Natalia Hernandez
Natalia Hernandez är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Natalia Hernandez har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Natalia Hernandez har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.9. Natalia Hernandez har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
110 omdömen om Natalia Hernandez
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Natalia Hernandez en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Natalia lotsade oss tryggt och snabbt genom hela säljprocessen. Proaktiv och duktig på att hålla oss uppdaterade under hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Natalia Hernandez en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Natalia är professionell och jag känner mig trygg att ha henne som mäklare!
Trevlig, hjälpsam och snabb!
Excellent Realtor! Transparent with communication and co-ordination
Excellent communication during the process of buying!
Mycket trevligt bemötande som levde upp till våra förväntningar.
Natalia lyssnade till våra behov som säljare, och levererade därefter.
Allt som allt mycket nöjda och skulle varmt rekommendera! -
Natalia är en grym mäklare, hon va enkel att prata med och lyssnade noga på vad vi önskade,sålde vår lägenhet redan efter första visningen 👍🏻
Superbra omhändertagande utav Natalia då jag skulle till och sälja min lägenhet. Eftersom det var första gången jag säljer så kändes det väldigt tryggt att hon gick igenom med mig själva säljprocessen och höll mig konstant uppdaterad om vad som skedde. Tveka ej att anlita Natalia när det är dags för att sälja!
Vi hade bra kommunikation och blev väl bemötta. Yack
Empatisk och hjälpsam. Med svar på allt!