Kanon. Kommunicerade bra och visade att man brydde sig.
Ellte Bil och Försäljnings AB
EllteBil , Bil försäljning, reservdelar, däck, service och plåtverkstad
37 omdömen om Ellte Bil och Försäljnings AB
Jag lämnade in min bil efter en krockskada och blev så fantastiskt bemött av all personal. Vi hade kontakt under hela arbetet där dom berättade hur dom låg till och vad som gjordes. Hjälpsamma med hyrbil och alltid trevligt bemötande. Snabba duktiga och trevliga. Tack 👍
Otroligt bra service, återkoppling och utfört arbete! Kan rekommendera till alla som läser😄
Bra service och väldigt hjälpsamma. Nöjd kund!
Lämnade in bilen på en måndag fick tillbaka den på fredagen. Omfattande lackering och monteringsarbete. Perfekt utfört. Mycket nöjd!
Super trevlig personal, proffesionella & hjälpte mig väldigt fort när jag fick beskedet att bilen skulle skrotas istället för att åtgärdas. Super bra service, kan verkligen rekommendera!
Toppen på alla sätt! Snabbt, smidigt och ett väl utfört arbete 👍👍👍👍👍
Bästa servicen jag någonsin upplevt!
Jag hade kört i en betongvägg i trångt garage så halva höger sida på bilen hade grova repor, plåtskador, lack osv.. När jag ringde Ellte bil fick jag så trevligt bemötande; inga problem; bara att komma in. Murre är otroligt lättsam, serviceminded, hjälpsam. Det blev ett försäkringsärende och när jag väl hämtade ut bilen blev jag imponerad över hur fint jobb de gjort; inte ett spår av skadan! Jag träffade flera medarbetare där och alla är supertrevliga. Tack för ett underbart jobb, fin service och bemötande; proffsigt! //Camilla
Super nöjd bilen ser helt ny ut stort tack för utfört arbete
Bra service och bra utfört arbete. Tydlig och bra kommunikation under hela tiden. Bra, snabbt och höll uppskattad kostnad.
Jag är supernöjd med deras service. Fick bra och snabb återkoppling när jag haft frågor och arbetet som utfördes var fläckfritt! Kan varmt rekommendera!
Varning för detta företag! Lämnade in bilen för en mindre lack skada vilket blev väl utfört. Dock lyckades dom slå ut blinkers, bromsljus samt varselljus. I och med det är nu bilen obrukbar. Företaget medelade att jag kunde hämta bilen. Samtidigt som dom inte kunde lösa detta. Har inte mött ett så oproffsigt bemötande någonsin. Så mitt råd är håll er undan från detta företag!!!!!
Jag har använt Ellte tidigare utan problem, men den här gången blev det en katastrof. Lämnade in min Tesla för att åtgärda en skada på vänster bak. När jag hämtade bilen hade en helt ny buckla uppstått på bagageluckan – en skada som garanterat inte fanns där tidigare. Jag har bevis för detta, men trots det vägrar Ellte att ta ansvar eller åtgärda felet. Det är oacceptabelt att lämna in bilen för reparation och få tillbaka den med en ny skada som företaget sedan förnekar.
Otroligt positivt bemötande av reception tjejen som bistod till snabb utfört skadebesiktnig med en av killarna samt inbokade service omgående utfört snabbt samt att jag fick bilen åter som dem utlovade tackar för allt mhv den röda skodan.🙏
Byte av vindruta på Tesla model 3. Var i kontakt med andra stora aktörer ingen kunde beställa en original Tesla vindruta. Men hos Ellte bil var det självklart och få original vindruta. Allt bra från första samtal till slutfört arbete. Trevlig och kunnig personal. Rekommenderas
Reparerade komplicerad plåtskada på min Tesla hos Ellte bil. Snabbt, smidigt, proffsigt och mycket hög servicenivå genom hela processen. Tryggt att veta att ni finns om man skulle behöva er någon mer gång framöver!
Byte takruta på min Tesla. Gick väldigt snabbt och smidigt!
Professionellt hela vägen. Snabbt kundmottagande och info om beräknad tid för reparation. Trevliga människor och framförallt - bilen ser ut som ny.
Bra bemötande och kommunikation och skötte ärendet på ett professionellt sätt. Kan inte klaga på något.
Reparation av min tesla. Väldigt bra service!
Väldigt bra, tydlig kommunikation, genomförande och snabba. Dessutom med kvalité, toppklass, inget att klaga på.
Grymt samarbetsvilliga och har korta ledtider. Mycket bra utfört arbete och väldigt bra kvalitet.
Supernöjd! Bra service & kommunikation! Bra jobb och väldigt seriösa
Grymt bra bemötande och service! Sandra som hade ständig kontakt med oss gällande uppdateringar av vår bil var otroligt tydlig och tillgänglig vid frågor och andra ärenden. Mysig bilverkstad med trevlig och god personal
Vänligt och proffesionellt bemötande. Utförde jobbet till belåtenhet
Bra och snabb service enligt alla andra betyg
Serviceupplevelse över förväntan!!!!!!
Jag fick ett jättebra bemötande och kände att jag blev hörd, bra feedback och deras estimering av hur lång tid det skulle ta stämde nästan exakt, fick bilen en dag tidigare än beräknat och lagningen ser perfekt ut! Kommer absolut vända mig hit igen om jag måste.
Mycket god kundupplevelse. De fixade bilen på mycket kort tid med god kommunikation och service genom hela ärendet.
Hade min TMY inne på två skador, varav den ena var en avslagen backspegel. Var 1,5 månads väntetid för att få in bilen men Ellte löste det kreativt med en begagnad backspegel under tiden så att jag kunde fortsätta köra. När bilen väl var inne så höll man utlovade tider, lämnade bilen i snyggt skick och allt som lagats var snyggt gjort. En liten rest på en plastbit som behövde justeras, men det var inga problem att dyka in spontant när jag upptäckte detta. Överlag funkade allt toppen och jag kan absolut rekommendera Ellte.
Får alltid hjälp på bästa sätt. Bästa bilverkstaden!
Ringde först och ville boka tid, svarade snabbt och trevligt. Kunde komma och visa upp bilen direkt. Saknades en lykta men när den kom så kunde jag lämna in bilen direkt och den blev klar tidigare än lovat. Mycket bra service!
Bra service och bra jobb, ser ut som ny igen
Kompetent och trevlig personal vid första kontakt . Fick bra information om förloppet med skadan. Vid inlämning blev jag skjutsad till närmsta pendeltåg. Det kallar jag bra service. Resultatet var exceptionellt bra. T o m var bilen renare än den var när vi lämnade in den. Kan varmt rekommendera företaget.
Mannen och kvinnan gjorde ett bra jobb och gav nyttig information.
Jag upplevde verkligen en service utöver det vanliga! Väldigt bra och snabb servic och ett toppen jobb! Rekommenderar starkt 👍