Trevligt bemötande och väldigt duktig
73 omdömen om Nathalie Akgun
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och servicen!
Jag hade ett fantastiskt frisörbesök hos Nathalie idag! Jag hade bokat en faceframe och klippning, och resultatet blev verkligen otroligt bra. Mitt hår kan vara svårt att färga, men hon lyckades få till nyansen helt perfekt. Jag uppskattade särskilt hur lyhörd och professionell hon var och gav mig rekommendationer till vad som passar mig och just mitt hår. Det märks verkligen att hon vet vad hon gör. Rekommenderar henne varmt!
Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att Nathalie lyckades få nyansen perfekt och att du uppskattade hennes lyhördhet.
Bäst! Finns ingen som Nathalie! Skicklig, lyhörd och så varm och fin. Hon får dig att bli snyggare och gladare!
Tack för din fina recension! Härligt att du upplever Nathalie som både skicklig och lyhörd.
Så duktigt och professionell. Är jättenöjd med klippningen och alla råd jag fick. Kommer definitivt gå tillbaks!
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med klippningen och råden du fick.
Underbart, så fin klippning! Kommer 100% komma tillbaka💞
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen.
Jättetrevlig, duktig och lyhörd!
Tack snälla! 💛 Så glad att du kände dig väl omhändertagen – varmt välkommen tillbaka! ✂️✨
Otroligt nöjd!! Inte bara trevlig utan också väldigt väldigt duktig på det hon gör 🫶🏼
Tusen tack! 🫶🏼✨ Så glad att du är så nöjd – det betyder massor! Välkommen tillbaka när som helst. 💛✂️
Otroligt kunnig, förstod direkt vad jag var var ute efter och resultatet blev som jag ville ha det!
Tack snälla! ✨ Så glad att jag kunde förstå din vision direkt och att du fick precis det resultat du önskade. Varmt välkommen tillbaka! 💛✂️
Är så glad att ja bokade tid o kom. Räddade mitt hår som va klippt fel. Tusen tack verkligen
Åh vad glada vi blir att höra det! 💛 Tack för att du kom till oss och för att du tog dig tid att skriva. Vi är så glada att vi kunde rädda frisyren och få dig att känna dig nöjd igen! 🙌✨
Min frisör var mycket duktig och trevlig, jag är supernöjd med resultatet!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet och bemötandet.