Sabina Bjurhem är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sabina Bjurhem har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sabina Bjurhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.9. Sabina Bjurhem har haft 20 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

59 omdömen om Sabina Bjurhem

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
    2023-01-19 Verifierad kund
    Vi tycker att Sabina var precis så som vi hade hoppades på.
    KOMMUNIKATIV vad som skedde under visningarna, INNOVATIV vad gällde att hitta spekulanter till försäljningen, NOGRANN och INFORMATIV vid avslutningen.
    Så sammanfattningsvis så uppträdde Sabina så bra som vi kunde förvänta oss.
    Stort tack för den fina beskrivning av omdöme, det värmer att höra :) Mvh Sabina Fastighetsbyrån Sabina Bjurhem
    • Värmbol
    2023-01-15 Verifierad kund
    Jag tycker att Sabina har bra attityd och det hon inte kan tar hon reda på och återkommer. Med ytterligare erfarenheter kommer hon att bli en riktig bra mäklare
    Tack Georg för fint omdöme och för att jag fick ditt förtroende med att hjälpa dig med din husförsäljning :)
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
    2022-12-12 Verifierad kund
    Hon var mycket hjälpsam när vi köpte vårt hus. Sabina är trevlig och tillmötesgående när hon träffar kunder.
    Tack snälla Khaled för de fina orden, det värmer att höra :)
    2022-12-12 Verifierad kund
    Trevligt och glatt bemötande
    Förväntade mig enkelhet vilket Sabina levererade
    Kändes så bra att Sabina hjälpte till hela vägen och fick till ett snabbt avslut från start till mål👏.

Varmt tack till Sabina en strålande mäklare🎉
    Så fina ord Linda och stort tack för att jag fick förtroendet med att hjälpa dig med försäljningen :)
    Mvh Sabina Bjurhem
    • Björkvik
    2022-11-23 Verifierad kund
    Väl bemött och med stort engagemang från mäklaren. Vi fick den informationen vi behövde och det hon inte visste kollades upp inför nästa samtal.
    Stort tack för de fina orden och omdömet, det värmer att höra. Mvh Sabina Fastighetsbyrån Sabina Bjurhem
  • Auday A
    • Väster
    2022-11-13 Verifierad kund
    Hon är snäll och gemytlig, och hon har en mycket bra hanteringsstil mellan säljaren och köparen, och hon har en god förmåga att acceptera människor.
    Hon har mycket bra kunskap och erfarenhet inom sitt arbetsområde.
    Tack snälla Auday för så fina ord, det värmer att höra Mvh Sabina Fastighetsbyrån Sabina Bjurhem
    • Söder
    2022-10-28 Verifierad kund
    Mäklaren visade upp ett mycket bra bemötande, var informativ och tydlig.
    Tycker att coachningen under köpet var det man kan och ska förväntar sig av en seriös mäklarfirma. Mycket nöjd.
    Tack Peter för ditt fina omdöme. Mvh Sabina Fastighetsbyrån Sabina Bjurhem
    • Söder
    2022-10-27 Verifierad kund
    Trevligt bemött och vi fick den informationen vi behövde för att kunna gå vidare i våra tankar, tydlig återkoppling och ledsagning. Positiv och glad
    Tack snälla Lena för de fina orden. Mvh Sabina fastighetsbyrån Sabina Bjurhem
    • Flen
    2022-10-04 Verifierad kund
    Pigg och alert.
    Får snabbt svar på våra frågor. Verkar påläst.

Vi är väldigt nöjda
    Stort tack Elaine för din och Kajs fina omdöme.
    • Flen
    2022-10-04 Verifierad kund
    Pigg och alert.Får snabbt svar på våra frågor. Verkar påläst.

Är väldigt nöjda.
    Tack snälla Kaj för ditt fina omdöme.