Rayan

263 omdömen om Rayan

Sedan starten hos Reco 2024
Hanin S

Lyhörd och professionell frisör.

Martin B

Supertrevlig och kompetent! Rekommenderar!

Sara F

Min upplevelse efter min klippning av Rayan är att hon är en otroligt skicklig frisör som har förmågan att tolka vad jag som kund efterfrågade utan att jag kunde beskriva exakt vad. En inkännande, kunnig och vänlig frisör, jag är mycket nöjd med resultatet! :)

Barbro W

Mycket bra. Lyssnade och gav bra råd. Jag kommer igen!

Julia N

Väldigt härlig energi med professionell anda. Lyssnade på alla önskemål och gav bra råd som passade in. Väldigt bra stämning allt som allt och otroligt nöjd med klippningen!

Svar från Rayan

Stort tack för den fina recensionen! 🥰✨ Så roligt att höra att du uppskattade både klippningen, våra råd och den härliga stämningen hos oss! 💕✂️ Varmt välkommen tillbaka! 🌸

Johan A

Rayan är alltid på bra humör, inlyssnande och flexibel. Kommer alltid ifrån besöket med en bra känsla och en klippning helt i linje med vad jag väntat mig.

Svar från Rayan

Tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du alltid är nöjd hos Rayan! ❤️

Anncharlotte J

Mycket nöjd! Rekommenderar Rayan!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Fredrik P

Alltid nöjd efter varje besök eftersom Rayan är bäst bäst bäst! Hon är alltid på gott humör, föreslår bra frisyrer och gör ett otroligt bra jobb! Högsta betyg!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension, vad kul att du allt blir nöjd hos Rayan!

Devi B

Toppenklippning, hon förstod precis vad jag ville ha, och toppenperson, vi hade en väldigt rolig konversation!

Svar från Rayan

Tack för din fina recension! ✂️ Så roligt att höra att du blev så nöjd med både klippningen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! 🌷

Lisa L

Så proffsig och inlyssnande. Blev super nöjd🌟