Svea

30 omdömen om Svea

Sedan starten hos Reco 2026
Minna G

Supertrevlig tjej och fin klippning. Men slingorna motsvarade inte mina förväntningar. Jag har nu ljusa tjocka slingor i mitt mörka underhår och ser i princip ingen skillnad på överhåret där jag ville bli ljusare. Jag brukar få ett annat resultat.

Svar från Svea

Tack för din recension. Vi beklagar att slingorna inte motsvarade dina förväntningar. Vänligen maila oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi dig vidare därifrån.

Tora V

Svea var supertrevlig, lyhörd, kom med bra förslag men var också tydlig med vad som var möjligt att göra. Jättegullig och riktigt skicklig. Rekommenderar både Svea och Creative heads !!❤️

Svar från Svea

Tack för din fina recension. Vad roligt att du uppskattade Sveas trevliga och proffsiga bemötande!

Mariza S

Mycket professionell och supertrevlig!

Svar från Svea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplevde både professionalitet och trevligt bemötande.

Emil V

Professionellt bemötande, bra service och bra klippning

Svar från Svea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande, service och klippning

Moa B

Supertrevlig, förstod vad jag ville och vad som skulle se snyggt ut!

Svar från Svea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du kände dig förstådd och är nöjd med resultatet.

Linda A

Jättegullig tjej och noggrann men hade nog inte tillräcklig erfarenhet för min typ av hår..ser inte större förändring efter drygt 3 timmar. Skulle passa dom med kort,tunt hår..

Svar från Svea

Tack för din recension, vad tråkigt att det inte blev så stor förändring som du tänkte dig. Vänligen maila oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån!

Christina E

Hej, supertrevlig och kunnig. Hon verkligen visste hur jag ville ha det och var väldigt noga. Har aldrig suttit så länge förut när jag gjort slingor och det märktes på det jättefina resultatet också.

Svar från Svea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både noggrannheten och resultatet av dina slingor.

Sabina B

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Svea! Hon var professionell och jag kände mig väl omhändertagen. Klipp och färg blev så fint!

Niclas W

Helt okej, med öga för service.

Svar från Svea

Tack för din recension, vad bra att du blev nöjd och uppskattar Sveas öga för service!

Emma S

Jättebra. Dock kunde man ha sagt redan på telefon vad det är som gäller m.a.p. priser vad gäller slingor och färgning.

Svar från Svea

Tack för din recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd. Tack också för din feedback – vi tar med oss den och ska bli tydligare kring priser vid bokning. Varmt välkommen tillbaka! ✨