Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Europabilar i Örebro AB

Europabilar i Örebro AB

3.1

Att köpa en bil handlar om så mycket mer än att bara välja rätt märke. Hos Europa Bilar strävar vi alltid efter att du som kund ska känna dig helt nöjd med ditt köp. Vi lägger stor vikt vid ett personligt bemötande och ett genuint engagemang i varje affär. Vårt lager består ständigt av välvårdade, moderna bilar – redo att hitta nya ägare.

7 omdömen om Europabilar i Örebro AB

Mehran M
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Utmärkt service och en riktigt bra överenskommelse när jag köpte min Volvo .Jag blev bemött av Sam en väldigt trevlig och professionell säljare som verkligen tog sig tid att lyssna på alla mina önskemål och krav. Jag uppskattar särskilt hans ärlighet, tålamod och engagemang, det märktes tydligt att han ville hitta den bästa lösningen för mig som kund.

Johan N
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Min upplevelse skiljer sig från andra här. Jag köpte en Opel Insignia som jag är väldigt nöjd med, affären gick snabbt och smidigt och ett dolt fel som uppdagades åtgärdades snabbt och utan kostnad för min del.

Max Fredrik J
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Otroligt dålig upplevelse. Säljer bilar med dolda fel och utrustning som inte finns i verkligheten. När felen påtalas möts man av motstånd och otrevlig attityd istället för hjälp. Rekommenderar ingen att göra affärer med detta företag.

Tommy Olov H gillar detta
Tommy Olov H
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Mycket dåligt, köp bil någon annanstans. Köpte min bil här i höstas, i mycket bra skick enligt säljaren, aldrig varit några fel. tre dagar efter att vi hämtat den slutade den starta och motorlampan tändes kort därpå. Ringde säljaren som vägrar ta på sig något ansvar trots att den skickat med en varudeklaration där det framgår att bilen inte ska ha några brister. Efter att ha legat på i flera veckor fick jag till slut säga att jag kommer lämna in en anmälan till allmänna reklamationsnämnden. Säljaren svarade då att jag fick...

Azadeh R
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Jag är väldigt nöjd med bilen jag köpte här! Allt gick smidigt, personalen var trevlig och hjälpsam, och jag fick bra information om bilen. Kände mig trygg under hela köpet och bilen fungerar perfekt. Rekommenderar verkligen denna bilfirma till andra!

Jonas W
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Jättetrevligt bemötande. Var problem med AC:n som upptäcktes på hemvägen men det skulle Sam (säljaren) lösa åt en i vår hemstad (via en annan firma). Bilen var precis enligt beskrivning förutom vissa tekniska delar som stod i beskrivningen men som inte fanns på själva bilen.

Gyris Erik Mats Jens T
Skrev om Europabilar i Örebro AB

Detta är Sveriges sämsta och värsta bilhandlare någonsin handla aldrig någon bil härifrån!!! Jag bytte in min lite nyare bil till en lite äldre bil för att få det billigare men det visade sig att bilen jag bytte till hade en massa dolda fel som började visa sig efter jag hade köpt bilen fast att jag var väldigt noggrann att kolla innan köp. Dem vill inte alls ta sitt ansvar och bara ignorerar en fast man har bevis på papper från en auktoriserad verkstad på felen och detta har då kostat mig skjortan för att laga. Dem lurar...