Bra bemötande, trevlig, proffsig! 10/10 inga konstigheter!
Fredrik Öjdahl
Fredrik Öjdahl är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
.Fredrik Öjdahl har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Fredrik Öjdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 280 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Öjdahl har haft 37 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
280 omdömen om Fredrik Öjdahl
Enkel men tydlig från dag ett. Väldigt tillgänglig och bra under intensivare perioder i försäljningen. Väldigt lyhörd inför våra önskemål.
Mycket trevlig och bra bemötande. Skulle på en lägenhetsvisning som resulterade i två, den som blev en bonusvisning visade sig va jackpot och det blev affär. Snabb på att svara och bra återkoppling. Mycket nöjd.
Vi har genom hela resan, från första mötet till färdig försäljning av vårt hus, varit mycket nöjda med Fredrik. Han har varit lyhörd, kunnig och tillgänglig för oss vilket varit tryggt. Vi rekommenderar varmt Fredrik till kommande kunder hos Fastighetsbyrån.
Vi blev bemötta på ett mycket professionellt sätt av mäklaren genom hela processen. Kommunikationen var tydlig och jag kände mig trygg och välinformerad från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Fredrik och ger högsta betyg.
Fredrik levererade i en marknad som är tämligen besvärlig, snabbt gick det också. Målinriktad och lösningsorienterad! Han är även en gullig kille! Kontakta Fredrik om du vill sälja din bostad, gör det nu, inte sen!
Fredrik har bemött oss på ett engagerat, proffesionellt och trevligt sätt samt funnits tillgänglig för frågor som dykt upp i samband med vårt bostadsköp. Han har lotsat oss genom hela processen på ett sätt som fått oss att känna oss trygga. Fredrik rekommenderas varmt.
Bra kommunikation och ett fantastiskt slutresultat. Kan varmt rekommenderas!
En bra personlighet å bra sätt en trevlig grabb
Han har ett bra bemötande och lyssnar in vad som är viktigt för köpare och säljare. Är professionell genom hela affären där han får säljare och köpare att känna sig trygga.