Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sabina Bjurhem har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sabina Bjurhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.8. Sabina Bjurhem har haft 37 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

174 omdömen om Sabina Bjurhem

Sedan starten hos Reco 2021
Tobias K
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Väldigt trevlig och hjälpsam. Snabb och svara kan bara rekomendera

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Tobias för ditt fina omdömme och stort lycka till med erat fina nya hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Emil A
Valla

Sabina är glad och trevlig och man får fort förtroende för henne.

Tack Emil för dina fina ord. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Carl J
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Väster

Proffsigt, lyhört och med ett fantastiskt bemötande genom hela försäljningen! Sabina gjorde oss trygga från start till mål och levererade ett strålande resultat. Vi kan varmt rekommendera Sabina till alla som vill ha en kunnig och personlig mäklare.

Svar från Sabina Bjurhem

Stort tack Calle för så fint omdöme och och att jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen av erat fina hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Mohammed T
Väster

Sabina är genuint duktig och kunnig på det hon gör, var mycket lyhörd för våra önskemål och frågor, det hon inte hade svar på direkt tog hon reda på omgående, och efter avslutad möte återkopplade hon med detaljer och information. Vi uppskattar den tid och ansträngningen du la ner för att se till så allt gick smidigt och säkert till.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Mohammed för så fina ord och stort lycka till med erat nya fina hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Albin K
Värmbol

Hon har varit jätte duktig och hjälpt till med allt

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Albin för så fina ord och stort lycka till med ditt nya hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Rawan G
Värmbol

Du är jätte snäll och hjälpa samma ’tusen tack för informationen och hjälpa oss.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Rawan för så fina ord, stort lycka till med erat fina hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Nedal K
Värmbol

En mycket bra intervju, en mycket energisk person och ett mer än bra möte.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack Nedal för så fint omdöme, stort lycka till med erat nya hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Rolf Herman A
Värmbol

Trevligt bemötande och hjälpsam vid visningen. Försäljningen gick fortare än vi trodde.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack Rolf för fint omdöme och stort tack för att jag fick förtroendet med att hjälpa till med försäljningen av erat hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Karl Anders L
Valla

Jag upplever Sabina som mycket kompetent och hjälpsam i sin yrkesroll. Hon har ett trevligt sätt att möta oss som kund och jag vill varmt rekommendera henne i framtida fastighetsaffärer

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Anders för så fina ord och stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Nalan I
Valla

Ger den extra tiden och engagemanget som man söker hos en mäklare

Svar från Sabina Bjurhem

Tack Nalan för så fina ord och stort lycka till med ditt nya hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