Lill Johannisson
Lill Johannisson är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
.Lill Johannisson har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Lill Johannisson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.8. Lill Johannisson har haft 52 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 284 Läs vad Lill Johannisson
sålde sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
En mäklare med mycket kunskap. Vi blev bemötta med ett professionellt bemötande från första tillfället till att allt var fixat och klart. Hon fanns tillgänglig för oss under semestertiden när vi hade funderingar om köp och försäljning av fastigheter. Bästa Lill.
Professionell, lätt att få kontakt med trots semestertider. Lyhörd för våra åsikter och positivt driven.🙂
köpte sitt hus med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Bra bemötande och hjälp hela vägen. Mycket nöjd
Lill genomförde säljprocessen på ett utomordentligt sätt. Hon är rak, ärlig och tydlig i sin kommunikation med oss och mot köparna. Hon har ett behagligt sätt och är väldigt bra att samarbeta med.
Snabba o bra svar i samband med alla frågor som uppstod.
Proffsigt intryck. -
Bra och professionellt bemött
Förväntningarna var mer än bra
Jag skulle rekommendera Lill till alla jag känner -
köpte sin lägenhet med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Hon är tydlig och trygg som mäklare.
Mycket trevlig och hjälpsam. Jag kan starkt rekommendera henne.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lill Johannisson en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Fastighets mäklaren har varit otroligt hjälpsam person. Jag har fått hjälp med alla frågor och ärenden som jag behövde ha hjälp. Hon är en mycket trevlig person.
Trevlig och kunnig mäklaren. Påläst om objektet. Snabb på att återkoppla.