Sofia

Sedan starten hos Reco 2023
Jan B

Trevlig och duktig. Supernöjd

Hanna R

Har alltid varit nöjd när jag gått till Creative Headz och det var jag även den här gången. Jag visste inte exakt vad jag ville ha när jag gick dit men gick därifrån nöjd 😊

Angelica H

Bästa barnklippningen mina barn fått. Tog sig tid och inkluderade barnen i alla steg. Både barn och föräldrar blev nöjda 😊

Anna P

Jag är väldigt nöjd med mitt besök! Sofia var väldigt trevlig, lyhörd och noggrann! Jag kommer definitivt gå tillbaka och klippa mig hos henne framöver :)

Malin Alicé Catrin M

Har klippt mig på Creative heads i snart 7 år men då min frisör har slutat blev jag rekommenderad till Sofia. Första gången jag var hos henne i veckan och jag är supernöjd. Härlig, avslappnad och duktig. Blev jättenöjd med mitt hår :)

Caroline S

Bästa Sofia som jag gått hos ett antal år 😍

Svar från Sofia

Hej Caroline! Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss och med Sofia! VI uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Nathalie L

Jordnära och kompetent. Fick mig att känna en trygghet i att göra en stor förändring.

Svar från Sofia

Hej Nathalie! Vad härligt att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi massor! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ❤️😊

Viktor B

Jätteduktig och jättetrevlig!!!!!!!!!

Martina T

Mycket trevlig och proffsig! Supernöjd med klipp och färg.

Rikard U

Proffsig, lugn och trevlig. Kände mig välkommen och var riktigt nöjd med klippningen