Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till Fastighetsbyrån i Katrineholm & Vingåker!
Här är vi ett gäng positiva fastighetsmäklare med mycket kämpaglöd som drivs av att hjälpa dig till en trygg och bra fastighetsaffär. Oavsett om du vill köpa eller sälja och oavsett vilken typ av fastighet det gäller finns vi för dig genom hela processen. Vi har tillgång till både lantmästare och agronom för att kunna göra en så rättvis värdering som möjligt för dig som vill sälja och är du i köpartagen kan det vara bra att veta om vårt samarbete med Sörmlands Sparbank.
Vår kunskap, starka lokalkännedom och många års erfarenhet gör att vi med säkerhet kan hjälpa dig förverkliga dina bostadsdrömmar!
Kontakta oss för en fri värdering eller ett kostnadsfritt möte. Vi svarar gärna på alla dina frågor om bostad och boende i Katrineholm och Vingåker!
Utmärkelser
1373 omdömen om Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sitt hus med hjälp av Oscar Tannlund en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Redan vid vårt första möte etablerades ett gott förtroende till Oscar. Trots årstiden (snö, kyla)
förklarade han på ett lugnt och mycket sakligt sätt att det var fullt genomförbart att försäljningen
av huset skulle kunna vara genomförd till ,midsommar.
Vi kände till att Oscar hade god lokalkännedom och genomfört några lyckade försäljningar, men såg midsommar som ett djärvt mål för oss.
När Oscar fått uppdraget startade en intensiv period där han kontaktade tidigare kunder i sina register, annonsering, visningar och webbvisningar. Sammantaget resulterade detta i en budgivning där vi löpande informerades om utvecklingen. Kontrakt med köpare skrevs v.11.
Från början till slut har min upplevelse av Oscar varit att han arbetar mycket professionellt och
engagerat. Han har hela tiden hållit god kontakt och informerat om utvecklingen och alltid snabbt
svarat på frågor.
Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med valet av Oscar som mäklare och dessutom har han
en mycket trevlig personlighet vilken förstärker hans yrkesmässiga skicklighet. -
köpte sitt hus med hjälp av Oscar Tannlund en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Ett trevligt och lugnt bemötande, kändes neutral och lätt att prata med.
Mycket gott bemötande. Bra info om hur husförsäljning går till och vad vi kunde förvänta oss, ofta återkommande kontakt om hur försäljningen fortlöpte. Goda kunskaper om trakten. Överträffade våra förväntningar.
Det har varit en positiv upplevelse att sälja Dammstugan -
sålde sin lägenhet med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Jag är jättenöjd med Lill.jag köpte en bostadsrätt stensättersgatan 35 b för 10 år sen då mycket nöjd oxså.så nu när jag o min bror göran skulle sälja mammas lägenhet skogsgatan 10c så ville jag att Lill skulle ta hand on den försäljningen.Lill är väldigt trygg o trevlig .o smidig vid visning o nya köparen..både jag o min bror nöjda med henne o skulle rekomendera henne om vi skulle få frågan.mvh. Elisabeth.
Han har skött försäljningen jättebra.
sålde sitt hus med hjälp av Gunnar Malmkvist en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Det gick bra, Gunnar har verkligen ansträngt sig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Fick bra hjälp och snabba svar genom hela processen.
skrev om Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Lill har varit fantastisk. Hjälpt oss att sälja två dödsbon under en kortare period under lågkonjunkturen. Svarat på våra frågor och samtal. Alltid hört av sig och återkopplat. Tack Lill från syskonen Wirström
köpte sitt hus med hjälp av Gunnar Malmkvist en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
1-Toppen
2-Att jag får köpa huset
3-Det var bästa som hänt , tack vara Gunnar och hans erfarenhet. -
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Bra med information, förklarade även del för del så även vi som förstagångs köpare förstår. Snabb återkoppling gällande både bud och annat. Trevligt bemötande. Kunnig.
sålde sitt hus med hjälp av Carl-Adam Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Vi är så nöjda med Carl-Adam. Hans bemötande och kunnighet så proffsigt. Alla förväntningar och drömmar vi hade om försäljningen stämde till fullo.
MVH / Denny och Monika Green
Sjöstugan Viala -
köpte sitt hus med hjälp av Carl-Adam Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Han är en god mäklare med en fin avkännande ton. Tack
sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Fredrik har varit väldigt tillgänglig och varit ett hjälpsamt bollplank under hela säljprocessen. Lyhördhet, flexibilitet och kreativitet har kännetecknat kontakten med Fredrik. Han är lättsam och trevlig samtidigt som man känner att han väldigt professionell och seriös i sitt uppdrag. Vi är väldigt tacksamma för den fina hjälp vi fått av Fredrik, och vi har känt oss trygga och ”sedda” hela vägen.
Oscar har under hela processen varit lyhörd, intresserad och uppmuntrande.
Det har känts tryggt och ärligt och han har gett mig fint stöd genom att både vara ifrågasättande och berömmande!
Rekommenderar honom varmt! -
sålde sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Ett lugnt och proffesionellt bemötande. Kändes trygg och kunnig.
Förväntningarna var att få huset sålt till ett bra pris och det lyckades han med.
