Annacarin Holmgren

Annacarin Holmgren

Annacarin Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten

Annacarin Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Annacarin Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.8. Annacarin Holmgren har haft 42 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Nöjda kunder är alltid mitt mål och jag tycker att varje affär är viktig. Det betyder att man kan vara säker på ett stort engagemang och tillgänglighet i kombination med lång erfarenhet.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag har så många fina mäklarminnen men självklart så är det lite extra roligt med återkommande kunder och nyproduktion. Eftersom jag haft/har förmånen att jobba mycket med nyproduktion så klappar hjärtat lite extra för att se en fastighet växa fram i kombination med alla fina köpare som man har så mycket kontakt med under en lång tid.

Vad gör du helst på fritiden?
Då reser jag gärna ut i världen eller sitter på min fina klippa ute i Örnsköldsviks vackra skärgård.

2022-09 - 2023-08

334 omdömen om Annacarin Holmgren

Sedan starten hos Reco 2015
Cathrin Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Vi har blivit så fantastiskt fint bemött av Annacarin, WOW vilket proffs hon är. Så kunnig, proffsig och omtänksam, vi har kännt oss så trygga som köpare från dag ett med henne. Hon har sten koll på allt, man törst ställa alla sorters frågor till henne, Var rädd om denna fantastiska mäklare. Med vänliga hälsningar Cathrin och Anders

Svar från Annacarin Holmgren

Cathrin, så ärligt glad över ditt fina omdöme, TACK! Önskar er allt gott och några fina veckor innan det är dags! Vänligen, Annacarin

John Jimmy W
Köpte sitt hus med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Högland/svartby

Proffesionellt bemötande och hantering av fastighetsaffären. Väldigt tillmötesgående efter kundens behov och lätt att komma i kontakt med

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Jimmy för den bästa rekommendationen! Så roligt att ni hittade denna fina fastighet i mitt barndomskvarter. Ha det bäst önskar Annacarin!

Åsa G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Glad, trevlig, positiv, snabb, företagsam och alltid redo med tips och råd. Hon hjälpte oss på ett jättebra sätt igenom hela försäljningsprocessen.

Svar från Annacarin Holmgren

Åsa! Jättetack för fina rekommendationen! Vad roligt att det blev affär/er. Ses snart och trevlig helg så länge! Vänligen, Annacarin

Anders L

Har blivit bemött med fakta och med glimten i ögat. Har varit direkt och saklig i sitt bemötande med mig. Hon svävar inte ut med konstig information utan har bägge fötterna på jorden. Sedan har han delgett mig den information jag frågat efter. Hon har agerat väldigt proffsigt i den här affären.

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Anders för din fina rekommendation, så glad för den! Trevligt att lära känna dig och jag tror att du kommer att trivas i ditt nya boende. Allt gott så länge! Vänligen, Annacarin

Måns L

Bra bemötande och härligt tempo när det krävdes!

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Måns för den fina rekommendationen! Är så glada för er skull och både tror och hoppas att ni får det toppen i er nya bostad! Trevlig sommar önskar Annacarin

Margareta W
Sålde sitt hus med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Bra och proffsigt bemötande. Margareta Widing

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Margareta för det goda samarbetet och rekommendationen. Önskar dig allt gott och en fin sommar! Vänligen, Annacarin

Kristin S
Centralt Örnsköldsvik

Trevlig, engagerad, driven och lätt att få kontakt med. Rekommenderas varmt!

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Kristin för den fina rekommendationen! Så roligt att du flyttar till Örnsköldsvik, varmt välkommen önskar Annacarin!

Robert A
Arnäsvall

Hon är alltid trevlig och tillgänglig för oss. Hon skötte husvisningarna på ett mycket professionellt sätt. Vi har känt oss trygga under hela säljtiden.

Svar från Annacarin Holmgren

Hej Robert och tusen tack för det fina omdömet! Så glad att få göra affär med er (än en gång) och tack för ett riktigt bra samarbete! Vänligen, Annacarin

Britt-Mari D
Arnäsvall

Har haft kontakt med Annacarin i ca 4 år och det har varit positivt. Hon har skött alla förberedelser och försäljning av fastigheten på ett helt suveränt sätt. Jag kan nu bara rekommendera henne och Fastighetsbyrån på alla sätt. Mvh Britt-Marie Danielsson

Svar från Annacarin Holmgren

Bästa Britt-Mari! Tusen tack för din fina rekommendation, den värmer! Jag tycker att vi håller kontakten minst 4 år till! Vänligen, Annacarin

Magnus G
Bonäset

Jag upplever att mäklaren helt och hållet representerade säljaren. Jag har uppfattat en mäklares roll som att hen ska vara relativt neutral i sin framtoning mot säljare respektive köpare.

Svar från Annacarin Holmgren

Hej Magnus! Tack för återkoppling, tråkigt att du uppfattade mig så. Verkligen inte min mening. Önskar dig en fin sommar! Vänligen, Annacarin