Epl Städ & Underhåll

Bråbogatan 28, 602 16 Norrköping — Visa karta

1.0 i betyg av av 10 omdömen
 

Läs vad 10 kunder tycker om Epl Städ & Underhåll

 • Tobias T

  2018-05-19

  Spontant omdöme
  Tobias T skrev om Epl Städ & Underhåll
  Vi bokade en flyttstäd god tid förväg då vi skulle flytta och skriva papper en torsdag. Fick en bokning till början på veckan, helt ok så långt. Blir veckan innan kontaktade och påtalade att ni inte kunde komma när ni skulle och ville boka om och komma på torsdagen. Detta påtalade vi att det går inte då vi skulle skriva och lämna över nycklar på torsdagsmorgonen och köparna måste ju kunna slutstädsbesikta innan de tar över huset samt att de vill börja flytta in direkt, inte stå med ett hus som inte är städat. Ni lovade då att göra städningen som annonserat.

  Tisdagen kom och jag kom till huset vid 18-tiden efter jobbet och upptäcker ett hus som absolut inte är städat. Det är som ngn har sprungit igenom huset. Det enda som är fixat är fönstrena som är putsade, i övrigt är det stora fläckar på golven av smutsvatten, inga trösklar/handräcken/fönsterbrädor etc är städade, utan till och med jag som kille som knappt ser smuts skäms för vad jag ser. I källaren är det inte ens dammsuget samt massor med smuts. Dessutom står duchen på mellanplanet och sprutar varmvatten för fullt vilket det gjort i över 24h..

  Jagar rätt på er men får endast till svar att "du har en städgaranti och är du inte nöjd så kommer vi tillbaka". Klart som f-n att jag jag inte är nöjd. Men att komma tillbaka på onsdagen för att göra en ny städning, nej det går inte. Jag påtalar att det måste göras, för på torsdagen ska huset byta ägare och de ska komma och göra slutstädningsbesiktning på onsdag kväll. Fortfarande får jag samma svar, onsdag går inte. Men ni har städgaranti. Frågar om jag tar tag i skiten själv då, tar vi och rabatterar fakturan då. Men icke.

  Och är det så att jag städar själv, då är städgarantin förbrukat. Förstå hur frustrerad jag är just då. Det viktigaste är ju att lämna över ett hus som ser ut som det borde så får städa i 5 timmar själv den dagen för att få det så ok det går.
  Just då ser det ok ut men blir uppringd av köparna efter ngra dagar som undrar vilka det är som städat egentligen!? För inga golvbrunnar etc är städade heller.

  Så detta har jag betalat ca 5000:- för vilket är helt otroligt.

  Jag är ju inte dummare än att jag förstår hur det gått till. Företaget har tagit på sig för många uppdrag/fått in mer lukrativt uppdrag som prioriteras. När vi står på oss angående att det måste göras så har ngn dykt upp, sprungit igenom huset på en halvtimme, lämnat duschen på full sprut och maxvärme och tänkt att vi lutar oss tillbaka på "städgaranti" så har vi ryggen fri.
  Det är sanslöst dålig stil!
  Det som ni skulle gjort är att bita i det sura äpplet att acceptera att vi kommer inte hinna detta och snabbt hyra in ett annat bolag som gjort städningen åt er och tagit den kostnaden. Men nej, ni ville bara tjäna pengar och tänkte att om får hävda städgaranti.

  Det jag borde betalat om jag är snäll är kanske 500 för putsade fönster, resterande 4500 är ett fullständigt rån. Jag borde gjort en process av det och bestridigt fakturan men när man är mitt i en flytt orkar man inte. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Tornby
  4.9 / 5 i betyg — 36 omdömen
  Badge2019
  "Blev väldigt professionellt bemött av Fahdi på Speedy. Hög nivå på såväl service som kvaliteten på arbetet. Kan inte annat än att lämna mina"
  Christian P
 • Erik H

