Lill Johannisson

Lill Johannisson

Lill Johannisson är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Lill Johannisson har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Lill Johannisson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 301 omdömen med ett betyg på 4.8. Lill Johannisson har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

301 omdömen om Lill Johannisson

Sedan starten hos Reco 2015
Sten Axel A
Sålde sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Kunnig,positiv,proffsig,ställer upp,glad.

Nils Bonny F
Bie

Kunnig, klar, klok och förtroendeingivande. Rekommenderas å det varmaste!

Stina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Gersnäs

Lill är himla trevlig och tillmötesgående samt väldigt kompetent. Hjälpsam med allt som hör försäljningen till och mer. Kan varmt rekommendera Lill.

Gunilla Christina Holmgren K
Centralt

Tydlig, kunnig, trevlig och omtänksam.

Maud S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Strandvägsområdet

Jag har redan svarat i samband med både köp och försäljning av lägenheter på samma adress.

Britt-Louise E
Strandvägsområdet

Jag är mycket nöjd med helheten. Lill är professionell och samtidigt personlig. Bra rådgivare och lätt att samarbeta med. Jag får hjälp med allt jag behöver. Toppen!

Maud S
Strandvägsområdet

Lill har varit ett stort stöd i processen att både köpa en ny lägenhet och sälja den nuvarande. Rekommenderar henne varmt.

Elisabeth G
Söder

Jag är jättenöjd med Lill.jag köpte en bostadsrätt stensättersgatan 35 b för 10 år sen då mycket nöjd oxså.så nu när jag o min bror göran skulle sälja mammas lägenhet skogsgatan 10c så ville jag att Lill skulle ta hand on den försäljningen.Lill är väldigt trygg o trevlig .o smidig vid visning o nya köparen..både jag o min bror nöjda med henne o skulle rekomendera henne om vi skulle få frågan.mvh. Elisabeth.

Robert R
Sköldinge

Mycket trevlig. Lättsam att prata med. Väldigt kunnig vilket får en att slappna av på ett positivt sätt.

Jimmy P
Köpte sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Gersnäs

En bra och Morgan mäklare som gav oss all information vi behövde för att känna oss trygga i vårt husköp