Jens Pelland
Jens Pelland är mäklare på Fastighetsbyrån Falkenberg
.Jens Pelland har varit registrerad mäklare sedan 2005-12. Jens Pelland har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.5. Jens Pelland har haft 13 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
81 omdömen om Jens Pelland
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Bra bemötande, lite osäker vid skrivningen av kontraktet.
För övrigt väldigt bra och levde upptill våra förväntningar av mäklare. Väldigt bra på återkoppling under hela processen. -
köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Affären är ju inte avslutad ännu så att detta gäller nu
köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Martin Nyroos var vår mäklare.Har inte träffat Jens Pelland.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Blev väl bemött. Kunde berätta väl om lägenheten. Tydlig information fick man av honom, vad som skulle göras och vilken tidsbegränsning man hade på sig.
köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Han var trevlig och enkel..
Påläst.. -
sålde sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Gav ett väldigt forcerat intryck, men man vänjer sig. Han är mycket kunnig och förstod våra önskemål. Gav löpande information. Slutbetyg: Mycket Bra!
sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Bra bemötande och bra service. Kunnig och ingav bra förtroende.
Mycket effektiv och engagerad samt lyhörd mäklare. Kommer att anlita honom i framtiden också. Utan tvekan!
köpte sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Vi uppfattade Jens som korrekt, påläst och tillmötesgående kring alla våra frågor om både process och objekt.
sålde sitt hus med hjälp av Jens Pelland en del av Fastighetsbyrån Falkenberg
Mycket bra bemötande.
Tydlig och löpande information i hela processen.