Anton Södersten

Anton Södersten

Anton Södersten är mäklare på Fastighetsbyrån Ale

Anton Södersten har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Anton Södersten har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-12 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.6. Anton Södersten har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

128 omdömen om Anton Södersten

Sedan starten hos Reco 2016
Johan O
Skepplanda

En mycket bra mäklare med stor kunskap.

Denise V
Skepplanda

Anton was an extremely big help in this adventure, buying a house in Sweden (as people from the Netherlands). He was always very helpfull, quick and clear in his answers and he has a lot of knowledge about the house and the market. Beside that, he is also a very nice person. So, 'Exceptionellt' is wat he is....

Viktoria C
Skepplanda

Saklig kunnig och intresserad.

Anna S

Trevlig, kunnig, serviceminded.

Kristofer S
Skepplanda

Lyhörd, kunnig och otroligt trevlig!

Martin H
Älvängen

Otroligt bra bemötande. Genuin, enkel att ha och göra med men också väldigt trevlig.

Sophia A
Älvängen

Anton är genuin, lyhörd och väldigt trevlig, han överträffade alla förväntningar. Vi är supernöjda & hade det inte varit för att vi redan sålt vår bostad hade vi valt Anton för det!! Vi lämnade både visning & kontraktsskrivning med en väldigt bra känsla i magen citat: ”Jäklar vilken trevlig mäklare, han var så grym, honom skulle vi sålt med”. Vi kände oss hörda, & inte som någon i mängden, vi kan varmt rekommendera Anton för er bostadsaffär!

Johan S
Älvängen

Mycket trevlig och bra på att reda ut frågetecken.

Sahar J
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Södersten en del av Fastighetsbyrån Ale
Älvängen

Samarbetsvillig och lyssnar på kundens önskemål

Tobias N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Södersten en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Anton är professionell och tillmötesgående som mäklare. Han är ingen "säljig" mäklare, dvs han försökte inte sälja in saker med lägenheten på ett ovärdigt sätt, utan var istället saklig och ärlig med det negativa och det positiva. I jämförelse så försökte en annan mäklare i området sälja in ett ganska dåligt byggt IKEA kök som det fräschaste köket som mäklaren hade sett. Köket var bara något/några år gammaly, men det såg förjävligt ut. Sådan är INTE Anton. Jag kan starkt rekommendera Anton som mäklare både i sälj och köp.