Evelina Johansson
Evelina Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Evelina Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Evelina Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 252 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Johansson har haft 33 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
252 omdömen om Evelina Johansson
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Johansson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Mycket proffsig, lyhörd och inkännande!
För oss som köper vår första egna bostad fick vi ett exeptionellt fint bemötande! Mycket bra vägledande och rådgivning. Vi känner oss mycket nöjda och rekommenderar Evelina! -
Evelina är ett riktigt proffs! Som köpare kände vi oss trygga med Evelinas sätt att bemöta oss och hon var väldigt snabb och proffsig i sin kommunikation. Vi kände att hon var en sann mellanhand och tillgodosedde både säljarens och köparens behov och bidrog till en smidig affär. Rekommenderar starkt Evelina.
Kunnig och stabil i sitt sätt att hantera försäljningen. Relativt lätt att få kontakt med
Vi har gått på flera visningar och träffat andra mäklare men ingen av dem har lagt lika mycket engagemang och energi i sitt arbete som Evelina. Vi fick trevligt, kunnigt och proffsigt bemötande. Det kändes tryggt att genomföra affären.
sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Johansson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Mycket bra på alla sätt! Lugn och trygg och fanns alltid tillgänglig för frågor och höll oss uppdaterade genom hela processen. Kan varmt rekommendera!
Enkelt och tryggt! Inga konstigheter.
En duktig , erfaren , driven mäklare. Kunnig op sitt område i bostadsrätt världen .
Evelina uppfyllde de krav jag förväntade mig. Hon skötte allt på ett mycket proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera henne
Kändes professionellt från början till slut, mitt första bostadsköp så har inga fler tankar kring mäklaren.
En bra seriös och duktig mäklare med enorm erfarenhet.