El & Säkerhet Syd AB

El & Säkerhet Syd AB

elosak.se
  • Badge2026
4.5

Behöver du hjälp med elinstallationer eller akut service? Vår elfirma erbjuder professionella eltjänster i hela Skåne. Med många års erfarenhet inom branschen och gedigen kunskap som elektriker i Skåne hjälper vi både privatpersoner och företag med säkra och effektiva elarbeten. Vi utför allt från nyinstallationer och felsökning...

15 omdömen om El & Säkerhet Syd AB

Sedan starten hos Reco 2026

Lars B
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Snabbt och professionellt utfört arbete.

Patrick A
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

En hel del fel som blev dåligt åtgärdat. Dålig respons och dålig service.Helt utlämnat. Jag rekommenderar inte firman.

Kai R

Mycket profsigt arbete. Rekommenderas

Ingrid C
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Väldigt bra och trevliga hantverkare kan varmt rekommendera dem

Sara P
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Bra och snabb hjälp! Proffsigt bemötande.

Anna L
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Företaget är seriöst och lätta att kommunicera med. Behövde akut hjälp med en eldosa som lossnat från väggen och de var fina i sitt bemötande. Dock fick jag inte fakturan förrän ett halvår senare så jag hann glömma bort att jag inte betalt. Men i övrigt ingenting att klaga på, rekommenderar!

Anders K
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Snabba, effektiva och trevliga. Var på plats efter 30 min och arbetet utfört på en timma (vattenläcka av ytterkran).

Linn B
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Tillgängliga och tydliga, vilket skapar trygghet. ett proffesionellt bemötande utökade tryggheten i ärendet. Vi kommer fortsätta anlita dem framöver.

Lai Ibou J
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

En el-firma som alltid ställer upp, i vått och torrt. Vi har mycket erfarenhet av dem och har alltid bjudit på exceptionell service och mycket högt ansvarstagande. Sånt värderar vi högt. Rekommenderas varmt!

Helen L
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Professionell och bra service.

Robert F
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Slarvig installation av 2 vägguttag. Debiterar material dyrt.

Procraft B
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Mycket professionellt och smidigt samarbete med El & Säkerhet Syd AB. Kunniga, pålitliga och alltid lösningsorienterade. Arbetet håller hög kvalitet och kommunikationen fungerar utmärkt. Rekommenderas varmt!

Jonna V
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Trevlig personal! Bra utfört jobb.

Per F
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

mycket bra och duktiga bra kompetens ingav förtroende prestigelösa var lätt att komma överens med

Ibrahim L
Skrev om El & Säkerhet Syd AB

Fick installerat en laddbox och plejd i huset samt annat smått. Wow säger jag bara! Vilken arbetsstyrka och vilken finish på arbetet. Helt fantastisk och supernöjd!