Marie Sedersten

Marie Sedersten

Marie Sedersten är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland

Marie Sedersten har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Marie Sedersten har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Sedersten har haft 9 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2025-11

12 omdömen om Marie Sedersten

Jenny Ulrika M
Visby

Jag kan verkligen rekommendera Marie om du behöver en mäklare. Hon är kompetent,lyhörd och trevlig. Att sälja sitt boende är en stor sak och för oss var det viktigt att välja en mäklare som tillsammans med oss kunde göra denna process smidig och trygg vilket Marie skapade.

Malin S
Visby

Marie var närvarande, inlyssnande och genuin. Hon var intresserad av våra önskemål och var väldigt duktig på att återkoppla vilket vi var tacksamma för då det är en stor affär man gör och viss nervositet, oro och lycka infinner sig samtidigt. Så, fantastiskt bemötande av en proffsig mäklare!

Emil N
Visby

Väldigt proffsig och trygt bemötande. Jag förväntade mig bra information och bra komunikation och det gjorde hon excemplariskt Vi är jättenöjda med hur affären gick till och kommer anlita henne igen om det skulle bli aktuellt att vi säljer i framtiden

Lisa N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Sedersten en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Allt kändes bra, Marie är mycket trevlig och hjälpsam.

William O
Norra Gotland

Mycket gott bemötande och riktigt tydlig med detaljer i händelseförloppet angående objektet. Väldigt trevlig och glad, vi kände oss hörda och att vi verkligen var med i allt som hände. Riktig bra överlag, rekommenderar Marie starkt och i framtiden vill jag inte ha någon annan mäklare! 10/10

Adam-Emad Loutfi Mohamed Ahmed F

I would like to express my appreciation for her friendly approach, professional attitude, and her attentiveness in addressing all my questions with prompt and efficient responses. Furthermore, I am grateful for her punctuality in keeping appointments. Thank you.

Ingrid Birgitta M
Norra Gotland

Det kändes rätt med Marie från dag ett. Glad, positiv, kunnig, medkännande och lättillgänglig. Våra förväntningar uppfylldes till fullo. Kan varmt rekommenderas.

Kajsa R
Norra Gotland

Trevlig och hjälpsam! Effektiv!

John M
Norra Gotland

Öppen och förtroendeingivande. Återkopplar snabbt och lyssnande. Ger raka besked och lyssnar av vad vi som säljare anser.

Jesper Bengt Magnus G
Visby Med Omnejd

Närvarande och lätt att ha att göra med. Glad, positiv och driven.