Fastighetsbyrån Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

• BadgeThirteenYears
1 935
Call 035-21 81 45 Share

Vi skapar resultat för både köpare och säljare - varje gång - och därför kommer också Halmstadborna tillbaka till oss om och om igen när de ska byta bostad! Genom att vara en rikstäckande organisation med ett nära samarbete med en av Sveriges största banker har vi goda resurser för marknadsföring och kan erbjuda ett brett utbud...

1935 omdömen om Fastighetsbyrån Halmstad

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 1935 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Joar S
Sold an apartment with Caroline Ludvigsson Hägg a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Vallås

Caroline har varit professionell, varm och haft snabb återkoppling under hela processen. Hon har lyssnat på våra behov och åsikter, gett sin professionella åsikt och hjälpt oss att fatta beslut snarare än att tvinga på oss sina åsikter. Vi rekommenderar henne starkt!

Svar från Caroline Ludvigsson Hägg

Tack snälla för denna fina Reco och för att jag fick hjälpa er med försäljningen! Mvh Caroline

Evy K
Vallås

Har bara beröm att ge till Caroline. Jag hittade snabbt min nya lägenhet, gav ett bud som de tog och vi skrev snabbt papper med villkor att jag får sålt min. Efter det påbörjades min försäljning och Caroline gjorde så bra jobb och jag kände mej så delaktig i processen. Köp o försäljning på en månad. Är så nöjd med allt eftersom jag snabbt behöver komma bort från trappan p g a mina knäprotesoperationer. Bästa mäklaren absolut hälsar Evy

Svar från Caroline Ludvigsson Hägg

Tack Evy. Vad glad jag blir av denna fina reco från dig. Tack för jag fick hjälpa dig med köp och sälj! Mvh Caroline

Aino R
Bought an apartment with Caroline Ludvigsson Hägg a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Vallås

Otroligt trevlig, inkännande samt proffsig mäklare som även är människa, förutom yrkesman

Svar från Caroline Ludvigsson Hägg

Tack Aino! Vad glad jag blir av denna fina Reco. Roligt att få göra affär med er! Mvh Caroline

Elin R
Centralt - Väster

Vi är väldigt nöjda med Evelina som mäklare! Från första visning till kontraktsskrivning blev vi bemötta på ett tryggt och professionellt sätt. Som förstagångsköpare hade vi höga förväntningar på tydlig kommunikation och vägledning, och Evelina överträffade verkligen dessa. Hon var alltid tillmötesgående, höll oss uppdaterade genom hela processen och förklarade allt på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Sammanfattningsvis är vi superglada över både affären och att vi fick just Evelina som mäklare!

JOHANNA J
Bought a house with Fredrik Carlsson a part of Fastighetsbyrån Halmstad

Jag har tittat på många hus och också mött många mäklare i mitt sökande efter mitt egna lilla torp. Som blev det sista jag tittade på .. Fredrik var otroligt ödmjuk att ha att göra med. Han var inte påträngande med att kränga hus som så många andra före honom. Han tog ett steg tillbaka och fanns där för frågor. Och det som han inte kunde svara på för stunden, ringde han upp och informerade om senare. Han var påläst om huset och kunde lämna personlig information om dess historia, vilket är så roligt att veta. Han hade också...

Alen K

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från Evelina Johansson

Fint att få jobba ihop med er :)

Cecilia S
Bought an apartment with Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Öster

Kunnig, engagerad och trevlig! Vi kunde inte bli mer nöjda!

Svar från Paulin Haller

Tack snälla för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att ni är så nöjda. Väldigt roligt att få följa er i hela processen 😊

Karin Maria Elisabet B
Wrote about Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad

Mycket trevlig mäklare med snabb och bra kontakt.

Offensive content
Choose a reason:
Svar från Paulin Haller

Tack så mycket för de fina orden! Det gläder mig att du uppskattade både kontakten och tempot. Det var ett nöje att få hjälpa dig! 😊

Cornelia K
Sold a house with Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Getinge

Vi fick fantastisk hjälp med försäljningen av vårt hus. Paulin är professionell och engagerad, väldigt hjälpsam och gav ett stort förtroende genom hela processen. Allt gick smidigt och vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Paulin Haller

Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom hela försäljningsprocessen, och jag är väldigt glad att ni kände er trygga och väl omhändertagna längs vägen. Det har också varit väldigt roligt att få vara en del av er nya resa, och jag önskar er all lycka till med ert nya boende – jag är övertygad om att det kommer bli hur bra som helst! Stort tack för ert förtroende och era värmande ord!

Fredrik A
Bought a house with Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Getinge

Trygg, kunnig och trevlig. Jättenöjd!

Svar från Paulin Haller

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Stefan W
Bought an apartment with Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Öster

Trevlig, duktig, noggrann! Lätt att få tag på. Förklarar fint, och lämnar löpande info om vad som händer och skall hända. Man kan inte få någon bättre tycker vi.

