Joacim di Corsi

Joacim di Corsi

Joacim di Corsi är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland

Joacim di Corsi har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Joacim di Corsi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.4. Joacim di Corsi har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

17 omdömen om Joacim di Corsi

Sedan starten hos Reco 2024
Per Thomas L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Engagerad och proffsig, rekommenderas.

Lena L
Västra Gotland

Joacim är trevlig, kunnig, bra på att lyssna, och snabb med att svara. Vi är toppennöjda!

Lars L
Västra Gotland

Korrekt, trevligt och personligt bemötande. Allt väl förberett.

Åsa Caroline H
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Service inriktad, personlig och professionell!

Lars E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Snabb och lösningsorienterad - allt enligt vår smak!

Thomas E
Visby

Vi fick ett trevligt och förtroendeingivande bemötande. Tog sig tid och var lätt att få kontakt med. Återkopplade direkt efter varje visning.

Erling Å
Köpte sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi en del av Fastighetsbyrån Gotland

Jag har väldigt liten erfarenhet. Det jag noterade är att de administrativa rutinerna känns gammalmodiga och ogenomtänkta.

Emelie M
Södra Gotland

Joacim var ofantligt trevlig och svarade på alla frågor vi haft! Han höll visningar när ingen var bokad ifall det dök upp någon och han var ärlig med allt!

Janina L
Visby Med Omnejd

Mäklaren bemötte oss på ett väldigt professionellt och samtidigt personligt sätt, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi hade höga förväntningar, och han överträffade dem verkligen – allt från kommunikationen till resultatet var toppklass. Han var alltid tillgänglig, engagerad och gjorde allt för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Det märktes att han verkligen bryr sig om både säljaren och köparen. Vi är supernöjda och skulle utan tvekan rekommendera honom till andra!

Karl S
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Jag har tidigare svarat på detta meddelande,. Det har hela tiden varit ett mycket bra bemötande av Joacim. Alla förväntningar är infriade . Allt har fungerat mycket bra, och jag är belåten med min mäklare . Hälsningar K Selander