Tyvärr kan jag bara säga undvik det här företaget on ni tänker att flytta eftersom det är oprofessionellt företag med ovänlig och oorganiserad personal, som bar saker utan ordning eller plan och förstås då behöver man mer extra plats i lastbilen slutligen . Arbetare var sena 1,5 timme med att påbörja uppdraget, de gjorde felbedömning och föreslåg 23 kvm lastbil för alla grejer jag har berättat och då behövde vi hyra ut en till bilen som förstås kostade dubbel. Vi fick lite rabatt från de, men var ingenting jämför med kostnad...
Din Bygg, Flytt och Städ
Välkommen till Din Bygg, Flytt och Städ i Sverige AB – Din expert på miljövänlig städning och komplett byggentreprenad! Med oss vid din sida får du tillgång till förstklassiga Flytt, Städ och omfattande byggprojekt till marknadens mest förmånliga priser. Vi erbjuder dessutom en unik Nöjd-Kund-Garanti för att garantera din...
89 omdömen om Din Bygg, Flytt och Städ
Sedan starten hos Reco 2024
Stefan med flera var väldigt trevliga och professionella! Rekommenderar
Riktigt bra flyttfirma, gick snabbare än jag trodde och kommer definitivt använda mig av dessa igen i framtiden när jag flyttar.
Jag var så nöjd med mitt flyttstäd.Det är andra gången jag anlitar er.Ni gjorde en fantastisk jobb.Trevlig personal och noggrant städat. :)
Jag är otroligt nöjd med tjänsterna från Din Bygg, Flytt och Städ. Från första kontakt till slutfört arbete har allt fungerat smidigt, professionellt och med hög kvalitet. Teamet är punktliga, noggranna och väldigt trevliga att ha att göra med. Resultatet överträffade mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera dem till alla som söker pålitlig hjälp med bygg, flytt eller städning. En seriös aktör som verkligen sätter kunden i fokus!
Mycket bra.........................................
Jag vill tacka för ett smidig och ett professionellt flytt. Samt städerskor för ett grymt städat jobb. Ett extra stort tack till Stefan på bolaget. Rekommenderas varmt.
Jag vill tacka för en fantastiskt väl utförd flyttstädning och stort tack till alla ni som bidragit till en smidig och positiv upplevelse ända från första samtalet till väl utfört arbete med en städpersonal som är i världsklass!
Jag är supernöjd med storstädningen! Allt blev skinande rent och arbetet utfördes noggrant och professionellt. Min kontaktperson Simon var otroligt trevlig, hjälpsam och väldigt proffsig genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Jag är väldigt nöjd med både flytten och städningen allt gick smidigt, personalen var trevlig och arbetet utfördes noggrant.Kan varmt rekommendera DIn flytt och städ vill även tacka min kontakt person SImon som alltid fanns där under hela flytten.
Proffsiga! Otroligt bra utfört arbete.
Vi anlitade firman för flyttstäd av vår lägenhet och arbetet levde inte upp till förväntningarna! Fogarna var ej rengjorda, ugnen lämnad varm, golvet fortsatt smutsigt, ej städat bakom tvättmaskinen osv. Däremot var fönster rengjorda och de hade gjort en slarvig dammsugning. Vår kontakt som sålde in tjänsten genom Offerta var först snabb med att svara och min kille hade en dialog med honom några dagar innan tjänsten. Sedan samma dag som städet skulle vara, en söndag, så var han plötsligt okontaktbar. Vi visste därför...
Bärhjälp med SPA bad, bra bemötande, kom i tid, väldigt trevliga och gjorde vad som efterfrågats!
Tack snälla! Jätteroligt att höra att du är nöjd och att allt gick som planerat. — Din Flytt & Städ i Stockholm
I stort sett bra. Köpt tjänst " storstädning". Dock ingen fönsterputs mellan rutorna endast ut- och insida trots att fönstren är öppningsbara. Ingen stege med trots påpekande om högt i tak = ej rengjort ovanpå garderober, hyllor, tavelramar eller lister. Vänligt och trevligt bemötande. Jag är nöjd men det kunde varit bättre.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd med bemötandet. Gällande fönsterputs mellan glasrutorna tillkommer det som en extra kostnad, därför ingick det inte i den här städningen. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jättebra företag Trevlig personal Jättefint städat Bästa rekommendationer
Tack så mycket! Jätteroligt att höra att du är nöjd med både städningen och personalen. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Trevligt bemötande. Bra pris och skinande rent!
Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jag kan varmt rekommendera Din Flytt & Städ i Stockholm. Allt gick smidigt från start till mål och jag kände mig trygg under hela processen. Det bästa av allt var att jag fick en egen kontaktperson, Paulina, som fanns där för mig genom hela flytten. Hon svarade snabbt på mina frågor, var otroligt hjälpsam och gjorde att allt kändes enkelt och personligt. Både flytten och städningen blev jättebra och jag är verkligen supernöjd. Tack för ett riktigt bra jobb!
Tack snälla för dina fina ord! Vi är verkligen glada att du är nöjd med både flytten och städningen, och att Paulina kunde hjälpa dig hela vägen. Varmt välkommen att höra av dig igen! — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jag blev lovad att få en städpersonal från Din städ firman som skulle förstå svenska men de stämde inte. Och att personalen stack i väg innan städningen va klar. Är jätte besviken
Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du inte är nöjd med upplevelsen. Städningen utfördes enligt den beställning som gjordes, men vi tar till oss din feedback och ser gärna över vad som kan förbättras framöver. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Otroligt smidig Flytt med flyttkillar med hög arbetsmoral. Hade lite skrymmande saker som jag var rädd om men de tog hand om de som om det vore deras egna. Med stor försiktighet och professionellt arbete. Tackar också Andreas för snabb respons och god kundservice. Jag skulle anställa denna flyttfirma igen utan tvekan. Rekommenderas stort!!!!
Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi uppskattar verkligen dina fina ord och det gläder oss att flytten gick smidigt och tryggt. Andreas och teamet hälsar och tackar så mycket. Varmt välkommen att anlita oss igen! — Din Flytt & Städ i Stockholm
Snabbt och väldigt bra jobb, rekommenderar starkt.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar verkligen rekommendationen. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Supernöjd kund. Exceptionellt arbete och grym säljare Thomas som hjälpte mig från början till slut med tydlig information och vägledning. Rekommenderas starkt!
Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är supernöjd och att Thomas kunde ge dig bra service hela vägen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jag anlitade Din Flytt & Städ i Stockholm för både flytt och flyttstädning och är verkligen jättenöjd. Allt gick smidigt från början till slut bra kontakt, punktliga och väldigt trevliga killar som gjorde jobbet snabbt men ändå noggrant. Inget gick sönder under flytten och städningen blev riktigt bra, till och med hyresvärden kommenterade hur fint det var. Rekommenderas starkt!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att du är nöjd med både flytten och städningen, och att allt gick smidigt. Extra roligt att höra att även hyresvärden var nöjd! Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jätte trevlig personal, effektiva och kunniga inom sitt arbete. Allt gick snabbt och enkelt, rekommenderar starkt!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen din rekommendation. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Otroligt vänliga från början till slut. Flyttstädningen var perfekt. Kommer såklart anlita dem igen. Kan verkligen rekommendera dem.
Tack snälla för dina fina ord Cecilia! Jätteroligt att höra att du är nöjd med städningen. Du är varmt välkommen att höra av dig igen! — Din Flytt & Städ i Stockholm
Väldigt nöjd med servicen! Professionellt bemötande, noggrann städning och pålitlig personal. Rekommenderas varmt!I
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med både service och städning. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jag är jättenöjd, väldigt smidigt och bra!
Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd och att allt gick smidigt. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Bemötande var väldigt trevligt och det var lätt att kontakta dem när det behövdes. Lägenheten var redan ren och städad så jag hade inte några höga förväntningar angående flyttstädning. Några ytor kändes dock lite slarvigt gjorda. I stort sett nöjd.
Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi uppskattar din feedback och tar till oss det du nämner. Skönt att höra att du i stort sett är nöjd, och vi hoppas få chansen att göra dig helt nöjd nästa gång. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jag anlitade DIN STÄD I STOCKHOLM för en storstädning av min lägenhet på 90 kvm på Norrbackagatan och är otroligt nöjd! Jag fick en svensktalande städerska som gjorde ett fantastiskt jobb – allt blev skinande rent och proffsigt gjort. Det känns äntligen som att jag hittat en städfirma att fortsätta med, så jag har redan bokat in storstädning två gånger i månaden framöver. Ett extra stort tack till min kontaktperson Thomas som från första stund varit väldigt hjälpsam. Jag behövde ändra datum och tid bara två dagar innan...
Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är jätteglada att du är nöjd med både städningen och servicen, och att Thomas kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga kvalitet framöver. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Vi blev rekommenderade av bekanta och bokade flyttstädningen av Din Städ i Stockholm. Aldrig sett lägenheten så ren tidigare! Vi är supernöjda!
Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att ni är nöjda och att lägenheten blev skinande ren. Varmt välkomna att höra av er igen framöver! — Din Flytt & Städ i Stockholm
Jag kan varmt rekommendera Din Städ i Stockholm! Jag fick hjälp med hemstädning och blev imponerad av det professionella arbetet och bemötandet från både personalen och min kontaktperson. Bokningen var snabb och smidig, och jag har redan ordnat regelbunden hemstädning varannan vecka med samma städare. Mycket pålitlig och noggrann service!
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och servicen, och att allt fungerat smidigt. Vi ser fram emot att städa det fint nästa hemstädning. — Din Flytt & Städ i Stockholm
Vi är otroligt nöjda med arbetet som Peder utförde med trossbotten. Arbetet präglades av hög kvalitet, precision och ett riktigt snyggt slutresultat. Han var tydlig och lätt att samarbeta med, höll alla överenskommelser och levererade i tid. Dessutom lämnades allt i perfekt ordning efteråt. Vi kan varmt rekommendera Peder till alla som söker en pålitlig och skicklig byggmästare. Tack Peder för det fina jobbet!
Mycket fint städat och bra hjälp innan att gå till en tid!
Jättenöjda med renovering av balkong. Duktiga hantverkare. Tydlig, trevlig o bra kommunikation om priser, tillägg etc.
Köpte flyttstäd. Jag fick hjälp på kort varsel så det uppskattas.
Supernöjd! Bra service och priser. Kan varmt rekommendera och kommer definitivt boka igen för storstädning.
Trevligt bemötande vid bokning och mycket bra städning. Rekommenderas!
Otroligt bra service, otroligt nöjd kund. Rekommenderas starkt till andra!
Snabbt och smidigt! Tack för grymt stöd.
Ingen är som detta bolag. INGEN!
Jag har tidigare anlitat Din Bygg och Städ för ombyggnation i vår bostadsrätt när vi skulle göra om vår 2:a till en 3:a och blev väldigt nöjd. Nu anlitade jag dem för att göra om badrummet, som var i originalskick sedan 1993. Jag har alltid blivit bemött av Peder (totalentreprenör) på ett professionellt sätt, likaså av hans underentreprenörer. Peder kommer alltid med goda råd när man beskriver sin vision som man vill förverkliga, såsom placering av olika badrumsmöbler och skillnad på olika typer av material. Han är noga...
Vi är verkligen imponerade av ert arbete! Ert team var professionellt, punktlig och lyhörda för våra önskemål, vi uppskattar särskilt att de var väldigt noggrant. Vi skulle definitivt rekommendera er till andra och ser fram emot att arbete med er igen i framtiden.
När jag anlitade Din Bygg och Städ första gången gjorde jag det genom att klicka i de önskemål jag hade. Därefter har jag haft sms och telefonsamtal som alltid varit positiva. Ett mycket trevligt bemötande. Mina förväntningar var att det skulle vara rent i alla skrymslen och vrår, och det var till belåtenhet. Vi har en lägenhet på 103 m2. Städningen tar ungefär 4 timmar. I september beställde vi även fönsterputsning vilket också var till belåtenhet.
Mycket bra noggrann och sociall
Helt fantastiskt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Supernöjd med alla 4 städningarna! Hemmet har varit skinande rent ✨när jag kommit hem - t.o.m gosedjuren sitter på rad💕
Så proffsiga och bra! Fem plus! Rekomenderar till alla!
Ett bra jobb blev gjort helt enkelt! Är mycket nöjd.
Vettiga priser, flexibel bokning, trevlig städerska och resultatet blev toppen. Vi är väldigt nöjda! Mvh Rikard, Gott Snack Radio
Företagets ledning och personal håller högsta klass. Jag och min pappa är jättenöjda.
Hej Tobbe, Tack snälla du för din fina recension. Vi är glada att ni är nöjda! Ha en fin dag! Vänliga hälsningar Anna
Mycket nöjd och anlitat gärna fler gånger. 😊
Hej Anna, Tack snälla du för din fina recension och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Ha en fin helg! Vänliga hälsningar Anna
Jag brukar sällan skriva omdömen men kände verkligen att jag vill göra det eftersom jag är så nöjd med hemstädningen som vi får varje vecka :) Det är så härligt att komma hem till ett nystädat hem varje fredag. Noggranna och pålitliga!