Svar från Paulin Haller

Tack så mycket för de fina orden! Det betyder verkligen mycket att höra att ni upplever mig som trevlig, noggrann och lätt att få tag på. Ert förtroende gör jobbet extra roligt – och såklart uppskattar jag de trevliga kaffestunderna också!

Adam S
Bought an apartment with Charlotte Svensson a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt

Charlotte har varit mycket hjälpsam och engagerad. Jag känner att hela processen med mitt lägenhetsköp har varit positiv på alla sätt.

Tack Adam för dom fina orden! Vi ses på tillträdet /Charlotte

Ann-Sofie F
Centralt

Charlotte är en glad och ödmjuk, lätt att prata med.Jag hade inga förväntningar. Charlotte är kunnig, förklarar allt tydligt och man känner sig trygg med henne.Jag kan varmt rekommendera henne för andra. Ann-Sofie

Tack Ann-Sofie för den fina recensionen! Kul att få hjälpa till /Charlotte

Sandra Angelica F
Wrote about Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad

Har träffat många mäklare i sökandet på vårt hus och av alla de vi träffat under vår tid på jakt måste jag säga att Paulin varit den med absolut bäst närvaro, bemötande och vilja att göra båda parter nöjda! Vi som köpare men även säljarna va väldigt nöjda med utgången, hon har alltid varit snabbt tillgänglig vid frågor och funderingar och verkligen gett det lilla extra, om vi i framtiden säljer skulle vi utan tvekan välja henne som mäklare och kan därför även varmt rekommendera henne till andra

Offensive content
Choose a reason:
Svar från Paulin Haller

Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda och att ni upplevde processen som trygg och smidig. Jag önskar er stort lycka till i ert nya hem och tack för ert förtroende!

Torbjörn G

Kundorienterad och högt engagemang

Svar från Evelina Johansson

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket :)

Sven A

Engagerande och proffsig!!!!!!

Svar från Evelina Johansson

Tack så mycket! Det var ett fint omdöme :)

Liridon G
Bought a house with Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Oskarström - Vrenninge

Väldigt professionell och trevlig! Lätt att ha och göra med samt väldigt hjälpsam.

Svar från Paulin Haller

Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du upplevde samarbetet som både professionellt och smidigt.

Hugo A
Sold a house with Paulin Haller a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Getinge

Vi är mycket nöjda med Paulin som precis sålt vårat hus. Alltid lätt att få tag på och har varit till väldigt stor hjälp för oss vilket har känts tryggt! Kan definitivt rekommendera Paulin!

Svar från Paulin Haller

Stort tack för ert fina omdöme! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen av ert hus. Jag är väldigt glad över att ni har känt er trygga genom hela processen. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar mig, det betyder mycket!

Helene W
Bought an apartment with Sofie Rane a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Fyllinge

Sofie gjorde ett bra jobb när vi undrade över en borttagen lägenhet. Ringde och återkopplade å ett bra sätt

Rutger P
Sold an apartment with Sofie Rane a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Fyllinge

Vi blev väldigt väl bemötta av mäklaren, trevlig och kunnig. Våra förväntningar var att hitta rätt köpare samt få ett pris som vi var nöjda med. Totalupplevelsen blev bra till slut. Vi känner oss väldigt nöjda fast det är trögt på marknaden.

Jonas B
Getinge

Tillgänglig, hör av sig om han inte kan svara, trevlig och lyssnar. Erling agerar på ett ärligt och respektfullt sätt.

Ulla-Britt F
Söder

Pådrivande, trevlig, flexibel och kunnig

Tack för du tog dig tid att lämna mig en Reco. Mvh Caroline

Arild F

Trevlig, lyhörd, politlig, informativ

Svar från Caroline Ludvigsson Hägg

Tack snälla för du tog dig tid att lämna mig denna trevliga reco. Mvh Caroline

Tina L
Söder

Engagerad, uppriktig, kunnig, vänlig.

Tack Tina för dina fina ord! Mvh Caroline

Annika J
Haverdal

Bra möte med henne. Duktig mäklare

Tack Annika för recensionen! /Charlotte

Dennis B
Centralt

Väldigt nöjd med slutresultatet. Har varit ärlig från start och ställt upp. Väldigt flexibel och bra råd!

Svar från Evelina Johansson

Tack Dennis, det har varit super att jobba ihop med dig! :D

Magnus H
Centralt

Helt ok, snabb med kontakten helg som kväll

Svar från Evelina Johansson

Tack för du lämnade ett omdöme!

Karin R
Centralt - Galgberget

Engagerad och positiv, bra på att kommunicera och agerar proaktivt.

Svar från Evelina Johansson

Härligt omdöme! Fint att du tog dig tid att lämna det, tack! :)

Rachele T
Oskarström

Jag tycker att de varit mycket bra

Tack Rachele för recensionen! /Charlotte

Linda S
Bought a house with Charlotte Svensson a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Haverdal

Högsta kundnöjdhet från oss! Bra bemötande vid varje kontakt och svarar upp snabbt och informativt.

