Kunnig,positiv,proffsig,ställer upp,glad.
Lill Johannisson
Lill Johannisson är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
.Lill Johannisson har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Lill Johannisson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 301 omdömen med ett betyg på 4.8. Lill Johannisson har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
301 omdömen om Lill Johannisson
Kunnig, klar, klok och förtroendeingivande. Rekommenderas å det varmaste!
Lill är himla trevlig och tillmötesgående samt väldigt kompetent. Hjälpsam med allt som hör försäljningen till och mer. Kan varmt rekommendera Lill.
Tydlig, kunnig, trevlig och omtänksam.
Jag har redan svarat i samband med både köp och försäljning av lägenheter på samma adress.
Jag är mycket nöjd med helheten. Lill är professionell och samtidigt personlig. Bra rådgivare och lätt att samarbeta med. Jag får hjälp med allt jag behöver. Toppen!
Lill har varit ett stort stöd i processen att både köpa en ny lägenhet och sälja den nuvarande. Rekommenderar henne varmt.
Jag är jättenöjd med Lill.jag köpte en bostadsrätt stensättersgatan 35 b för 10 år sen då mycket nöjd oxså.så nu när jag o min bror göran skulle sälja mammas lägenhet skogsgatan 10c så ville jag att Lill skulle ta hand on den försäljningen.Lill är väldigt trygg o trevlig .o smidig vid visning o nya köparen..både jag o min bror nöjda med henne o skulle rekomendera henne om vi skulle få frågan.mvh. Elisabeth.
Mycket trevlig. Lättsam att prata med. Väldigt kunnig vilket får en att slappna av på ett positivt sätt.
En bra och Morgan mäklare som gav oss all information vi behövde för att känna oss trygga i vårt husköp