Fin och professionell kontakt över tid bidrog starkt till att jag var mer redo att köpa, när rätt hus dök upp.
Joacim di Corsi
Joacim di Corsi är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland
.Joacim di Corsi har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Joacim di Corsi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.6. Joacim di Corsi har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
36 omdömen om Joacim di Corsi
Joacim di Corsi är engagerad, kunnig och seriös. Han har bidragit starkt till att vi är mycket nöjda med försäljningsprocessen. Man kan inte ha en bättre mäklare!
Han är en väldigt duktig mäklare och behjälplig när det behövs. Underlättade mycket vid affär!
Jag har blivit trevligt och bra bemött skriftligen av Joacim. Jag har fått förtroende för honom tack vare hans gedigna jobb i samband med lägenhetsförsäljningen.
Bra kommunikation med några få undantag.
Engagerad och proffessionell,bra bemötande. Lyckad affär.
Trevlig, hjälpsam, snabb till svar upplevs som både kunnig och seriös.
Inlyssnande, smart, flexibel. Levererar det han har lovat. Ingen ”snackare”, håller lite lägre profil vilket vi gillar.
Mkt lugn och trevlig mäklare. Inger trovärdighet och är enkel att prata med. Han förstod direkt hur vårt hus uppfattas av köparna samt vilka olika ekonomiska möjligheter huset besitter. Den bästa mäklaren vi har haft, hittills!
Bra struktur och tillmötesgående!