Sandra Fjällström

Sandra Fjällström

Sandra Fjällström är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sandra Fjällström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sandra Fjällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 167 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Fjällström har haft 34 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

167 omdömen om Sandra Fjällström

Sedan starten hos Reco 2020
Martin Andréas K

5/5! Sandra var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och gav ett tryggt intryck från start till mål. Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig mäklare.

Jörgen L
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Trevlig, saklig, hjälpsam och tillgänglig!

Svar från Sandra Fjällström

Tack Jörgen! Så fint att ni har hittat ett boende närmre barn och barnbarn:)

Martin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Grötö

Ett snabbt och professionellt hanterat uppdrag , tryggt och säkert och förtroendeingivande för alla inblandade. Att 3 parter lämnar bordet nöjda är väl det bästa betyget man kan få. Att Sandra kan lär och område bidrog starkt till betyget .

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla! Det kommer att bli ert "happy place" året runt:)!!!

Karin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Amhult

Jag hade inte ens vågat drömma om en så smidig process och ett så lyckat resultat av försäljningen. Sandras förståelse för området och hennes fantastiska kundregister, hennes supertrevliga bemötande, tillgänglighet, professionalitet och goda råd från första mötet fram till kontraktsskrivning var av absolut toppklass! Jag vill varmt rekommendera henne till alla torslandabor som funderar på att sälja sin bostadsrätt.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Karin för så fint omdöme. Jag är så himla glad för din skull! Så fint samarbete, ett tag pratade vi mer med varandra än med våra familjemedlemmar:) Tänk att du också redan hittat din nya trygga plats:)

Sanna S
Grötö

Trevligt och professionell. Rekommenderar strakt

Sofia N
Källö-knippla

Snabbt, smidigt och bra service.

Svar från Sandra Fjällström

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det uppskattas. Tack själva för gott samarbete!

Jan-Erik N

Proffsig, noggrann och trevlig

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla! Jag hoppas ni kommer att trivas bra på ön:)

Eva N
Källö-knippla

Mycket serviceminded. Korrekt genomgång vid kontrsktsskrivning för både köpare och säljare. Vi fanns i hennes kontakttegister vilket fungerade efter senast kontakt för ett år sedan. Mycket proffsig och väldigt trevlig ingav förtroende

Svar från Sandra Fjällström

Tack Eva! Så roligt att det blev ni som köpte:) Hoppas ni kommer att trivas bra!

Johanna A
Källö-knippla

Lyhörd. Kompetent och kunnig. Bra utfört arbete helt enkelt.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla och tack för ett fint samarbete Johanna! Är glad att jag kunde hjälpa dig med en smidig försäljning.

Rasmus J
Torslanda - Björlanda

Nu har vi både köpt och sålt genom Sandra - och gör bägge delarna gärna igen!