En bra affär som inte var stel och tråkig utan Haidar blev som en vän. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Haidar har levt upp till mina förväntningar.
Han kontaktade mig igen då det hade gått en tid sen jag va på 1a visningen.
Mån om båda parter vilket jag uppskattar. -
Fredrik är jätteduktig mäklare med bra bemötande med respekt och jättebra service eller kontrakt. Han ger snabbt svar och lätt att kontakta honom i telefon.
Mycket trevlig. Lättsam att prata med. Väldigt kunnig vilket får en att slappna av på ett positivt sätt.
köpte sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Haidar är faktiskt på sitt jobb!
sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Vi tycker att Sabina var precis så som vi hade hoppades på.
KOMMUNIKATIV vad som skedde under visningarna, INNOVATIV vad gällde att hitta spekulanter till försäljningen, NOGRANN och INFORMATIV vid avslutningen.
Så sammanfattningsvis så uppträdde Sabina så bra som vi kunde förvänta oss. -
Tydlig och tillmötesgående
/Linton och Minna -
Jag tycker att Sabina har bra attityd och det hon inte kan tar hon reda på och återkommer. Med ytterligare erfarenheter kommer hon att bli en riktig bra mäklare
Enkel att ha kontakt med. Återkopplar och informerar om processen på ett mycket bra sätt. Kan varmt rekommendera Haidar!
Ger bra information och återkopplar snabbt med mina frågor.
Fredrik levde upp till våra förväntningar. Kan inte haft en bättre mäklare. Får betyg 10 av 10 möjliga . Mvh Jenny Johannesen och Thomas Johannesen 🌷
Mycket välbemötande och hjälpsam personal, man kan alltid ringa och fråga om man hade några funderingar.
Det var vänligt lätt och tydligt att förstår vad allt möte handlade om. -
köpte sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
En bra och Morgan mäklare som gav oss all information vi behövde för att känna oss trygga i vårt husköp
Lyhörd och mycket kompetent mäklare som gjorde husköpet lätt.
köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Hon var mycket hjälpsam när vi köpte vårt hus. Sabina är trevlig och tillmötesgående när hon träffar kunder.
Trevligt och glatt bemötande
Förväntade mig enkelhet vilket Sabina levererade
Kändes så bra att Sabina hjälpte till hela vägen och fick till ett snabbt avslut från start till mål👏.
Varmt tack till Sabina en strålande mäklare🎉 -
Han var tydligt och hade väl bemötande. Bra förklaring och vägledning under tiden.
Bra, saklig och korrekt vid visning och övrigt
Artigt, korrekt och förtroendeingivande. Mycket uppmuntrande och stöttande. Väldigt nöjd med mäklarens arbete och utfallet.
Carl-Adam är en jättebra, mycket trevlig och hjälpsam mäklare.
Kan varmt rekommendera honom till er husförsäljning. -
Enormt engagemang, positiv och professionell. En grym mäklare helt enkelt.
Väldigt bra intryck, trygg och skicklig!
Trots många ägare och ett komplext ärende har Oscar funnits tillgänglig och hanterat olika frågor effektivt. Oscar är seriös och kunnig i sin profession.
Väl bemött och med stort engagemang från mäklaren. Vi fick den informationen vi behövde och det hon inte visste kollades upp inför nästa samtal.
Hon är snäll och gemytlig, och hon har en mycket bra hanteringsstil mellan säljaren och köparen, och hon har en god förmåga att acceptera människor.
Hon har mycket bra kunskap och erfarenhet inom sitt arbetsområde. -
Hon är trevlig och hjälpsam,hon förklarade till oss på ett bra sätt av många informationen om bostaden.
Trevlig och allert, positiv och medveten.
Haidar har lagt ner mycket arbete på husförsäljningen, jobbat hårt.
Har varit tillgänglig och informerat fortlöpande ny information, alltid trevlig. Jag är mycket nöjd med Haidar. -
sålde sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Jag är mycket nöjd med Lills professionella sätt att sköta försäljningen av mitt hus. Trevlig, tydlig både gentemot mig som säljare och till de som köpte mitt hus. Kan varmt rekommendera henne.
Eva Knutsson -
köpte sin lägenhet med hjälp av Gunnar Malmkvist en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Proffsigt men personligt bemötande. Kunnig och hjälpsam under hela processen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Gunnar Malmkvist en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Proffsigt bemötande !
Tog hand om försäljningen på ett utmärkt sätt . -
Mäklaren visade upp ett mycket bra bemötande, var informativ och tydlig.
Tycker att coachningen under köpet var det man kan och ska förväntar sig av en seriös mäklarfirma. Mycket nöjd. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Mäklarens uppträde var trevligt och mycket professionellt. Tydlig i kommunikationen så att det var lätt att hänga med i turerna som är vid en försäljning.
Mäklaren levde upp till alla mina förväntningar. -
Trevligt bemött och vi fick den informationen vi behövde för att kunna gå vidare i våra tankar, tydlig återkoppling och ledsagning. Positiv och glad
Super snabba svar och snabb affär 🙂👍
Allt gick kanon bra från att vi fick kolla på objektet tills vi köpt det 👍☺️ -
Trevligt bemötande, lyssnade in våra behov, tydlig och informativ, så glad att det gick att lösa i tre led...