Evelina Johansson

Evelina Johansson

Evelina Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Evelina Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Evelina Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 271 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Johansson har haft 24 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

271 omdömen om Evelina Johansson

Sedan starten hos Reco 2014
Fredrik K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Johansson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Stenhuggeriet

Evelina är trevlig, tillmötesgående och tydlig. Jag har haft kontakt med en del mäklare tidigare, men jag har aldrig upplevt ett så bra genomgående bra bemötande under affärens gång!

Joel V
Centralt

Väldigt proffsig och duktig märklare. Kommunikativ och inspirerande.

Svar från Evelina Johansson

Tack Joel! Alltid trevligt att göra affärer med dig!

Martin R
Centralt - Öster

Än så länge har vi bara gott att säga 😀

Svar från Evelina Johansson

Tack, hoppas upplevelsen fortsätter så :)

Joel N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Johansson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Brogård

Snabb och tydlig hjälp. Vi har enbart rekommendationer för Evelina. Från första möte till försäljning så har allting gott smärtfritt och vi är väldigt nöjda.

Svar från Evelina Johansson

Roligt! Nu skall vi hitta ett fint hus till er :)

Greger L
Centralt

Mycket lätt att få kontakt! Snabba svar Mycket kunnig i branschen Stort förtroende Positivt och trevligt bemötande Allt har fungerat perfekt från början till slut ! Kan varmt rekommendera Evelina

Svar från Evelina Johansson

Tack Greger! Alltid lika trevligt att göra affärer med dig och familjen!

Arnela J
Centralt

Tycker Evelina är väldigt bra mäklare. Hon vet exakt vad hon pratar om och är väldigt tillmötesgående!

Svar från Evelina Johansson

Tack att du upplever mig som förtroendegivande, det betyder mycket!

Joel P
Centralt

Evelina är mycket professionell!

Svar från Evelina Johansson

Tack! Det är kul att få höra :)

Anders A
Centralt - Galgberget

Mycket trevlig och tillmötesgående. Bra koll på objektet hon jobbade med. Rekommenderar henne mer än gärna.

Svar från Evelina Johansson

Tack så mycket för tiden du tog att skriva några rader :) Vi ses på tillträdet!

Amanda K
Fyllinge

Jag har varit väldigt nöjd med Evelina! Detta är mitt första lägenhetsköp och hon har förklarat allt så jag känt mig trygg och svarat på alla frågor jag haft. Hon har inte heller jagat mig efter visning vilket jag uppskattat. En del mäklare har ringt och smsat nästan direkt efter visning vilket kan bli lite påträngande.

Svar från Evelina Johansson

Hej Amanda! Tack för din fina kommentar, det gör jobbet roligare :)

Carolina H
Bäckagård

Mycket tillmötesgående och kunnig

Svar från Evelina Johansson

Tack för att du tagit dig tid för en kommentar :)