Svar från Charlotte Svensson

Tusen tack för den fina recensionen! God fortsättning på året! /Charlotte

Fastighetsbolaget K
Bought an apartment with Charlotte Svensson a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Kvibille

Bra mäklare! Enkel och smidig att ha och göra med.

Fastighetsbolaget K och Charlotte S gillar detta

Tack för recensionen! /Charlotte

Cecilia J
Sold a house with Erling Miles a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Åled

Erling var vår mäklare när vi köpte vårt hus och det var självklart att han skulle vara vår mäklare när vi skulle sälja. Bemötandet har varit professionellt, engagerat och väldigt tryggt genom hela processen. Han har varit lätt att nå, tydlig i sin kommunikation och alltid mån om att vi ska känna oss delaktiga och informerade. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Erling.

Fredrik J
Bought a house with Charlotte Svensson a part of Fastighetsbyrån Halmstad

Charlotte hanterade affären mycket bra. Vänlig, tydlig och rakt på sak.

Tack Fredrik för recensionen! /Charlotte

Robert H
Åled

Påläst om objektet och kunnig!

Per A
Bought an apartment with Sofie Rane a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Trönninge

Proffsigt bemötande och väl påläst. Återkopplar snabbt vid förfrågningar och levererar det hon har lovat.

Magnus P
Kvibille

Proffsig och lyhörd. Inger ett starkt förtroende och lugn för hela bostadsprocessen.

Tack Magnus för den fina recensionen! /Charlotte

Mattias J
Oskarström

Trevlig och trygg säljare. Bra på återkoppling under processen.

Karl-Johan H
Haverdal

Proffsig och kunnig mäklare som vill kundens bästa

Tack Karl-Johan för recensionen! /Charlotte

Kemal H
Bought a house with Caroline Ludvigsson Hägg a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Furet

Caroline var mycket engagerad, ledde oss igenom hela processen och hjälpte oss förverkliga vår dröm.

Tack vad glad jag blir för din fina Reco! Mvh Caroline

Aida H
Bought a house with Caroline Ludvigsson Hägg a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Furet

Vi hade stort förtroende för Caroline genom hela processen. Hon var hjälpsam och alltid tillgänglig för oss. Vi är verkligen nöjda och kan varmt rekommendera henne

Tack Aida för dessa snälla orden! Mvh Caroline

Pontus B
Kärleken

Tillgänglig som få. Uppriktig och transparent. Gav en bra upplevelse genom hela affären.

Eva-Lotta N
Vallås

Charlotte har varit väldigt trevlig och hjälpsam .väldigt kunnig och lugn.

Tack Lotta för recensionen! /Charlotte

Daniel M
Furet

Valde Andreas framför andra mäklare för hans bemötande vid visning av objekt som jag var spekulant på. Utstrålade energi och vilja men på ett behärskat sätt vilket gav mig förtroendet att ta hand om försäljningen av vårt objekt. Var de mäklare som hade mest tro på huset och dess värde. Då blev det till slut ett enkelt val som vi idag inte ångrar.

Svar från Andreas Ludvigsson

Glädjande läsning, tack för det! Härligt att höra att ni är nöjda med affären.

Peter H
Åled

Engagerad och ödmjuk som jobbar hårt för kunden

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack för de trevliga orden, och för ett lika trevligt samarbete!

Shkodran R
Bought a house with Fastighetsbyrån Halmstad
Åled

Vi vill varmt rekommendera Andreas som mäklare. Han var professionell, lyhörd och väldigt hjälpsam genom hela processen när vi köpte vårt hus. Tack vare hans engagemang och trygghet kände vi oss säkra i varje steg. Vi är otroligt nöjda och kan verkligen rekommendera honom vidare.

Svar från Andreas Ludvigsson

Stort tack för ett fint omdöme, Shkodran! Kul att jag fick hjälpa er. Helt övertygad om att ni kommer trivas framöver 😊

Kerstin B
Getinge

Trevlig, proffsigt agerande. Helt nöjd!

Svar från Charlotte Svensson

Tack så mycket för recensionen! /Charlotte

Malin F
Furet

Så nöjda! Väldigt duktig, snabb på att återkoppla. Rekommenderas varmt!

Svar från Andreas Ludvigsson

Tack för ett trevligt omdöme, och fint samarbete!

Huong Thao B
Centralt - Öster

Hon är snäll och trevlig. Hon har kunskap när jag frågar om huset. Hon visar om fin området, man får pengar om fonden att köpa spisen eller renovera ca 20.000kr

Miki M
Sold an apartment with Heléne Thornberg a part of Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt - Öster

Väldigt professionell och bra. Inget roligt eller lättsålt uppdrag men Helene levererade 110%.

Svar från Heléne Thornberg

Tack Miki för de fina orden

Jimie H
Bought a house with Fastighetsbyrån Halmstad
Eldsberga

Bra bemötande av Andreas redan från första kontakten. Han såg hela familjen inklusive barnen vid visningen och har varit tillgänglig under hela processen. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Andreas Ludvigsson

Glädjande läsning, tack för det! :)