Ida var snabb och uppmärksam. Tack!
93 omdömen om Ida
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Bra:), snäll och erbjöd läsk. Kände mig dock tvingad till att köpa saker. Men det ingår antagligen också i arbetet. Men skulle uppskatta om det gjordes mer som förslag än underliggande måsten.
Tack för din feedback! 🌸 Vi tar självklart med oss dina synpunkter kring produktrekommendationer. ☺️
Väldigt trevlig och kommunikativ! Fick mitt hår precis som jag ville :)
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jag är jättenöjd med klippningen.
Tack så mycket för din fina recension! 🌷 Så roligt att höra att du är jättenöjd med din klippning. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Proffsig, trevlig, och resultatet blev precis vad jag önskade.
Tack för fin feedback! ✨ Vad roligt att du blev så nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
Jag är hur glad som helst för Idas klippning! Hon lyssnade in mina önskemål och klippte över förväntan. Jag kommer tillbaka!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Ida lyssnade på mina önskemål och klippningen blev väldigt snygg.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Ida lyssnade på dina önskemål och att du är nöjd med din klippning.🌸
Ida - så proffsig och duktig! 100% nöjd 👍🎉
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Ida. Varmt välkommen tillbaka!🌸☺️
Supertrevlig och frågade hela tiden hur jag ville ha det med längden och stylen! Jättebra
Vad glada vi blir att du kände dig nöjd! Varmt välkommen tillbaka🌸
Hon skulle styla mitt hår. Efter max en timme hade stylingen åkt ur. Samma sak för min dotter. Kändes osäker på styling. När jag ringer för att jag vill att hon ska fixa till det så säger hon att jag ska skicka in en reklamation. Till sist får jag hjälp av hennes chef med att komma till en annan person på en annan salong. Dagen blev väldigt rörig, skulle iväg på bröllop och så.
Hej Mina, Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi är glada att vi kunde hjälpa er vidare samma dag och styla om det för både dig och din dotter med en annan kollega och tar samtidigt med oss dina synpunkter för att bli ännu bättre.