Kanita

46 omdömen om Kanita

Sedan starten hos Reco 2023
Maria O

Duktig och lyhörd frisör. Hon stylade mig inför ett bröllop 23/9 och jag var väldigt nöjd med resultatet.

Jenny G

Kanita förstod precis vad jag var ute efter och nailade det på pricken. Så nöjd med bemötande och resultat.

Martin B

Kanita gjorde ett jättebra jobb och bemötte mina önskemål bra, samt kom med bra egna initiativ. Däremot var hon försenad ca 10 minuter. Inte nödvändigtvis hennes fel såklart, men inte så bra för mig. Jag kommer att gå till Creative Headz igen. Har blivit nöjd med alla tre medarbetare som klippt mig.

Karolina H

Toppen och jättenöjd med kurbehandling och klippning! Kunnig frisör och mycket trevlig! Riktigt bra tips om hårprodukter med värmeskydd också! Vi har redan bokat nästa tid och kommer tillbaka igen.

Åsa B

Kanita är toppen och lyssnar in vad jag vill göra. Alltid mycket nöjd när jag går därifrån. Jag gör slingor och klipper mig.

Frida H

Kanita är utan tvekan den bästa frisören jag gått till. Hon kan sina produkter, färg, form och att klippa lockigt/självfall. Hon har en sprudlande energi och ett superfint bemötande och jag är alltid supernöjd när jag går därifrån.

Durim B

Super proffsig! Alltid trevlig men framförallt duktig på sitt jobb.

Lina S

5/5 stjärnor - färg / klipp / sling begåvad! Effektiv, snabb, färgsäker, lättsam och varm!

Svar från Kanita

Hej Lina! Vad glada vi blir över att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! 😍🌟

Adam S

Bra klippning och genuin människa

Niklas A

Som alltid professionell, trevlig och extremt duktig