Jag väntar med ett utlåtande tills affären är avslutad
Fredrik Carlsson
Fredrik Carlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Fredrik Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 133 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Carlsson har haft 33 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
133 omdömen om Fredrik Carlsson
Mitt första intryck av Fredrik är att han är en lugn person som lyssnar aktivt. När han har skapat en vision så är han enastående på att berätta hur den ser ut och lämnar rum för oss att utveckla den vidare. Vi hade fullt förtroende för Fredrik under hela resan via hans personlighet och yrkeserfarenhet.
Fredrik gav mig ett väldigt bra intryck direkt. Han förklarar allting kring försäljningen på ett väldigt bra sätt och han har fått mig att känna mig trygg genom hela försäljningen. Skulle varmt rekommendera Fredrik och jag vet vem jag ska vända mig till om jag ska sälja någon annan bostad i framtiden.
Toppenbra allt i affären. Vi är nöjda!
Fredrik är en underbar mäklare med ett stort hjärta! Han ser huset som mer än bara en inkomst. Han ser charmen, läget, kärleken. Han gör allt helhjärtat och det märks!
Smidigt handhavande.. Trevligt bemötande kunnig inom sitt yrke.
Jag har tittat på många hus och också mött många mäklare i mitt sökande efter mitt egna lilla torp. Som blev det sista jag tittade på .. Fredrik var otroligt ödmjuk att ha att göra med. Han var inte påträngande med att kränga hus som så många andra före honom. Han tog ett steg tillbaka och fanns där för frågor. Och det som han inte kunde svara på för stunden, ringde han upp och informerade om senare. Han var påläst om huset och kunde lämna personlig information om dess historia, vilket är så roligt att veta. Han hade också...
Har funkat bra ,dragit ut på tiden . Men inte pga Fredrik. Bra bemötande,bra prisuppfattning.
Blev väldigt bra bemött av Fredrik . Han är verkligen professionell och man känner sig trygg att det är just han som sköter fastighetsaffären . Kan varmt rekommendera Fredrik till andra såsom jag själv blev rekommenderad att använda honom .
Fredrik är en fantastisk mäklare som skapar trygghet från första kontakt och hela vägen framåt. Fredrik förstod vårt behov och att vi var måna om att hitta en riktigt bra köpare och samtidigt få ut det som vår bostad är värd. Fredrik tar sig tid att se detaljer, förklara utförligt utan att släppa greppet om helheten. Alla mina bästa rekommendationer till Fredrik och Fastighetsbyrån. Är helt övertygad om att Fredrik är en av Sveriges bästa mäklare. Grattis till Fastighetsbyrån och till dig som säljare eller köpare om du väljer Fredrik Carlsson på Fastighetsbyrån.