  2017-10-09

  Spontant omdöme
  Erik H skrev om Epl Städ & Underhåll
  Riktigt dålig städfirma. Vi ville ha hjälp med flyttstäd, men fick dels åtgärda saker själva vid besiktning samt kalla tillbaka dem 2 gånger för att bl.a. lyckas torka av enkelt åtkomna ytor (garderob och golv). Motvilliga att komma tillbaka, men eftersom jag stod på mig så kom de tillbaka en andra gång. Trots att de efter första städningen fick en lista på saker som de inte städat, lyckades de inte genomföra dessa. Vi skulle ha lyssnat på de negativa recensionerna, och inte tänka att "vi ger dem en chans". Läs mer
  gillar detta
 • Helena J

  2017-05-05

  Spontant omdöme
  Helena J skrev om Epl Städ & Underhåll
  Första gången jag anlitade städfirma men det var inte rent. Golven var inte våttorkade, dammigt och tvålresten kvar i badrum. Riktigt dåligt. Skulle få det omstädat kostnadsfritt men dom kom aldrig. Nu ska jag få betala mindre på fakturan. Får väl se vad vi kommer fram till! Kommer aldrig anlita dom igen Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Örebro
  4.8 / 5 i betyg — 472 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket bra service, trevlig personal. Jag fick hjälp samma dag då bilen lagt av på motorvägen och jag var enbart på genomresa och det var vi"
 • 2015-11-14

  Spontant omdöme
  Victor N skrev om Epl Städ & Underhåll
  Luras inte av dessa oseriösa skojare, tyvärr gick jag på en mina..

  De hade lovat att frosta av vår frys, så skedde inte! Anledningen var enligt "David" på EPL att den kille som lovat oss att frosta av frysen var en nyanställd. Han ändrade sig senare till att dem aldrig lovat något.. De fick dessutom komma tillbaka efter utförd besiktning och göra om städningen. Vi bokade in en dag när de skulle komma åter. Dagen efter den inbokade åker jag 10 mil tor för att frosta av den frys som EPL lovat att frosta av, för att också upptäcka att ingen varit där och åtgärdat de punkter fastighetsskötaren anmärkt på.. Jag ringer till EPL och ifrågasätter varför dem inte varit där, bortförklaring var att städkillen som skulle komma till oss inte visste om att dem hade vår nyckel?! De uppgav att dem försökt nå mig under hela dagen, märkligt nog hade jag inte ett missat samtal.. Hur som helst dyker det upp en kille när jag är i lägenheten.. Under mitt överinseende åtgärdar han de punkter som anmärkts på. Sämre öga för städning får man nog leta efter... Jag fick gång på gång visa honom ytterligare ställen de missat.

  Nä, EPL är ett oseriöst företag med oärliga företrädare! Anlita dem inte! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-26

  Spontant omdöme
  Sebastian S skrev om Epl Städ & Underhåll
  VARNING !!

  Vi fick bakslag 2 gånger på EPLs flyttstädning av våran hyresvärd, när vi ringer dom så säger dom att dom skall komma och rätta till det. Dyker inte upp, säger att dom inte har tid. Slutade med att vi fick göra det själva! När man vill prata med Gustaf Skoogenäs så finns han inte på plats, ( varit så sen mitten på december) och han ringer aldrig upp fast EPLs kontor säger att Vd kommer ringa upp och att det är han som tar alla beslut.

  Fredag kväll när vi skulle ha flytt på måndag blir vi uppringda av Gustaf Skoogenäs där han frågar om vi snälla skulle kunna flytta på sön då han inte får ihop det med personal. Och att han då drar av 500:- på priset. Vi flyttar på söndag men vi har blivit fakturerade på hela priset. När man ringer till EPL så hänvisar dom till Gustaf Skoogenäs (VD) men han är aldrig på plats eller ringer aldrig upp!

  Akta er för detta företag! Väldigt oseriösa.

  / Sebastian Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Mjölby
  4.9 / 5 i betyg — 43 omdömen
  Badge2020
  "Personalen! Bemötandet! Rent o Snyggt!"
 • 2015-01-26

  Spontant omdöme
  Sebastian S skrev om Epl Städ & Underhåll
  VARNING !!

