Bästa frisören, alltid lika nöjd!
280 omdömen om Angie
Tack för din fina recension. Det gläder oss att du är nöjd med dina besök.
Angie did a fantastic haircut and blow dry for me, exactly what I wanted! She gave great tips and advice for hair care! Will be booking in with her again for my next cut :)
Thank you for your kind review. We’re thrilled to hear you’re happy with your haircut and tips!
Otroligt duktig och trevlig. Kan verkligen färg och form. Har aldrig varit så snygg. Bäst!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet!
Jättefin klippning och hur trevlig som helst!
Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet.
Angie är toppen. Grym frisör!!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du tycker Angie är toppen och att du är nöjd med klippningen.
One of a kind! Bästa frisören jag har haft. Kan varmt rekommendera!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Angie och kan varmt rekommendera henne!
Dottern jättenöjd med bemötande och klippningen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att din dotter är nöjd med både bemötande och klippning!
Alltid 10/10 - Angie är toppen!
Tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du delar att Angie alltid gör ett toppjobb.
Väldigt bra bemötande Glad och trevlig.
Tack för din fina recension! Härligt att du upplevde besöket positivt.
Angie brukar klippa layers på mitt hår, och det blir alltid lika perfekt. Hon är också jättehärlig och trevlig:)
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du alltid blir nöjd med ditt hår hos Angie.