Jenny

51 omdömen om Jenny

Sedan starten hos Reco 2023
Klara Ö

Hon är fantastisk och fattar vad jag vill ha när jag beskriver dåligt. Hon vågar också säga till vad hon tycker och rekommenderar, jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som efter att jag började gå till Jenny! Hon är också såååå trevlig!

Anna B

Jenny är fantastisk! Efter varje besök är jag supernöjd med resultatet. Hon är otrolig på att tolka mina beskrivningar över vad jag vill, hon är tydlig när hon ger input och förklarar vad hon gör. Rekommenderar henne starkt!

Catarina H

Jenny är noggrann och proffsig. Hon förstår verkligen vad man vill göra med håret och ger användbara tips.

Clara P

Blev rekommenderad Jenny när jag skulle byta frisör. Jag ångar det inte. Proffsig och inkännande. Jag blev väldigt nöjd och kommer tillbaka om 8 veckor igen.

Hannah K

Jenny is super nice and I like the haircuts I get :)

Malin L

Trevliga, professionella, kunniga.

Emilio D

Jenny tog över mig som kund från en annan kollega till henne som slutade. Jenny utförde klippningen på precis samma sätt och jag är jättenöjd med hennes arbete. Starkt rekommenderat.

Bodil B

Kom tillbaka till samma frisör som förra gången endast för toppning av långt hår men denna gången inkluderade jag luggklippning, som hon gjorde om lite, och det blev jag väldigt nöjd med. Får alltid jättebra tips om hur jag ska sköta mitt hår. Kunskapen och erfarenheten är tydlig. Har tur att ha Creative Headz på gångavstånd från mitt hem. .

Magnus S

Jenny är en erfaren, duktig och kreativ frisör som även är en extremt trevlig person. Hon ger väldigt bra råd inför en klippning och du som kund är med på hela förvandlingen. Topp!

Eva S

Mycket kunnig och erfaren. Bra på att hitta rätt färg till mitt hår och förstå hur jag vill ha det när det gäller att låta söder gråa komma fram naturligt.