  Detta företag är extremt dåliga vi har fått bakslag utav förra hyresvärden 2 gånger på deras flyttstädning ! Slutade med att vi fick göra det själva., och när man ringer till EPL så är inte deras VD på plats, utomlands eller ledig , har varit så sen i mitten på december och han vägrar ringa upp. Finns ingen annan ansvarig på plats utan allt bollas mot Gustav Skoogenäs

  Vi fick ett samtal fredag kväll när vi skulle ha flytt o städ på måndag av VD ( Gustav Skoogenäs) om vi kunde göra flytten 1 dag tidigare så skulle han dra av 500:- på priset. Vilket inte har hänt, vi blev fortfarande fakturerade på samma ursprungsumma.

  Om jag hade vetat det här innan skulle jag ALDRIG anlita detta företag,

  Sebastian Läs mer
  gillar detta
 • Tanja R

  2013-09-10

  Spontant omdöme
  Tanja R skrev om Epl Städ & Underhåll
  De fick komma tillbaka och flyttstäda 4 gånger. Deras personal stal saker från vårt hem. Riktigt dålig service!! Gustaf på företaget har inte svarat på mail eller ringt upp efter mitt klagomål på andra städet. Då ville de egentligen inte städa mer utan undrade om vi kunde kolla om det blev godkänt ändå. Trots det tredje städet så blev det anmärkning och dr fick komma en tredje gång.
  Detta företag är inte seriöst. En av städarna som de påstod vara praktikant fick kontanter i handen efter utfört städ.
  Förutom det misslyckade flyttstädet i lgh vi flyttade ur så hade även EPL flyttstädat lgh vi flyttade in i. SKITJOBB!!! Badrum och toalett var inte ens städat. Skitiga fönster och smutsiga golv.
  Använd bara detta företag om du vill gå igenom ett helvete! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Eskilstuna
  4.7 / 5 i betyg — 169 omdömen
  Badge2020
  "Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!"
  AGNETA SOFIA L
 • 2013-09-03

  Spontant omdöme
  therese skrev om Epl Städ & Underhåll
  Undvik detta städbolag! Dåligt flyttstädat med skräp och damm kvar på golvet som att de inte ens dammsugit! Och sen ännu sämre service, ingen extra städning i tid innan avflytt och blir ignorerad när jag försökt ta kontakt för annan kompensation. Luras inte av den trevliga kontakten i början...! Läs mer
  gillar detta
 • 2013-08-06

  Spontant omdöme
  Karita D skrev om Epl Städ & Underhåll
  Min dotter bokade in EPL Städ till kl 9 den 5 augusti 2013, men ingen kommer. Min dotter försöker ringa för att kolla varför, men ingen svarar fast hon försöker upprepade gånger. Sedan får hon ett sms om att hon ska sluta ringa till dem. Till slut ringer någon ansvarig upp och är väldigt otrevlig och säger att de har problem med bokningssystemet på datorn och att hon inte är den enda som inte får någon städning utförd, men de kan komma någon annan dag och städa, vilket min dotter säger ifrån om eftersom hon ska ha besiktning och lämna nycklarna kl. 14 samma dag, då blir han som ringer riktigt sur. Normalt sett har man väl ett backupsystem eller åtminstone en vanlig almanacka som man skriver upp bokningar i. Personalen måste ju alltså varit tillgänglig då ingen visste vart de skulle, varför inte svara i telefonen då kunder börjar ringa och skicka ut personal efterhand då man talat med kunderna, men det fungerar ju inte eftersom man struntar i att svara, tänkte inte på det. De ansvariga bör absolut gå en fortbildning i kundbemötande, innan de förlorar alla kunder. Vi kommer ABSOLUT INTE boka denna firma någonsin igen och kommer inte att rekommendera den till någon. Läs mer
  gillar detta
 • Stefan L

  2013-06-24

  Spontant omdöme
  Stefan L skrev om Epl Städ & Underhåll
  katastrof har beställt flyttstäd för ca en månad sedan o ingen kommer vi har semester SÄGER DE vad är det nya hyresgästen väntar vid dörren FYYYY FAAAN vilka IDIOTER Läs mer
  gillar detta
Kategorier