Annacarin Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten

Annacarin Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Annacarin Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.8. Annacarin Holmgren har haft 38 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Nöjda kunder är alltid mitt mål och jag tycker att varje affär är viktig. Det betyder att man kan vara säker på ett stort engagemang och tillgänglighet i kombination med lång erfarenhet.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag har så många fina mäklarminnen men självklart så är det lite extra roligt med återkommande kunder och nyproduktion. Eftersom jag haft/har förmånen att jobba mycket med nyproduktion så klappar hjärtat lite extra för att se en fastighet växa fram i kombination med alla fina köpare som man har så mycket kontakt med under en lång tid.

Vad gör du helst på fritiden?
Då reser jag gärna ut i världen eller sitter på min fina klippa ute i Örnsköldsviks vackra skärgård.

2022-03 - 2023-02

316 omdömen om Annacarin Holmgren

Sedan starten hos Reco 2015
  • köpte sitt hus med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
    • Bonäset
    2023-03-06 Verifierad kund
    Mycket professionell och hjälpsam i ett av livets stora beslut.
    Tack Johan för den fina rekommendationen! Så roligt att få göra affär med dig igen och är övertygad om att ni får det bra i ert nya hus.

Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
    2023-03-06 Verifierad kund
    Annacarin är en varm, närvarande och kompetent mäklare som vi varmt kan rekommendera.
    Hon är lyhörd i vad man tycker är viktigt i processen. Hon är bra på att informera om tillvägagångsätten som processen innebär samt en bra återkoppling när det händer saker kring försäljningen.
    Tack Diana för din tredje fina rekommendation, så schysst av dig! Allt gott! :)

Mvh, Annacarin
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
    • Centralt Örnsköldsvik
    2023-02-21 Verifierad kund
    AnnaCarin är mycket kompetent, effektiv , ger snabb återkoppling och har ett mycket trevligt bemötande.
    Är mycket nöjd med hanteringen av försäljningen av bostaden.
    Hon är en riktig stjärnmäklare!
    Anna-Lena Nyberg
    Anna-Lena! Stort och varmt TACK för det fina betyget och vårt fina samarbete! Ha det bäst!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
    • Centralt Örnsköldsvik
    2023-02-21 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och väl insatt i allt kring affären. Det kändes tryggt att göra affär
    Tack Leo för fin rekommendation! Så roligt att få göra affär med dig och jag tror att du får det toppen i ditt nya boende!
    Hälsningar, Annacarin
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
    • Mellansel
    2023-02-04 Verifierad kund
    Glad, öppenhjärtlig, rakt på och höll vad hon lovade
    Tack Sven Eric för det fina betyget och det goda samarbetet oss emelllan. Önskar dig en riktigt fin vårvinter!

2023-01-27 Verifierad kund
    Bemötandet var proffsigt och enkelt. Väl insatt i de frågor vi hade om lgh och om föreningen.
    Lättsam och kunnig mäklare, rak och smidig.
    Tack Maria för din fina rekommendation! Så glad blev jag för den! Tror att ni får det toppen i ert nya boende, ses snart!

• Domsjö
    2023-01-13 Verifierad kund
    Mycket bra i dessa tider med osäkra räntorna
    Tack Göran för det fina betyget! Så roligt att få göra affär med er igen.

Önskar er allt gott i snön!

• Gullänget
    2022-12-09 Verifierad kund
    Effektiv, snabb, erfaren och lättillgänglig!
    Tack Elin för det fina betyget! Verkligen kul att både få sälja till er och åt er!
    Önskar er en fröjdefull jul!

Hälsningar, Annacarin
    • Gullänget
    2022-11-25 Verifierad kund
    Bra bemötande & hjälpsam & väldigt trevlig.
    Duktig på det hon gör så jag är
    Supernöjd.
    Tack Tony för den fina rekommendationen, den värmer!
    Så roligt att få hjälpa dig med försäljningen av ditt fina hus. Önskar dig allt gott och en fin Advent!
    2022-11-11 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande och alltid snabb respons på telefon, Mail och sms.
    Tack Fredrik för den fina rekommendationen! Så glad att just jag fick möjligheten att hjälpa er med ett köp men framförallt är ni så varmt välkommen till Örnsköldsvik, ni behövs!
    Trevlig helg hälsar, Annacarin