Paulin Haller

Paulin Haller

Paulin Haller är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Paulin Haller har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Paulin Haller har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Paulin Haller har haft 5 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2025-11

4 omdömen om Paulin Haller

Anneli A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Paulin Haller en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Östergård

En mycket duktig och trevlig mäklare

Tack för ditt fina omdöme Anneli. Hälsningar Paulin Haller

Nina F
Köpte sitt hus med hjälp av Paulin Haller en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Getinge

Fantastiskt trevligt bemötande. Kunnig och insatt i huset. Ärliga och raka svar på frågor. Tog sig tiden att hjälpa med frågor istället för att bara hänvisa till hemsidor. Man kände att hon var neutral och därmed gjorde sitt bästa för att ge både säljare och köpare det bästa. Rekommenderar henne starkt.

Svar från Paulin Haller

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du uppskattade mitt engagemang och mitt sätt att arbeta. Roligt att höra att både bemötandet och hjälpen kom till nytta! Vänliga hälsningar Paulin Haller

Anna R
Köpte sitt hus med hjälp av Paulin Haller en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Åled

Väldigt kunnig och engagerad mäklare. Har svarat på alla frågor och tagit reda på de få som var behövdes kollas upp. Hon har gett mig som köpare trygghet hela vägen från start till mål. Hon har hört av sig vid varje steg och gjort det lilla extra. Väldigt trevlig i kontakten och har uppfyllt alla förväntningar jag har på en mäklare. Vilket gör att jag rekommenderar henne varmt! Så ska jag själv sälja en fastighet är det till henne jag kommer vända mig till i framtiden!

Svar från Paulin Haller

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du känt dig trygg genom hela processen. Det har varit ett nöje att hjälpa dig, och jag ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Paulin Haller

Elisabeth J
Sålde sitt hus med hjälp av Paulin Haller en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Åled

Paulin Haller har från första besöket hos oss visat sig vara en perfekt mäklare för oss, hon är driven och kunnig till och med när hon var på semester ringde hon och kollade läget och uppdaterade oss via telefon och sms hur allt rullade på. Nu är huset sålt och hon hjälper även till vid vårt nästa husköp som väntar på oss, kommer med kloka tankar hur vi ska genomföra det på ett bra sätt. Bara positivt med Paulin ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Paulin Haller

Stort tack för era fina ord och ert förtroende, det betyder verkligen mycket! Det har varit en ära att få hjälpa er, både med försäljningen och nu inför nästa steg. Jag ser fram emot att fortsätta resan tillsammans! Vänliga hälsningar, Paulin Haller