Elias Yahyaei

Elias Yahyaei

Elias Yahyaei är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Elias Yahyaei har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Elias Yahyaei har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Elias Yahyaei har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

113 omdömen om Elias Yahyaei

Sedan starten hos Reco 2019
Pontus D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elias Yahyaei en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Högsbo

Snabb, tydlig och lösningsfokuserad mäklare som gjorde processen smidig.

Ruth Eliana Kristina N
Sålde sitt hus med hjälp av Elias Yahyaei en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Påvelund

Han var väldigt lugn och vältalig. Välorienterad i vårt område. Första gången vi hade försäljning och mäklaren skötte sitt jobba jättebra. Jättenöjd och när vi skrev papper gick det lugnt och stilla till ingen stress. Vi fick bra information och kunde avbryta när vi hade frågor. Kändes väldigt tryggt.

Amanda Å
Köpte sitt hus med hjälp av Elias Yahyaei en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Påvelund

Vi är som köpare mycket nöjda med Elias insats som på ett lugnt, tryggt och proffesionellt sätt guidade oss genom vårt bostadsköp. Vi rekommenderar honom varmt!

Victor Å
Påvelund

Elias är en erfaren, sympatisk och kunnig mäklare som gjorde att vi som köpare hade en väldigt fin upplevelse av vår bostadsaffär. Vi kan varmt rekommendera Elias!

Jan Lars-Erik M
Högsbohöjd - Ekebäck

lätt att prata och komma i kontakt med snabba och bra svar saklig och inga överdrivna svar

Monica M
Högsbohöjd - Ekebäck

Mycket lättsam enkelt att prata med. Kände vid något tillfälle en viss oro, att vi aldrig kommer att få sålt men Elias lugnande mig på ett positivt sätt, tänkte då att visst är det så. Så vi är mkt nöjda och rekommenderar Elias tack än en gång. Janne Monica

Leif Erik J
Kannebäck

Elias Yahyaei på Fastighetsbyrån var proffsig, målmedveten och proaktiv vid försäljningen av vårt radhus på Bronsfyndsgatan 39. Han levde helt klart upp till våra förväntningar, och vi ger honom våra allra bästa rekommendationer.

Guled M
Kannebäck

Supertrevligt och professionellt bemötande. Kunnig och gav bra råd att tänka på. Elias var flexibel gällande att få till visningar med kort varsel. Kan rekommendera Elias starkt för er nästkommande bostadsaffär.

Erika Schmelter M
Kannebäck

Jättebra bemötande, flexibel och professionell.

Bertil H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elias Yahyaei en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Norra Tynnered

Trevlig, duktig och bra. Kämpar på även om det är motigt