de👍🏽
skrev om Constrolux AB
Blev super nöjd med resultatet med slipning av mitt golv, bra kontakt med constrolux under hela tiden
skrev om Constrolux AB
Väldigt proffsiga grabbar, blir klart i tid, det blir bra och enligt prisuppgift...
skrev om Constrolux AB
De slipade mitt köksgolv.
Väldigt noga, tydlig offert, mycket bra utfört. -
skrev om Constrolux AB
Önskade Slipning av alla trägolv i hela vårt hus. Vi hoppades på ett bra och snabbt jobb,och detta var verkligen över förväntan, superb service, bra tips och råd och så fint resultat - vi är supernöjda!
skrev om Constrolux AB
Vi som företag har anlitat Controlux AB ett flertal gånger när våra kunder har behövt slipa trägolv. Det har fungerat oklanderligt varje gång.
Ricardo är fantastisk att ha att göra med, ärlig, kommer med bra förslag, 100% kvalitet och utförande på utsatt tid.
En väldigt bra samarbetspartner som vi gärna rekommenderar.
KEAB Gruppen AB -
skrev om Constrolux AB
Excellent, professional, and on time, we are extremely happy with our new floors! Thank you!
skrev om Constrolux AB
Vänliga, duktiga och tillmötesgående.
Golvsliparnas konung!
Dom här killarna har hjälpt mig både privat och i jobb , med utmärkt resultat .
Senast slipade dom ett våningsplan där förra ägaren hade vitlaserat golv , nu är det pigmenterat brunt och vi är supernöjd! -
skrev om Constrolux AB
Själva jobbet utfördes bra, blev jättesnyggt men det blev inte alls klart i tid och dom lämnade jobbet utan att städa upp.
skrev om Constrolux AB
Proffsiga trevliga lyhörda vad kunden vill ha , bra priser ,