Annacarin Holmgren

Annacarin Holmgren

Annacarin Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten

Annacarin Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Annacarin Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 376 omdömen med ett betyg på 4.8. Annacarin Holmgren har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Nöjda kunder är alltid mitt mål och jag tycker att varje affär är viktig. Det betyder att man kan vara säker på ett stort engagemang och tillgänglighet i kombination med lång erfarenhet.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag har så många fina mäklarminnen men självklart så är det lite extra roligt med återkommande kunder och nyproduktion. Eftersom jag haft/har förmånen att jobba mycket med nyproduktion så klappar hjärtat lite extra för att se en fastighet växa fram i kombination med alla fina köpare som man har så mycket kontakt med under en lång tid.

Vad gör du helst på fritiden?
Då reser jag gärna ut i världen eller sitter på min fina klippa ute i Örnsköldsviks vackra skärgård.

2024-12 - 2025-11

376 omdömen om Annacarin Holmgren

Sedan starten hos Reco 2015
Leif L
Sålde sitt hus med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Bjästa

Direkt, personligt Det blev bättre än jag hade förväntat mig. Allting händer väldigt fort med Annacarin. Hon är optimistisk, mer än jag.

Svar från Annacarin Holmgren

Tusen tack Leif för fin rekommendation och fint samarbete! Det gjorde vi bra! Vänligen, Annacarin

Lennart L
Högland/svartby

Vi har fått ett väldigt professionellt och trevligt bemötande under hela tiden.

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Lennart för den fina rekommendationen! Så roligt att "jobba" med er och jag tycker att vi varit ett bra team! Trevlig helg! Varma hälsningar, Annacarin

Sabina S
Köpte sitt hus med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Högland/svartby

Bra och professionellt bemötande

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Sabina för den fina rekommendationen! Så roligt att få vara med i er köpprocess och önskar er allt gott framåt! Vänligen, Annacarin

Karin Sylvi Maria E
Domsjö

Positiv, inkännande och professionell. Allt har varit bra och vi har känt oss trygga i processen. Engagerad från start och en tydlig plan för marknadsföring och försäljning.

Svar från Annacarin Holmgren

Ödmjukt tacksam för det fina betyget och att jag fått hjälpa er ännu en gång! Vad härligt med nya äventyr! Vårhälsningar, Annacarin

Viktor A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Väldigt bra å gott bemötande Bra kontakt och lätt att bolla idéer med. Allt gick smidigt

Svar från Annacarin Holmgren

Viktor! Tack, så roligt att göra affär med dig igen. Önskar dig allt gott med flytten! Vänligen, Annacarin

Dag S
Centralt Örnsköldsvik

Anna-Carin var våran mäklare vid försäljning av vårat boende, vi upplevde att vi fick tryggt omhändertagande, ett stort stöd runt alla detaljer som hör samman med en fastighetsförsäljning.

Svar från Annacarin Holmgren

Tusen tack för det fina omdömet och så glad för vårt fina samarbete, det gjorde vi bra! Önskar er allt gott! Vänligen, Annacarin

Alain J
Gideå

We got to know Annacarin as a very pleasant and extremely professional real estate agent. She does not just sell houses, but guides and helps buyers take the right path, even after buying a house In short, a great real estate agent and a nice person to do business with!

Svar från Annacarin Holmgren

Thank you! I am so happy about your great rating! So happy that you're moving to Sweden, and I wish you all the very best. Have a lovely spring! Kind regards, Annacarin

Lars Magnus E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annacarin Holmgren en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Mtk bra 💯 Helnöjd med Anna-Carins bemötande

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Magnus för den fina återkopplingen. Önskar er allt gott! Vänligen, Annacarin

TOMAS RICHARD Z

Mycket bra 👍 nöjd med hela processen från budgivningen och för mig ett köp.

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Tomas för det fina omdömet och så kul att du flyttat tillbaka! Önskar dig allt gott och en fin och fröjdefull jul! Hälsningar, Annacarin

Tommy M
Centralt Örnsköldsvik

Mycket bra bemötande och påläst om allt kring lägenheten och hela lägenhetsköpet.

Svar från Annacarin Holmgren

Tack Tommy för rekommendationen! Jag tror att ni får det toppen i ert nya boende och önskar er allt gott! Vänligen, Annacarin